łom 1 980 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 nie zabijaj tych zlych tylko policjantow Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Oby wyszło coś z tego ciekawego, a nie kolejny crap na licencji: http://www.ppe.pl/news-3838-Filmowy_inFamous__od_razu_z_plakatem.html Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Infamous nie miał ambitnej fabuły, film będzie efektowny i tyle. Coś jak “Push”. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Ten plakat jest pracą FANOWSKĄ, nie szerzcie fałszywej propagandy. http://scorpionsoldier.deviantart.com/gallery/ Cytuj
Pioro 2 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 nie wiem czy w dobrym poscie pisze ale wlasnie gram w infamous, zacialem sie w jednym miejscu tzn chyba w rozdziale CENA (nie jestem pewien), gdzie jest balon do zniszczenia który upuszcza gaz. Zestrzeliłem sonde, a teraz nie mam pojecia jak sie dobrac do balonu? probuje na niego wskoczyc czy cos w tym stylu i nic nie daje rade... prosze o pomoc... Cytuj
triboy 973 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Pod balonem znajduje się platforma, na którą należy wskoczyć, a następnie odczepić. Znajdź jakiś wysoki budynek, obok którego przelatuje balon i gotowe Cytuj
Pioro 2 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 kurcze probuje caly czas probuje wskoczyc i nie daje rade, bo jest ta niebieska oslonka, probuje probuje i nic.... Cytuj
Shakal 0 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 kurcze probuje caly czas probuje wskoczyc i nie daje rade, bo jest ta niebieska oslonka, probuje probuje i nic.... Najpierw musisz użyć burzy piorunów, aby przeciążyć osłonę. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Czy w iF z PSNu można wybrać wersję językową? Słyszałem niepochlebne opinie o polskim dubbingu i wolałbym jednak wersję angielską. Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Myślę, że język jest przypisany do sklepu, także jeśli chcesz angielski będziesz musiał kupić w sklepie angielskim/amerykańskim. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Ale sklep angielski i amerykański nie przyjmie naszej karty kredytowej, co nie? Oglądałem jakąś videorecenzję na YT i koleżka mówił, że w związku z wieloma skargami na lokalizację w innych krajach w przygotowaniu był patch zmieniający język, na oryginalny-angielski. Nic takiego nie wyszło? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Ale przecież polska wersja nie jest tragiczna. Jedynie Zeke i Moya mi nie pasowali. Reszta, z Colem na czele jest w porządku Cytuj
Figaro 8 216 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Skończyłem wczoraj. Gra taka na 8/10. Fabuła bardzo fajna, końcówka rewelacyjna, na plus jeszcze muzyka! Co mnie niepokoi to mnóstwo bugów różnego rodzaju, tragiczny framerate i drażniący pop-up... Czy to tylko u mnie? Czy ja grałem w jakąś techniczną betę? ;o Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 Wszędzie to samo. Mam wersję z PSNu, którą ściągałem w tym tygodniu i jest w wersji chyba 1.00, nawet spatchować im się nie chciało, może dałoby się coś poprawić. Bugów jest masa, mnie najbardziej irytują strzelający ze snajperską precyzją przeciwnicy z kilometra i to z dachu. Cytuj
Mariu 3 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Moj brat kupil konsole wlasnie z ta gra i Uncharted 2.Tak naprawde to myslalem ze ta gra jest przecietna,gdzies tam mi sie o oszy obilo i tyle,dopiero wczoraj ja odpalilem. Gra jest MEGA ! Wciagnela mnie bardziej od swietnego Uncharted 2.Jerst kapitalny klimat,sa swietnie zroznicowane misje,no i fantastyczna koncowka To juz wiem dlaczego brat tak polecal mi ta gre (przeszedl ja 2 miechy temu) Cytuj
Figaro 8 216 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Skończyłem wczoraj. Gra taka na 8/10. Fabuła bardzo fajna, końcówka rewelacyjna, na plus jeszcze muzyka! Co mnie niepokoi to mnóstwo bugów różnego rodzaju, tragiczny framerate i drażniący pop-up... Czy to tylko u mnie? Czy ja grałem w jakąś techniczną betę? ;o Skonczyles jako dobry czy zly? Ja raz skonczylem jako dobry, teraz jade jako nieslawny. Pare kosmetycznych roznic i nic poza tym niestety + misje dodatkowe po stronie zla inne. Generalnie gierka mi sie podoba do dzisiaj, bugi jakos mnie nie draznia tylko czemu PL dubingu nie mozna wylaczyc to ja nie rozumiem. ;[ Skończyłem jako dobry Teraz myślę o skończeniu na 100 procent, tylko że te 350 odłamków... dużo roboty. Cytuj
winner 183 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Wszędzie to samo. Mam wersję z PSNu, którą ściągałem w tym tygodniu i jest w wersji chyba 1.00, nawet spatchować im się nie chciało, może dałoby się coś poprawić. Bugów jest masa, mnie najbardziej irytują strzelający ze snajperską precyzją przeciwnicy z kilometra i to z dachu. To jeszcze nic... najlepsze są Juggernauty z MW2 - oni strzelają z ponad kilometra w głowę, biegnąc, a w dodatku z CKM'u . Gra ma sporo niedoróbek, chociaż nie przeszkadzało mi to jakoś. Mam nadzieję, że 2 część będzie bardziej dopracowana. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 osobiscie nic takiego nie zauwazylem..chyba za bardzo wsiaklem w gre i nie zwracalem uwagi imo najlepszy sandbox na ps3 Cytuj
triboy 973 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Ja też, a dwa razy przechodziłem na hardzie. Z tymi bugami to też nie kojarzę czegoś wybitnego. @Figaro. Te odłamki same wpadają, tylko z kilkoma miałem problem Cytuj
Rafik94 0 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 (edytowane) Odłamki nie są trudne, tylko jeden potrafi dać w kość - ten, którego nie widać z poziomu gruntu podczas "skanu", ale na pewno dasz sobie radę Co do bugów i niedopracowań: najgorzej wykonane jest wg. mnie chodzenie po śmieciach pływających po wodzie. Edytowane 29 grudnia 2010 przez Rafik94 Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=xhAnA_NdHQc http://faqsmedia.ign...re_labelled.jpg jest ona w obszarze 4 (pomiędzy 1 a 3) w Historic District. Może mi ktoś powiedzieć co należy zrobić, aby odblokować tę misję? Mam 92% skończonych sidequestów w Historic District, ale za cholerę nie mam jak rozpocząć powyższej misji :confused: Edytowane 30 grudnia 2010 przez Toshirou Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 pokrec sie troche po okolicy a zapewne znajdziesz przeciwnikow Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Sęk w tym, że najbliżsi przeciwnicy są dopiero przy moście do innej dzielnicy. :confused: Cytuj
Moonwalker 0 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 mam problem, bo skonczylem gre jako dobry i chcialbym zdobyc pelny upgrade mocy (zeby przy okazji zdobyc trofeum true hero) ale problem w tym, ze ostatni upgrae mocy ktory mi brakuje kosztuje 12000 punktow a ja po zakonczeniu gry mam ich 4000 Da sie jakos latwo zdobyc brakujace 8000? Wszystkie misje poboczne wykonalem. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 Krótko mówiąc LIPA. Jedyny sposób ale od razu uprzedzam, że żmudny tym bardziej, że brakuje Ci 8 kafli. Jest bieganie po wyspach i ubijanie zwykłych przeciwników, najlepiej na trzeciej wyspie dlatego, że oni dają więcej punktów. Staraj się ubijać na różne sposoby to zawsze parę punktów więcej heh. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi