balon 5 333 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 (edytowane) z PL nie jest tak żle ale tak jak mówiliśmy bo to nowa marka, więc miało to szanse się udać. Są też smaczki "ale z ciebie paker" albo "nie kiepsko" pozdro Edytowane 27 maja 2009 przez balon1984 Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 (edytowane) Pooglądaj sobie polskiego Samuraia Jacka... Naszła mnie refleksja, że jest nawet gorzej niż w CN. Głosik Cole wywołuje na twarzy uśmiech politowania, za to Zaxa już tylko grymas zażenowania. Kurde, przecież stać nas na więcej. (W3, "Najdłuższa Podróż") Edytowane 27 maja 2009 przez Mr. Blue Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Cole, który bardzo podobał mi się w wersji angielskiej, w polskiej nie odstaje moim zdaniem gdyby Wiedźmin byl wydany przez zagranicznego developera i zlokalizowany na takim poziomie na jakim jest stworzony to narzekalibyscie tak samo jak w przypadku inFamous. dla mnie lokalizacja jak najbardziej daje rade Z tą różnicą, że lokalny developer ma też lokalnego reżysera dubbingu, który wie jak ma to "wyglądać". Reszta języków jest dubbingowana raczej na chybił trafił. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Nie zawsze oznacza to że mamy udany "master" dubbing (patrz trailery Heavy Rain). Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Ponawiam pytanie - da się gdzieś we Wrocku kupić grę za ok. 170zł? Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Nie zawsze oznacza to że mamy udany "master" dubbing (patrz trailery Heavy Rain). Chodzi Ci o sprawy techniczne? Mi chodzi o grę aktorską ;P Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Nie czaję xD, jest mnóstwo osób które narzekają/narzekały na brak lokalizacji, a teraz nagle są te lokalizacje to się nie podoba, bo do dupy.. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Ale chyba wszyscy mieli na myśli napisy... Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Chyba każdy polak lubi sobie ponarzekać. A w MM za 1499 zł PS3 80GB+pilot+InFamous+Spiderman3 BR+babel HDMI Chyba tylko Częstochowa Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 (edytowane) No i ja zagralem w koncu w demko. Gra ekstraklasa. Przymusowy zakup. Jednak jak dla mnie nie jest to latwa gra i troche trzeba bedzie sie pomeczyc by ja przejsc... Polska lokalizacja z tego co jest na gry online wypada bardzo przyzwoicie. Co prawda wole jezyk angielski przez jego lapidarnosc i dosadnosc w krotkich slowach, ktorej naszemu ojczystemu jezykowi brakuje ale tutaj nie odczuwam jakiegos bolesnego dysonansu i chyba mojej dziewczynie bedzie tez latwiej sledzic moje postepy w grze Edytowane 27 maja 2009 przez grzes_l Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 U mnie w MM gra z filmem po 219(sic), więc pasuję. Ktoś wie ile najtaniej stoi inFamous we Wrocku? Ktore mm takie kwiatki ma? Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Ponawiam pytanie - da się gdzieś we Wrocku kupić grę za ok. 170zł? Gekon ma Infamous + Hancock (Blu Ray) chyba za 190 zł, czy jakoś tak. Taniej to chyba nie kupisz. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Ktore mm takie kwiatki ma? Legnica. Bundle PS3 80 GB z grą, pilotem, kablem HDMI(i może czymś tam jeszcze, nie wiem) - 1599zł. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 ponawiam moe pytanie odnosnie New Game +. Jest to dla mnie kluczowa wiadomosc wiec bardzo prosze o odpowiedz tych ktorzy to spawdzili lub maja taka mozliwosc. Dziekuje. Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Koleś, który pierwszy na świecie zdobył platynę w swojej recenzji dla IGN jasno mówi, że nie ma New Game +. Chyba można mu ufać? Poza tym już ci odpowiedzieliśmy na to pytanie dwie strony wcześniej. Cytuj
Onikage. 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 panowie raportujcie jeśli gra jest już gdzieś powszechnie dostępna no i w jakiej cenie Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Po zaliczeniu 20% gry, muszę stwierdzić że inFamous jest takim tytułem jakiego się spodziewałem oglądając zwiastuny do niego. Proste, intuicyjne sterowanie i świetny gameplay powodują że ciężko się oderwać od grania. Możemy zająć się zbieractwem, wykonywać ciekawe i zróżnicowane misje poboczne, zająć się głównym wątkiem fabularnym, czy też poskakać sobie po dachach lub przysmażyć przechodniów - co kto lubi . Polski dubbing również wypada dobrze, główne postacie mają głosy na poziomie, fajnie wypadają głosy przechodniów. Nic tylko grać, szkoda że końcówka semestru akurat i mało na to czasu . Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 z racji tego ze teraz nieciekawy okres dla osob uczacych sie, osobiscie w inFamous zagram dopiero za ok 1,5 tygodnia i wiem ze jest na co czekac SP udalo sie zrobic to co zamierzali: proste, intuicyjne sterowanie, ladna grafika i fun plynacy z totalnej rozpierduchy Cytuj
Słupek 2 123 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 (edytowane) W gdańskim MM Infamous z filmem Hancock stoi po 219 zł. A bundle packi po 1499zł. rozbieżność w cenach jest mocno porąbana szczególnie w tych MM. Edytowane 28 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 (...) wykonywać ciekawe i zróżnicowane misje poboczne (...) można prosić o jakieś przykłady takich misji pobocznych? interesuje mnie to, bo w demie nie widziałem ani ciekawych ani zróżnicowanych... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 (edytowane) Czasem to wada czasem zaleta, ze ceny czesto dyktuja kupcy z poszczegolnych sklepow MM. W Saturnie najczesciej jest cena centralna, stad MM czesto bywa tanszy. A w gdanskim Saturnie ktos widzial ceny? Wlasnie planowalem zakup dzis badz jutro... Edytowane 28 maja 2009 przez grzes_l Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Kurcze mam takie cisnienie na ta gre,a w Rzeszowie ciezka ja dostac za przyzwoita cene;/ w MM - 219 zl Centrum Sony - 219 zl + Hancock;) a w empikach jeszcze niedostepna... Cytuj
krisq 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Patch z jezykiem angielskim juz jest podobno dostepny do innych nie-anglojezycznych wersji. Domyslam sie ze do Polskiej nie ma? Ktos moze odpalic gre i potwierdzic? Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Kurde widziałem jakieś skany z gazetki w media na jakimś serwisie ,że inFamous + hancock za 169 zł a tu w media zonk bo za 229 sama gra. Dałem sobie spokój. Pytanie do tych co mają pełną wersję. Doczytywaniei framerate ten sam co w demie ? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 (...) wykonywać ciekawe i zróżnicowane misje poboczne (...) można prosić o jakieś przykłady takich misji pobocznych? interesuje mnie to, bo w demie nie widziałem ani ciekawych ani zróżnicowanych... Wcześniej pisałem, że misje poboczne się nie powtarzają, ale to było zanim wkroczyłem na drugą wyspę. Ale to nic tak na prawdę nie zmienia, bo są bardzo zróżnicowane. Z głowy mogę wymienić te najbardziej klasyczne: - odbicie złapanych przez badguyów ludzi - eksorta badguyów na najbliższy posterunek - oczyszczanie budynku z pluskw - dawanie popisu przed fotografem, który wszystko dokumentuje ( każe nam np: zrobić "grom" trzy razy ) - wyssanie wspomnień zabitego człowieka, podążanie za "echem" zabójców i ich eliminacja - znalezienie fotografii paczki przy ciele badguy'a i szukanie po charakterystycznych miejscach w mieście gdzie się ona znajduje - oczyszczanie kliniki z badguyów (dostajemy punkt respawnowy) - eliminacja jeżdżącego opancerzonego autobusu, który robi roz(pipi)el w mieście + kilka jeszcze innych, które akurat nie przychodzą mi do głowy Oprócz tego znajduje się całkiem spora liczba niepowtarzających się zadań, nie związanych z gł. wątkiem fabularnym, ale za to związanych z daną miejscówką, np: więzieniem na drugiej wyspie. Jest różnorodnie, teraz przechodzę trzecią wyspę i powiem szczerze, że rozpiernicz tu jest mocny. A fabuła - wkręca niczym mikser. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi