matrix_dk 1 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Kurde widziałem jakieś skany z gazetki w media na jakimś serwisie ,że inFamous + hancock za 169 zł MM Opole. źródło http://polygamia.pl/Polygamia/1,95390,6659...edia_Markt.html Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Patch z jezykiem angielskim juz jest podobno dostepny do innych nie-anglojezycznych wersji. Domyslam sie ze do Polskiej nie ma? Ktos moze odpalic gre i potwierdzic? Gadałem z kumplem grał dzisiaj ostatni raz koło 14, nie miał żadnego patcha <_< . Chodź może się jeszcze pojawi, jestem dobrej myśli. Cytuj
Snake_Plissken 913 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Patch nie będzie dostępny dla wersji polskiej. Tylko dla niemieckiej, hiszpańskiej, włoskiej i francuskiej. Cytuj
krisq 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Tak podali. Ale sie ludzilem ze pomineli przez przypadek Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Ja mam proste pytanie - czy Infamous jest juz do kupienia w Warszawskich Media Marktach? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 co do New Game + to juz sie dowiedzialem ze takowego nie bedzie w 100% a co jakas "gra po grze"??( chodzenie i zabijanie itp.) Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Ja mam proste pytanie - czy Infamous jest juz do kupienia w Warszawskich Media Marktach? Jak najbardziej. Na Okęciu: 169 zł wraz z filmem, nie wiem jak w reszcie sklepów tej sieci. Nie ma się co zastanawiać, bo gra świetna. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 co do New Game + to juz sie dowiedzialem ze takowego nie bedzie w 100% a co jakas "gra po grze"??( chodzenie i zabijanie itp.) :krzeslem: Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Kurde widziałem jakieś skany z gazetki w media na jakimś serwisie ,że inFamous + hancock za 169 zł MM Opole. źródło http://polygamia.pl/Polygamia/1,95390,6659...edia_Markt.html eee... ja tam nie widzę inFamous, możesz mnie oświecić? Cytuj
krisq 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Ja mam proste pytanie - czy Infamous jest juz do kupienia w Warszawskich Media Marktach? W MM w M1 jest za 169zl + Hancock gratis. Wlasnie zakupilem. Cytuj
c00kiemonstah 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Czy pojawily sie moze jakies potwierdzone informacje o New Game + lub jakeijs namiastce tej opcji( powtarzanie misji po skonczeniu gry or somehing like that?)?? Nie lubie jak gra konczy sie wraz z koncem fabuły i lubie pobiegac i pozabijac jak jestem na maxa dopakowany. Niech sie wypowiedza ci ktorzy maja gre tak jasne, jest gra po grze, normalnei lazisz po miesci i robisz co chesz, questy czy inne rzeczy. no problem Cytuj
QTF 8 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 w koncu ktos mi odpowiedzial na to. Bardzo dziekuje!!! jeszcze odnosnie do tego mam pytanie czy jest mozliwe zdobywanie doswiadczenia(z które sie upgrade'uje naszego hero) jak juz sie wykonalo wszystkie misje i sie chodzi po miescie po zakonczonej grze? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Fenomenalna gra, Poraz kolejny Exclusive od Sony jest dla mnie za(pipi)ista gra. Na zadnym ,absolutnie zadnym tytule od sony sie nigdy nie zawiodlem , Wlasnie dlatego postawilem na PS3, Geniusze z wewnetrznych studiow tworza arcydziela Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 w koncu ktos mi odpowiedzial na to. Mój post z 26 maja: Z tego co mi się wydaje gra nie kończy się wraz z końcem fabuły. Dalej możesz sobie biegać i się bić. Niestety New Game + jest nieobecne. Odpowiedzi na oba pytania uzyskałeś kilka stron temu. Przestań spamować w tym temacie. Już jutro inFamous na mojej półeczce ;> Weekend jawi się bardzo elektryzująco. Cytuj
c00kiemonstah 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 dla kolegi. tak mozna zdobywac xp na pobocznych q albo za zabijanie przeciwnikow. a co do new game... przeciez jest taka opcja :o nie rozumiem o co chodzi. tyko przed rozpoczeciem takowej proponuje zapisac stan gry co zeby nie nalozyla ci sie nowa na dotychczasowa Cytuj
Nedwed183 2 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 W kielcach w MM 229 zeta +Hancock ładnie mnie zgolili. Jak piszecie ze wawce po 169 masakra zdzierstwo. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Fajna, krótka, zwięzła wideo reka od G4TV: http://g4tv.com/xplay/reviews/1986/inFamous-Review.html Polecam. Cytuj
Onikage. 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 nedwed za taką kasę to nawet bym nie kupował...chyba poczekam na obniżki..i tak mam sesję do zaliczenia więc..ale dzielcie się swoimi wrażeniami z gry..od czasu gta IV takiego sandboxa chyba jeszcze nie było Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Fajna, krótka, zwięzła wideo reka od G4TV: http://g4tv.com/xplay/reviews/1986/inFamous-Review.html Polecam. Bardzo fajna... jak sie za bardzo angielskiego nie rozumie chyba. Cytuj
krisq 0 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 (edytowane) Jak ze inFAMOUS to pierwsza gra w ktora zostalem zmuszony grac po polsku, oto co mysle: generalnie nie jest zle, myslalem ze bedzie duzo gorzej. Aktor podkladajacy Cole'a bardzo dobrze sie wczuwa w role i glos moduluje bardzo fachowo. Zeke i Trish tez sa niczego sobie ale bez rewelacji. Natomiast Moya... tragedia . Laska kazda kwestie czyta dokladnie tak samo i jeszcze jakos dziwnie zaciaga. Na poczatku wydaje sie spoko, ale pozniej jest to niebywale irytujace . Generalnie nie jestem daleko, gralem moze ze 4h ale mam nadzieje ze dalej bedzie na podobnym poziomie. I jak to w kazdej polskiej lokalizacji, sa problemy z miksowaniem. TV z wystawy potrafi grac 3x glosniej niz inne dialogi czy fx'y. No chyba ze to specjalnie, to ja przepraszam . Edytowane 29 maja 2009 przez krisq Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Dostał już ktoś limitkę z Ultimy? Ja właśnie dowiedziałem się że, dopiero dziś wysłali moja kopie rzesz kur.., jestem ciekaw czy wszystkim tak wysłali. Czy tylko ja mam takie szczęście. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Dostał już ktoś limitkę z Ultimy? Ja właśnie dowiedziałem się że, dopiero dziś wysłali moja kopie rzesz kur.., jestem ciekaw czy wszystkim tak wysłali. Czy tylko ja mam takie szczęście. Gra wysłana została do mnie wczoraj. Teraz czekam na kuriera. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Gram od wczoraj i nie zawiodłem się - jest pięknie, wyzwania na poziomie (po paru misjach gra szacuje jak sobie radzisz i ew. zmienia poziom - mi wskoczył komunikat, że wrzucają mnie na TRUDNY), kupa przeciwników nawet gdy nic nie robimy tylko zwiedzamy miasto - co chwilę można sie wplątać w wymianę ognia (a na HARD jest ciekawie już przy paru gościach jak stoimy na otwartym terenie). Mnóstwo pierdół do znajdowania (nie tylko dla Trofeów). Dorysowywanie obiektów, mgły czy ciemność w oddali ? SORRY, ale nie zauważyłem NIC co odbierałoby przyjemność z gry, czy sztucznie nas ograniczało. Największy banan? WOLNOŚĆ poruszania się - patrzysz na radar gdzie misja i po prostu przesz przed siebie. Cole jest genialnie zwinny, animowany, a pokonywanie ścian, budynków, wspinanie się po WSZYSTKIM, skoki z wieżowców (nawet jeszcze nie mam thrusta), biegi po przewodach, przęsłach - po prostu mistrzostwo świata. Spider-man wysiada - na mieście po prostu nie ma barier dla nas. Bardzo fajny system zakupu upgrade'ów mocy - poza standardowymi XP za misje, są punkty za każdego killa. A im bardziej wymyślny, tym więcej dostajemy - headshot, zrzucenie z wysokości, strzał w locie, itp. Można bez trudu sobie ciułać na kolejne up'y. Mnóstwo pomysłowych misji pobocznych - po pierwszych kilku, wyskoczyło mi naraz kilkanaście. Świetny motyw z oswobodzaniem kolejnych rejonów miasta. Zeke komentuje naszą sławę, jaką zdobywamy na ulicach. Dubbing PL tak jak się spodziewałem - jest lepiej niż w K2 (Cole i najbliżsi świetnie, inni trochę gorzej), pyskówki na ulicach, odzywki ludzi w naszym kierunku - bardzo fajny klimacik to wszystko tworzy. Nie wspominając o narracji Cole'a na kartach komiksu w cut-scenkach - mistrz. Krótko: rewelka. Sony/PS3 ma kolejnego mocarza w stajni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi