zagul 326 Opublikowano 21 stycznia 2012 Opublikowano 21 stycznia 2012 W którym momencie gry odblokuje się umiejętność tzw. "szybowania ? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 21 stycznia 2012 Opublikowano 21 stycznia 2012 Misja Stranded jedna z pierwszych na driugiej wyspie. 1 Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 Ej kurcze powiedzcie mi czy odłamki albo chociaż zdobyta ich ilość jest gdzie zaznaczona/podsumowana? Podobnie z misjami pobocznymi czy skrzynkami kontaktowymi. Pierwszą dzielnicę wyczyściłem całą, drugą nie na 100% a tu zapowiada się już koniec gry. Druga i trzecia dzielnica na ukończeniu ale reszty side questów poprostu nie widzę... Help Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 Podświetl Save - tam masz podany ile odłamków, Dead Dropów i sztuczek zrobiłeś. Cytuj
Tobi1989PL 1 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 Ej kurcze powiedzcie mi czy odłamki albo chociaż zdobyta ich ilość jest gdzie zaznaczona/podsumowana? Podobnie z misjami pobocznymi czy skrzynkami kontaktowymi. Pierwszą dzielnicę wyczyściłem całą, drugą nie na 100% a tu zapowiada się już koniec gry. Druga i trzecia dzielnica na ukończeniu ale reszty side questów poprostu nie widzę... Help Cześć misji pobocznych odblokujesz po oczyszczeniu jakieś częći dzielnicy z wrogów. Zazwyczaj są to misjie typu. Znajdź przesyłkę. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Infamous skończone z dobrą karmą. Z trofeów, które mi zostały możliwe do wypełnienia to jazda torami, zabicie na torach, uwiezienie przeciwnika, 100 zeskoków... no i te nieszczęsne odłamki. Przeszukałem w moim mniemamiu całą mapę napierniczając w L3 a i tak mi parenaście umknęło. Glupio zrobiłem, bo zacząłem ich "zawodowo" szukać dopiero pod koniec gry. No nic, może jeszcze się zmuszę do przeczesywania planszy, albo poprostu przy drugim podejściu na złej karmie skupie się na szukaniu tego w miarę postępów z fabułą. Nużące te trofea jednak są.... A co do samej gry to mocne 8 jak dla mnie. Przemieszczanie w tej grze jest bardzo przyjemne. Grafika też całkiem niezła, niestety ta zamierzona szarobura estetyka trochę ją niejako obniża. Bardzo mi się podobała muzyka, mimo, że tak skąpo jej było a może też właśnie dlatego. Fabuła niby z pozoru taka prosta, ale w pewnym momencie nie wiadomo kto jest Twoim wrogiem a kto przyjacielem. Polonizacja też całkiem ok. Trochę odsapnę, wezmę jakiś inny tytuł na przegryzkę i prawdopodobnie wrócę jako ten zły. Cytuj
Tobi1989PL 1 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 (edytowane) Moja rada taka, jak zaczniesz grać jako zły ściągnij sobie mapkę z neta i skreślaj na niej te, które zebrałeś. Skoro ci się pierwsza część spodobała to wal śmiało w drugą część. Na pociesznie ci dodam, że tam szukanie odłamków to sama przyjemność. Edytowane 18 czerwca 2012 przez Tobi1989PL Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Chyba tak zrobię. Przydałby się jakiś licznik tych ciekawszych zabójstw typu na torach itp. Drugie podejście trochę lepiej sobie przygotuje Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 A ja proponuje tylko sprawdzić ile jest odłamków na danej wyspie i samemu szukać, lepiej tak niż z mapką. Co do samej gry, to jak wylądowało demo na PSS to strasznie mi się spodobało. Jakiś czas później kupiłem fulla, pograłem 1,5h i odłożyłem na półkę. Dopiero po ok 1,5 roku wróciłem do nieSławnego i z miejsca przeszedłem dwa razy, robiąc platynkę Jedna z przyjemniejszych gier w jakie grałem. Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Mam do Was wielka prosbe. Do osob, ktore graly w InFamous. Czy mozecie mi powiedziec ile kosztowal 1kg jablek i bananow z informacji na plakacie w jednej z dzielnic? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Jak do jakiegoś konkursu to nie możemy, bo ty zgarniesz nagrodę a my nic. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Jezeli to jest na konkurs to bezczelnie idziesz na latwizne. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Jezeli to jest na konkurs to bezczelnie idziesz na latwizne. tak konkurs tutaj link: http://padportal.pl/668-wakacyjny-konkurs-wiedzy-pytanie-4 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Mam do Was wielka prosbe. Do osob, ktore graly w InFamous. Czy mozecie mi powiedziec ile kosztowal 1kg jablek i bananow z informacji na plakacie w jednej z dzielnic? To odpalaj inFamousa w takim razie i szukaj plakatu. Piekne pytanie wam zadali tak w ogole. Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 (edytowane) Myslalem, zeby sobie dokonczyc gre, zaladowalem starego sejwa i sruu wszystkie trofea mi zniknely ... Jeszcze nie robilem synchronizacji, ale pewnie juz nic sie nie poradzi ... Juz kiedys mialem podobnie z Wipeout HD, ale tam tylko dwa trofea mi zniknely, tutaj niestety wszystko poszlo sie je.bac. EDIT: Po synchronizacji wrocily trofea, szkoda ze przy Wipeoucie podobnie nie bylo =/ Edytowane 23 lipca 2012 przez Ins Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 (edytowane) XMB i trofea na PS3 maja dałna. Mówiłem to wczoraj. Edytowane 23 lipca 2012 przez Voytec Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Voytec: niestety nie mam jak w tej chwili tego zrobic. Mam wprawdzie InFamous, ale jest ostatnia w kolejce chyba do skonczenia ; ) A pytanie jest ciezkie dla osob, ktore nie graly w gre. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 A pytanie jest ciezkie dla osob, ktore nie graly w gre. Pytanie jest ciężkie (bardzo) dla osób które grały. Poszukaj odpowiedzi na jakiejś stronie z ciekawostkami do gry. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 nie chcę być niegrzeczny i dostać kolejnego warna, ale czy z Tobą na pewno wszystko w porządku? na bezczelnego mowisz, ze chodzi o konkurs, żeby zadanie odwalić za ciebie... mówisz, że samemu sprawdzić ci się nie chce... mówisz, ze dla osób, które grały, to nie problem... przepraszam, czy ty pamiętasz wszystkie ozdobniki na lokacjach w grach? myślisz, że tu ludzie chodzili po ścianach oglądajac każdy detal i zapamiętując go? 3 razy przechodziłem inF - 2x na platynę, a trzeci dla czystej frajdy, a jedyne plakaty jakie pamiętam to te, które pojawiały się na murach przy zmianie karmy... w świetle tego co napisałeś, jestem jakiś nienormalny; Cytuj
triboy 984 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Hehe, "spryciarz", tak na bezczelnego Powiedzmy, że znam ceny owoców. Jak dzielimy się nagrodą? Nie no, żartuję Cytuj
xxnatkaxx1 0 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Mam pytanie czy wiesz ktoś z was jak przejść misje areszt na końcu z tym dużym ziomkiem mecze sie od kilku dni ;/ Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Jeżeli to nie ten filmik to wybierz ten, który Cię interesuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi