krak2610 0 Opublikowano 23 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2009 Pograłem dzisiaj chwile w sony centre to na tą chwile wiem tylko, że grę kupie. To znaczy, że gra nie jest crapem Nie wiem, nie umiem oceniać gier po 5 minutach szpilu w sklepie. Szkoda, że gra była w angielskiej wersji, strasznie mnie ciekawi jak wyjdzie polonizacja. W saturnie widziałem jakieś tam plakaty reklamujące, dziwi mnie tylko, że nie napisali na nich kiedy premiera ... Oo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 23 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2009 (edytowane) Gamespot takze ocenil wysoko InFamous bo na 9/10. Trailer fajny, mocne slowa "No one is stronger than me". Mnie osobiscie bardzo przypadl do gustu "oryginalny" glos Cole'a, ale nie narzekam czekam na PL wersje Edytowane 23 maja 2009 przez Sanryu Cytuj Odnośnik do komentarza
Onikage. 0 Opublikowano 23 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2009 kaos a w media będą dodawać może jakiś film na bluray? Cytuj Odnośnik do komentarza
xylaz 4 Opublikowano 23 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2009 Pograłem dłużej w demo i zrobiłem dostępne misje. Gra się całkiem przyjemnie, ale nie mam ochoty na więcej - prawdopodobnie nie kupię wcale. Miałem nadzieję, że biegając po mieście będzie można podziwiać ładne widoki - niestety, Nathan Cole musi mieć jakieś -5 dioptri - blur już w niewielkiej oddali jest masakryczny. Stojąc na wysokości 3 piętra, granica pojawiania się/znikania ludzi i pojazdów jest bardzo zauważalna - mniej niż 50m od bohatera. Tekstura nieba - WTF? rozumiem, że ma pasować do rozmazanego krajobrazu haha. Misje - standard - idź tam, rozwal to, zabij tamto, utrzymaj pozycje hmmm... Cóż, ja ciągle czekam aż pojawi się gra sanboxowa oferująca coś więcej, bo od czasu GTA3 jak dotąd wiele się nie zmieniło... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 23 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2009 Pograłem no i kurde nie podoba mi się. Tak samo jak z Crackdownem. Oglądam gameplaye , trailery , screeny to super ale jak zaczynam grać to czar pryska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2009 Ja pierdolę, ten polski dubbing to jakaś żenada. " O boże!", "O rany" i najbardziej kozackie "Nie! Nie!", jakby aktor nie mógł się wysrać. Za coś takiego to ja dziękuję i biorę grę z UK. Niech SCEP skupia się tylko na wersji kinowej w następnych produkcjach, bo problemem według mnie jest sam język polski, który poza filmami animowanymi, w bardziej poważnych grach się nigdy nie sprawdzi i nie pomoże tu żaden dobór aktorów, to zawsze będzie bardziej śmieszyć, niż budować klimat. Żeby nie było sam początek gry jest świetny i już się nie mogę doczekać, kiedy sam zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza
kAos 1 Opublikowano 23 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2009 nie mam zielonego pojęcia czy MM do wersji premierowych dodawanie będą jakieś filmy trzeba czekać na gazetkę a gazetka z MM roznoszona jest w Poniedziałek wiec jeszcze 2 dni i wszystko będzie jasne czy z filmem czy bez... Cytuj Odnośnik do komentarza
Onikage. 0 Opublikowano 23 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2009 na allegro już dostępne...hmm...jeśli będe kupował to poczekam do piątku bo czuje ,że będzie podobna sytuacja jak z killzone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2009 http://www.infamousthegame.com/#/pl_PL/media na oficjalnej stronie jest do pobrania komiks w formacie .pdf, wprowadzajacy do calej historii w inFamous. oczywiscie wykonany w stylu w jakim wykonane sa przerywniki w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Grałem w demo i nie spodziewałem się cudów. Ale jednak gra przypadła mi do gustu. Wg. mnie gameplay jest na wysokim poziomie, zresztą chyba gametrailers dało za to aż 9.6 Ok te strzelanie prądem pewnie będzie nudzić, ale parkour spotkał GTA, bardzo mi się to podoba. Kupię na pewno, ale jak stanieje, bo kaski brak. A stanie się to szybko, bo gra jest w wersji"bundle" Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Ostatnio dobre gry w polsce szybko tanieją, bo dużo ich na rynku wtórnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 To bedzie norma przy polonizowanych tytulach, np wartosc takiej gry PL jest niska (z wiadomych przczyn). Wiecie ja sie tam nawet ciesze z tych polonizacji, gry beda znacznie tansze . język polski, który poza filmami animowanymi, w bardziej poważnych grach się nigdy nie sprawdzi "Psy" to dla ciebie tez film animowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Polski wstęp do infamous kurcze dziwny,z jednej strony na plus względem K2 zaliczam bardziej męskie głosy postaci ale dalej jakieś to takie bez życia i wyprane z emocji Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 U mnie w miescie juz mozna gre dorwac w Media Markt - za 199zl bez zadnych gratisow (moje miasto jest 100lat za murzynami), ale moze to przez to, ze jeszcze nie bylo oficjalnej premiery, a po niej beda dodawali film (w przypadku premiery KZ2 tak bylo). Orientuje sie ktos moze, czy bedzie jakas promocja w empikach? Przy KZ2 bodajze mozna bylo dostac gratis 1 albo 2 gry platinum, ciekawe jak bedzie w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 W sklepie Ultima można wyrwać za 200 zł z filmem "Helikopter w Ogniu", lub za 240 zł wersje limitowaną również z filmem. W Świecie gier za 170 zł można kupić zwykła wersja bez filmu to chyba na razie najtańsza wersja i w sklepie Gekon można zamówić wersję zwykłą chyba za 180 zł z filmem "Hancock". To chyba na razie najciekawsze oferty plus oczywiście zaraz na początku tygodnia powinny pojawić się nowe gazetki z MM i z Saturna pewno też z jakimiś ofertami. Cytuj Odnośnik do komentarza
east 0 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 mam gazetke media na nowy tydzień w olsztynie infamousa nie ma wcale samego jest w zestawie z konsola i filmem spiderman na blueray'u plus pilot za 1499zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Dobre gry się sprzedają, więc jeśli gra się w nią fajnie, to ludzie pójdą ją kupić. Zatem naszym zadaniem jest stworzenie gry sprawiającej jak najwięcej radości i wierzymy, że z inFamous się udało. Klik - http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6644...i_inFamous.html Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Wstyd przyznać, ale nie interesowałem się tą grą, ale w ramach nudy ściągnąłem, sobie demko no i bardzo mi się spodobało . Ilość walk i ich efektowność połączona z radością rozwalania kolejnych przeciwników i same skakanie - to mnie ciągnie do kupna fulla. Będę musiał zamówić dziś na allegro, bo już są dostępne, za jakoś 175 zł, w sumie ten Black Hawk Down mi wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 astanowiliscie sie jak sciagniecie dodatek do gry kupujac wersje angielska?? bo cos mi sie nie wydaje zeby sie dalo to zrobic(chyba ze macie ang. karte kredytowa). Wezcie to pod uwage przy kupnie sojej wersji bo dodatek moze byc ciekawy. Biore wersje polska w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 To raczej zadna roznica, bo dodatek bedzie do PAL niezaleznie od wersji jezykowej. Chyba ,ze zrobia tak jak z PoPem. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 no właśnie jak bedzie jeden jezyk w każdym kraju to bedzie róznica. masz wersje UK po angielsku a dodatek na polskim PSS bedzie TYLKO po polsku poniewaz polacy bedza mieli polskie wersje (teoretycznie) wiec nie bedzie innego jezyka niz polskiego czy li dodatek nie bedzie kompatybilny z wersja UK. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Jeżeli ktoś sprowadza z UK to raczej z kupnem dodatku przeznaczonego na rynek UK też problemu mieć nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 tylko musi miec karte kredytowa zarjstrowana w UK. Innych kart PSSUK nie przyjmuje i nie mozna nimi placic. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Nie czaję, przecież normalnie podajemy nr karty tak jak na PSS US niektórzy robili i po zawodach, podajemy nr. karty, imię nazwisko, a reszta to dane brytyjskie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 24 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2009 Gdzie się pojawiła wersja za spajdim ? Bo szukałem i niemogę znaleść ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi