stoodio 2 075 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Właśnie ukończyłem grę jako Hero i mam problem - w ogóle nie pojawił mi się 15sty sidequest a wszystkie dzielnice mam na 100%... Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 A robiłeś tylko misje po stronie Dobra? Te zielone ? Czy jedna czerwona też się trafiła? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Właśnie się zorientowałem, że zrobiłem na początku jedną "złą" misję i mam 14/1 także wszystko się zgadza, nie wiedziałem tylko, że trzeba ślepo podążać za danym charakterem misji (w przypadku karmy jest na szczęście inaczej). Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Faktycznie trochę zonk ze strony twórców, że misji pobocznych wymaganych do wymaksowania niektórych mocy zrobili tylko i dokładnie tyle, ile jest wymagane (15 szt.) - zamiast kilku więcej. W tej kwestii trzeba sie sztywno trzymać jednej ścieżki... Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Ja mam dziwny problem. Obecnie jestem na 3 wyspie, gdzie mam za sobą 50% pobocznych misji. Pierwsza wyspa pod tym względem zaliczona na 100%, problem dotyczy drugiej, gdzie na samej północy pozostał mały skrawek na czerwono. Jest szansa, że jeszcze jakaś misja się uaktywni, czy może coś źle zrobiłem (tylko co?). Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 pewnie musisz pokanac grupke bandytow a uaktywni sie ktoras z misji Cytuj
albz74 0 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Jeżeli to północny wschód, to tam przy nabrzeżu powinien być dead drop - wal w gości aż dostaniesz misję (ukryta paczka) Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Prototype versus Infamous, nawet się rymuje heh. http://www.gametrailers.com/video/prototype-vs-vs/52187 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Jedno pytanko. Ile jest głównych misji w grze, bo obecnie mam za sobą chyba 38. Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 39 edit: jednak 40, ostatniej walki nie liczyłem Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Biorąc pod uwagę obecną cenę inFAMOUS, zakup jak najbardziej się opłaca Ale nie spodziewaj się cudów po tej grze, po prostu dobra produkcja (żaden musthave). Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 A właśnie, że spodziewaj się cudów, a zostaniesz sowicie wynagrodzony - wizualnie i grywalnościowo W końcu w ilu grach można siać chaos i widowiskową destrukcję na ulicach miasta, kontrolując elektryczność i dysponując mega-mocami? Imo inFamous bardzo blisko do pozycji must-have na PS3. Po Killzone 2 to imo jak na razie najciekawszy tytuł w tym roku na Chlebaka, a na pewno świeży, ciekawy, oryginalny i bardzo grywalny. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 W weekend ukończyłem inFAMOUS. Trzeba przyznać, że końcówka dała rade. Niemałe zaskoczenie, ciekawe jak sytuacja potoczy się w kontynuacji? Obok KZ2 najlepszy ekskluzywny tytuł na PS3, który został wydany w tym roku. Gra z otwartym światem, które się nie nudzi (w odróżnieniu do GTA). Właśnie podchodzę drugi raz, tym razem obieram ścieżkę zła. Dobry scenariusz (według Kosa niedopracowany), wizualnie jest na mocne 9-, co najważniejsze przy dużym zamieszaniu, gra chodzi płynnie. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Bo scenariusz jest niedopracowany. Bo jak wyjaśnisz to, że Kessler miał moce, a sam stworzył kule promieni. pomijając to sytuacja zatacza koło. Kiczem zajeżdża wątek jak okazuje się, że Kessler może podróżować w czasie , więc scenariusz ma parę nie dociągnięć. Cytuj
albz74 0 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 A to jest akurat proste - żeby ją podrzucić sobie samemu bez mocy. nie ma w tym żadnej nielogiczności, poza tym to fabuła - niektóre rzeczy po prostu są częścią opowieści i nie ma sensu zastanawianie się czy to się kupy trzyma. Przecież nie skreśla się na dzień dobry filmu w którym w pierwszej scenie w zagrodzie lądują kosmici, skoro wiadomo że UFO nie ma. Cytuj
GarsteK1989 0 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 (edytowane) Ja mam za to taki problem że zebrałem już 349/350 odłamków i tego ostatniego za licho znaleźć nie moge. Obskoczyłem wszystkie 3 wyspy dzielnica po dzielnicy i nie ma. Jakieś sugestie ? P.S, - tak zebrałem te z zawalonego molo i krzywej wieży. Edytowane 10 lipca 2009 przez GarsteK1989 Cytuj
Faranell 271 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Musisz to robic bardzo dokladnie, w glowie dzielic sobie mapke na kwadraty i robic to po kolei.Ja sobie dzielilem na sektory,ktorych granice wyznaczaly mi ulice. Jak bedziesz szukal od nowa,to zacznij od skrajnych czesci mapy,tam mozna kilka czesci ominac. Przelecialem wszystkie dzielnicy w niecale 2h i znalazlem wszystkie shardy.Powodzenia;) Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Ściągnij sobie z neta mapkę i sprawdzaj po kolei i odznaczaj. Innego sposobu nie ma. Cytuj
Bowser4 1 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 To ile jest dzielnic na każdej z wysp ? Ja gram od tygodnia i siedzę wciąż w dzielnicy Neonów. Cytuj
Vamp 0 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Ja wlasnie zakonczylem evil side hehe z tymi odlamkami to cos jest nietak poniewaz jest ich wiecej niz 350 niektore dostajemy za przejscie misji dodatkowych mogliby to poprawic Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Wszystko jest w porządku, odłamki z trybu fabularnego się nie wliczają. Wszystkie możesz zebrać po jego ukończeniu. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 (edytowane) Wczoraj skończyłem inFamous'a na 100%. Nie będę się rozpisywał ale coś muszę skrobnąć. Do czasu Dema z mojej strony było zero zainteresowania grą (epitety: tępa strzelanina itp.) a teraz uważam ją za jedną z bardziej klimatycznych gier w jakie było mi dane grać - nie wiem jak z Polską lokalizacją i w sumie nie chcę wiedzieć ale głos Cole'a i jego chrypka miażdżą . Gra praktycznie wyłoniła się nagle i nie powiem sprawiła mi wiele godzin zabawy - co więcej nie lubię gier w stylu GTA (bieganie po mieście itp.). Więc cofam wszystkie wyzwiska typu "strzelanie piorunami z du.py" itp. i nie powiem - czekam na równie klimatyczną kontynuację. No i ta fajna nuta na koniec nagrana przez anglików: Working For A Nuclear Free City - Silent Melody P.S. Czy mi się tylko wydawało czy w pełnej wersji w stosunku do demka jest lepsza grafika (min. lepsze kolory, mniejsza ilość ząbków i lepsze efekty świetlne?) Rozmawiałem z costamcostam i miał podobne wrażenia. Edytowane 11 lipca 2009 przez Kyo Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Chyba znacznej różnicy nie ma (przynajmniej ja nie wyłapałem) ale niebo pozostało paskudne, jak w demku Cytuj
Mordo Ty Moja 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 ej pomóżcie - na 2 giej wyspie zrobiłem wszystkie misje dodatkowe lecz zostało mi jeszcze ze 3 czerwone placki i niemoge dokonczyc tej wyspy do 100%. Co robić ? Nie ma już misji dodatkowych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi