Opublikowano 29 czerwca 200915 l Właśnie ukończyłem grę jako Hero i mam problem - w ogóle nie pojawił mi się 15sty sidequest a wszystkie dzielnice mam na 100%...
Opublikowano 30 czerwca 200915 l A robiłeś tylko misje po stronie Dobra? Te zielone ? Czy jedna czerwona też się trafiła?
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Właśnie się zorientowałem, że zrobiłem na początku jedną "złą" misję i mam 14/1 także wszystko się zgadza, nie wiedziałem tylko, że trzeba ślepo podążać za danym charakterem misji (w przypadku karmy jest na szczęście inaczej).
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Faktycznie trochę zonk ze strony twórców, że misji pobocznych wymaganych do wymaksowania niektórych mocy zrobili tylko i dokładnie tyle, ile jest wymagane (15 szt.) - zamiast kilku więcej. W tej kwestii trzeba sie sztywno trzymać jednej ścieżki...
Opublikowano 1 lipca 200915 l Ja mam dziwny problem. Obecnie jestem na 3 wyspie, gdzie mam za sobą 50% pobocznych misji. Pierwsza wyspa pod tym względem zaliczona na 100%, problem dotyczy drugiej, gdzie na samej północy pozostał mały skrawek na czerwono. Jest szansa, że jeszcze jakaś misja się uaktywni, czy może coś źle zrobiłem (tylko co?). Z góry dzięki za odpowiedz.
Opublikowano 2 lipca 200915 l Jeżeli to północny wschód, to tam przy nabrzeżu powinien być dead drop - wal w gości aż dostaniesz misję (ukryta paczka)
Opublikowano 2 lipca 200915 l Prototype versus Infamous, nawet się rymuje heh. http://www.gametrailers.com/video/prototype-vs-vs/52187
Opublikowano 4 lipca 200915 l Jedno pytanko. Ile jest głównych misji w grze, bo obecnie mam za sobą chyba 38. Z góry dzięki za odpowiedz.
Opublikowano 5 lipca 200915 l Biorąc pod uwagę obecną cenę inFAMOUS, zakup jak najbardziej się opłaca Ale nie spodziewaj się cudów po tej grze, po prostu dobra produkcja (żaden musthave).
Opublikowano 6 lipca 200915 l A właśnie, że spodziewaj się cudów, a zostaniesz sowicie wynagrodzony - wizualnie i grywalnościowo W końcu w ilu grach można siać chaos i widowiskową destrukcję na ulicach miasta, kontrolując elektryczność i dysponując mega-mocami? Imo inFamous bardzo blisko do pozycji must-have na PS3. Po Killzone 2 to imo jak na razie najciekawszy tytuł w tym roku na Chlebaka, a na pewno świeży, ciekawy, oryginalny i bardzo grywalny.
Opublikowano 6 lipca 200915 l W weekend ukończyłem inFAMOUS. Trzeba przyznać, że końcówka dała rade. Niemałe zaskoczenie, ciekawe jak sytuacja potoczy się w kontynuacji? Obok KZ2 najlepszy ekskluzywny tytuł na PS3, który został wydany w tym roku. Gra z otwartym światem, które się nie nudzi (w odróżnieniu do GTA). Właśnie podchodzę drugi raz, tym razem obieram ścieżkę zła. Dobry scenariusz (według Kosa niedopracowany), wizualnie jest na mocne 9-, co najważniejsze przy dużym zamieszaniu, gra chodzi płynnie.
Opublikowano 6 lipca 200915 l Bo scenariusz jest niedopracowany. Bo jak wyjaśnisz to, że Kessler miał moce, a sam stworzył kule promieni. pomijając to sytuacja zatacza koło. Kiczem zajeżdża wątek jak okazuje się, że Kessler może podróżować w czasie , więc scenariusz ma parę nie dociągnięć.
Opublikowano 6 lipca 200915 l A to jest akurat proste - żeby ją podrzucić sobie samemu bez mocy. nie ma w tym żadnej nielogiczności, poza tym to fabuła - niektóre rzeczy po prostu są częścią opowieści i nie ma sensu zastanawianie się czy to się kupy trzyma. Przecież nie skreśla się na dzień dobry filmu w którym w pierwszej scenie w zagrodzie lądują kosmici, skoro wiadomo że UFO nie ma.
Opublikowano 10 lipca 200915 l Ja mam za to taki problem że zebrałem już 349/350 odłamków i tego ostatniego za licho znaleźć nie moge. Obskoczyłem wszystkie 3 wyspy dzielnica po dzielnicy i nie ma. Jakieś sugestie ? P.S, - tak zebrałem te z zawalonego molo i krzywej wieży. Edytowane 10 lipca 200915 l przez GarsteK1989
Opublikowano 10 lipca 200915 l Musisz to robic bardzo dokladnie, w glowie dzielic sobie mapke na kwadraty i robic to po kolei.Ja sobie dzielilem na sektory,ktorych granice wyznaczaly mi ulice. Jak bedziesz szukal od nowa,to zacznij od skrajnych czesci mapy,tam mozna kilka czesci ominac. Przelecialem wszystkie dzielnicy w niecale 2h i znalazlem wszystkie shardy.Powodzenia;)
Opublikowano 10 lipca 200915 l Ściągnij sobie z neta mapkę i sprawdzaj po kolei i odznaczaj. Innego sposobu nie ma.
Opublikowano 10 lipca 200915 l To ile jest dzielnic na każdej z wysp ? Ja gram od tygodnia i siedzę wciąż w dzielnicy Neonów.
Opublikowano 10 lipca 200915 l Ja wlasnie zakonczylem evil side hehe z tymi odlamkami to cos jest nietak poniewaz jest ich wiecej niz 350 niektore dostajemy za przejscie misji dodatkowych mogliby to poprawic
Opublikowano 10 lipca 200915 l Wszystko jest w porządku, odłamki z trybu fabularnego się nie wliczają. Wszystkie możesz zebrać po jego ukończeniu.
Opublikowano 11 lipca 200915 l Wczoraj skończyłem inFamous'a na 100%. Nie będę się rozpisywał ale coś muszę skrobnąć. Do czasu Dema z mojej strony było zero zainteresowania grą (epitety: tępa strzelanina itp.) a teraz uważam ją za jedną z bardziej klimatycznych gier w jakie było mi dane grać - nie wiem jak z Polską lokalizacją i w sumie nie chcę wiedzieć ale głos Cole'a i jego chrypka miażdżą . Gra praktycznie wyłoniła się nagle i nie powiem sprawiła mi wiele godzin zabawy - co więcej nie lubię gier w stylu GTA (bieganie po mieście itp.). Więc cofam wszystkie wyzwiska typu "strzelanie piorunami z du.py" itp. i nie powiem - czekam na równie klimatyczną kontynuację. No i ta fajna nuta na koniec nagrana przez anglików: Working For A Nuclear Free City - Silent Melody P.S. Czy mi się tylko wydawało czy w pełnej wersji w stosunku do demka jest lepsza grafika (min. lepsze kolory, mniejsza ilość ząbków i lepsze efekty świetlne?) Rozmawiałem z costamcostam i miał podobne wrażenia. Edytowane 11 lipca 200915 l przez Kyo
Opublikowano 11 lipca 200915 l Chyba znacznej różnicy nie ma (przynajmniej ja nie wyłapałem) ale niebo pozostało paskudne, jak w demku
Opublikowano 12 lipca 200915 l ej pomóżcie - na 2 giej wyspie zrobiłem wszystkie misje dodatkowe lecz zostało mi jeszcze ze 3 czerwone placki i niemoge dokonczyc tej wyspy do 100%. Co robić ? Nie ma już misji dodatkowych