marcin0903 1 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Gra może nie każdemu przypasować, mi od razu spodobało się demo, choć nie lubię klimatów superbohaterów, strzelania elektrycznością, blasterów itp... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Ok, wróciłem z Empire City. Co mnie w tej grze się podoba, to to... że jest mało freeroamingowa. Tzn. w aspekcie jaki zaprezentowało choćby GTAIV. O co mi chodzi - już tłumaczę. Mamy wolność wybierania sobie gdzie chcemy iść, jest pełno zbieractw, mamy czasówki po dachach, odpalanie jakiś anten etc. , mamy duże miasto które odkrywamy raz po razie, ale w kwestii fabuły, misji, czyli jakiegoś sensownego istnienia w mieście jest to wszystko bardzo spójne i dość dobrze przemyślane. Przypomina misje w grach, w których nie daje się nam aż tak dużej swobody, gdzie skryptowaną akcję goni kolejna skryptowana akcja. Nie ma czegoś jak miał choćby Crackdown - jest baza przeciwnika, są przeciwnicy i cała metodologia misji polega na przerżnięciu z pianą na ustach przez tych przeciwników, aż do głównego bossa. W inFamous każda kolejna misja to swego rodzaju kolejny rozdział w książce, która raz po razie prezentuje nam ciekawą historię stojącą za wydarzeniami w Empire City. Co ciekawe misje poboczne w ogóle nie odstają od tych z głównego wątka fabularnego. Co prawda obdarte są z tej opowieści, często przekazywane w formie szybkiego info od poznanej postaci, no ale jest ich na tyle dużo, z tego co zdążyłem zauważyć -> nie powtarzają się (!) i akcją wcale nie odstają od trzonu fabuły. Jezu, nawet nie dobrnąłem do połowy pierwszej wyspy. Nara! Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Thank god !! Może jednak takiej monotonni nie będzie Cytuj
c00kiemonstah 0 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 no ja przechodze gierke jzu drugi raz, jako ten zly i musze powiedziec ze jest duzo latwiej i szybciej, nawet na hardzie nie musisz przejmowac sie tymi tepymi przechodniami tylku rzucasz granaty gdzie popadnie a one sa dobre na wszystko i kogos jeszcze oprocz mnie zaskoczylo zakonczenie? :o Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 (edytowane) Amerykańska reklama PS3site Edytowane 27 maja 2009 przez YETI Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Zdradzic wam Tajemnice? Wiecie ile kosztuje w hurcie infamous + hancook Pytanie za 100pkt Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 (edytowane) Dobra napisze wam zebyscie wkoncu zrozumieli ,ze sklepy to tak naprawde na was nieiwele zarabiaja Zestaw Infamous + Hancook kosztuje w hurcie brutto okolo 180zl/szt Brutto(dlatego z allgro zniknela oferta zestawu po 169zl). Zapewne przy zamowieniu ok 100szt mozna zejsc na ok. 170zl brutto. Cena na allegro tego zestawu to 199zl w pewnym znanym w branzy sklepie od tej ceny nalezy odliczyc podatek dochodowy i prowizje allegro czyli okolo 10zl/sztuka czyli Sklep na 1 sztuce zarabia 15zl. Z tego trzeba zaplacic lokal i oplacic pracownika, 1 sztuka gry to okolo 5zl do przodu na czysto dla sklepu Nadal uwazacie ,ze gry w Polskich sklepach sa drogie? Edytowane 27 maja 2009 przez Welna Cytuj
Onikage. 0 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 jeśli gra pojawi się w saturnie w Katowicach dajcie znać please, nie chce mi się tam codziennie dzwonić Cytuj
izonator 0 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Nadal uwazacie ,ze gry w Polskich sklepach sa drogie? Tak Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Ja kupiłem zestaw z filmem za 199. Myślę, że to dobra cena, nawet jak na Polskie warunki. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 1. ex na PS3 napewno pojawi sie za pare tygodni na PC, swego rodzaju platformie Microsoftu heheh 2. osoby ktore przeszly juz gre, zdecydowanie prosze by uzywaly podczas pisania opcji wklejenia spoilerow! nie wszyscy chca czytac czy kogos zaskoczylo zakonczenie czy nie. znajac zycie i tak niektorzy sie do tego nie dostosuja i wertujac nieprzeczytane posty w temacie, natkniemy sie na jakis wazny spoiler i w (pipi)et. 3. cena z filmem w granicach 190 zl uwazam sluszna, ale mnie osobiscie zalezy zdecydowanie bardziej na samej grze niz mam doplacac do tego by jeszcze miec film. fajny bajer, ale jednak lepiej skupic sie na samej grze i upatrzyc za 140 w niedalekiej przyszlosci. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Mam nadzieję, że nie było, a jak było to nie wyłapałem;). Kiedy w końcu jest oficjalna premiera? Byłem przekonany, że 29, ale teraz gdzieniegdzie widzę, że widnieje data 27. Jak to w końcu jest? Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 (edytowane) Będzie wersja na PC ? Exc. dla PS3 na PC? Takie rzeczy tylko u konkurencji. Edytowane 27 maja 2009 przez YETI Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Mam nadzieję, że nie było, a jak było to nie wyłapałem;). Kiedy w końcu jest oficjalna premiera? Byłem przekonany, że 29, ale teraz gdzieniegdzie widzę, że widnieje data 27. Jak to w końcu jest? 27 oficjalnie w Polsce Cytuj
QTF 8 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 no ja przechodze gierke jzu drugi raz, jako ten zly i musze powiedziec ze jest duzo latwiej i szybciej, nawet na hardzie nie musisz przejmowac sie tymi tepymi przechodniami tylku rzucasz granaty gdzie popadnie a one sa dobre na wszystko i kogos jeszcze oprocz mnie zaskoczylo zakonczenie? :o Czy pojawily sie moze jakies potwierdzone informacje o New Game + lub jakeijs namiastce tej opcji( powtarzanie misji po skonczeniu gry or somehing like that?)?? Nie lubie jak gra konczy sie wraz z koncem fabuły i lubie pobiegac i pozabijac jak jestem na maxa dopakowany. Niech sie wypowiedza ci ktorzy maja gre Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 U mnie w MM gra z filmem po 219(sic), więc pasuję. Ktoś wie ile najtaniej stoi inFamous we Wrocku? Cytuj
Foxter 0 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 porownanie wersji pl z oryginalem http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=413 Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Obczaiłem i moim zdaniem jest bardzo w porządku, nie ma co szaleć z zamawianiem z zachodu. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Cole - momentami przesadzony ale może być. Zeke - może być. Trish - Tu (o dziwo) lepiej wypada polonizacja. Wodotrysków nie ma ale przynajmniej to nie "poziom" lokalizacji Killzone 2. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Dla mnie to polonizacja na poziomie CartonNetwork. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Cole, który bardzo podobał mi się w wersji angielskiej, w polskiej nie odstaje moim zdaniem gdyby Wiedźmin byl wydany przez zagranicznego developera i zlokalizowany na takim poziomie na jakim jest stworzony to narzekalibyscie tak samo jak w przypadku inFamous. dla mnie lokalizacja jak najbardziej daje rade Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Taa, bo na Cartoon Network Cole mówił by przepitym głosem starego s(pipi)ella. Mam nadzieję, że trend się utrzyma i po lokalizacji KZ2 będzie teraz już tylko lepiej, a przynajmniej na poziomie inFamous. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi