mrynk 110 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Mam, gram, zabawna dosyć gra. Świetna jakość tekstur w pierwszym planie, okupiona została totalnym rozmyciem dalszych obiektów. Framerate całkiem niezły: średnio ok. 30fps czasem spadnie do ok.20, ale tez i bywa 60 ! Jak na mojego czuja Altair z AC miał lepsze możliwości (animacje) wspinania sie po wszystkim, ale tu też jest bardzo fajnie. Dziwnie za to dzwoni metalicznie nasz Cole gdy biega... czyżby sprzączki od plecaczka tak hałasowały ? Takie wstępne wrażenia po 3h wczoraj. P.S. To pierwsza gra w którą gram w polskiej wersji językowej (szkoda że nie ma opcji english) i zabawnie brzmią te wszystkie teksty po naszemu. A do menu po polsku to już zupełnie się nie mogę przyzwyczaić.... Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Na allegro znowu jest gra z Hancockiem na blu-ray za 199. Cytuj
Sheepman. 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Obawiam się, że z tą grą może być podobnie jak z Star Wars: The Force Unleashed. Niby mamy duże możliwości, wiele potężnych mocy, jednak czegoś może brakować. Nie powiem TFU jako dla fana było całkiem przyjemne i można było przymknąć oko na niektóre błędy. Ale Cole nie jest moim idolem i nie wiem czy jemu tak łatwo będzie wybaczyć jakieś niedociągnięcia. PS. Nawet podobni są bohaterowie tych gier. Cytuj
Onikage. 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 czy ktoś z was kupił grę infamous za 170 zł w okolicach katowic? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Czy pojawily sie moze jakies potwierdzone informacje o New Game + lub jakeijs namiastce tej opcji( powtarzanie misji po skonczeniu gry or somehing like that?)?? Nie lubie jak gra konczy sie wraz z koncem fabuły i lubie pobiegac i pozabijac jak jestem na maxa dopakowany. Niech sie wypowiedza ci ktorzy maja gre. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Było już powiedziane, że nie będzie New Game + Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 (edytowane) Mam też grę i muszę powiedzieć, że robi ogromne wrażenie ! Te skoki, moce, ogólna zadyma, potem pogram jeszcze to napiszę więcej. Edytowane 26 maja 2009 przez marcin0903 Cytuj
estel 806 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Z tego co mi się wydaje gra nie kończy się wraz z końcem fabuły. Dalej możesz sobie biegać i się bić. Niestety New Game + jest nieobecne. Cytuj
czak92 35 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Było już powiedziane, że nie będzie New Game + Chciałbym cię zaskoczyć,gdyż w opcjach,gdzie sie zapisuje gre albo wczytuje jest jeszcze jedna opcja-NOWA GRA:D Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Super, tylko czy po wybraniu tej opcji będziesz miał wszystkie moce? Śmiem wątpić Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 czy ktoś z was kupił grę infamous za 170 zł w okolicach katowic? Pytałem dzisiaj w katowickim saturnie, prawdopodobnie będzie kosztować 169 zł. Cytuj
czak92 35 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Super, tylko czy po wybraniu tej opcji będziesz miał wszystkie moce? Śmiem wątpić Po 3 godzinach grania nie chcę tego sprawdzać. Cytuj
estel 806 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Chyba nie masz pojęcia na czym polega opcja New Game +. Otóż po przejściu gry możesz zacząć całą fabułę od nowa, zachowując zdobyte moce, upgrade'y, czy zebrane blast cores. Sądzę, że po 3h gry i tak nie masz jak tego sprawdzić. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 New Game + w inFamous nie miało by sensu. Większość zwłaszcza początkowych misji opiera się na powolnym odkrywaniu dostępnych mocy. I tak będę kończyć grę drugi raz - wybierając ścieżkę zła. W sprawie lokalizacji, jest lepiej niż przypuszczałem. Grałem w angielskie demko, ale i tak w sumie dobrze zrobiłem, że dałem zarobić rodzimym dystrybutorom, zaopatrując się w wersję polską. Polski Cole wypadł całkiem przekonująco. Reszta ekipy też. Różnie bywa z głosami NPC, ale da się to przełknąć. O komizmie z Killzone 2 nie ma mowy. Historia opowiedziana w rodzimym języku zyskuje na atrakcyjności. Cytuj
estel 806 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 @t3zx Gdy dojdziesz już do momentu, gdy nie będziesz mógł zmienić karmy, a sądząc po filmikach podejrzewam, że taki moment nastanie; prosiłbym o zrobienie jakiś screenów jak wygląda miasto gdy jesteś dobry. Ja zamierzam za pierwszym podejściem wybrać bardziej nieprzystojne zachowanie Cytuj
czak92 35 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Jeśli chodzi o lokalizacje jedyną przekonującą postacią jest Cole.Reszta dla mnie to jakieś nieporozumienie,szczególnie nie podoba mi się głos Zaka i eks Cola.Głosy przechodniów są w porządku,nie ma do czego się przyczepić.Czy ktoś może odpowiedziec mi na pytanie:jak jezdźić po liniach telefonicznych? Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 W demku wystarczylo na nie wskoczyć. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 jezdzenie po liniach telefonicznych to nabyta moc w czasie gry. skoro jestes na poczatku rozgrywki to twoja postac moze jeszcze tego nie potrafic. zobacz czy w mocach masz to odblokowane. Cytuj
czak92 35 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Jeszcze nic takiego nie zostało odblokowane,przez co przemieszczanie sie z miejsca na miejsce trwa dosyc długo Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 A ktoś może nagrać filmik z paroma kwestiami (ten na YT widziałem), bo jakoś nie mogę się przekonać do polskiego wydania. Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 gdzie najtaniej kupić gre w angielskiej wersji - prosze o konkrety!! na www.hmv.com znalazlem za 42,5 funta czyli jakies 220 zeta Cytuj
estel 806 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS3IN02-inFamous.html Paczkę powinienem dostać do piątku, w innym przypadku ten sklep wisi mi 3 funty (taka ich polityka). Dostałem smsa, że wysłali mi już dzisiaj rano, więc jestem dobrej myśli. Niestety wersje z kodem do bety multi Uncharted 2 zostały już wyprzedane. Ale ja się chyba załapałem Cytuj
czapa 651 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Nie wiem czemu się tak jaracie tą gierką. Pograłem trochę w demo i moim zdaniem nic ciekawego. (podkreślam moim zdaniem) Cytuj
estel 806 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Pewnie ludzie się jarają, bo mają inne zdanie od ciebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi