killdante 5 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Pewnie ze stardust tylko z amigi Cytuj
YETI 10 982 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Nowy dodatek http://www.ps3site.pl/super-stardus-hd-jes...bardziej-super/ Cytuj
Binek 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) Ja dziś włączyłem sobie Stardusta po dłuższej przerwie i na na Arcade Easy natrzaskałem 126 Milionów, co daje mi obecnie 300 miejsce na świecie. Lecz z tego co widzę 3 polaków i tak ma wyniki wyższe od mojego. Edytowane 3 lipca 2008 przez Binek Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 3 lipca 2008 Autor Opublikowano 3 lipca 2008 Ja dziś włączyłem sobie Stardusta po dłuższej przerwie i na na Arcade Easy natrzaskałem 126 Milionów, co daje mi obecnie 300 miejsce na świecie. Lecz z tego co widzę 3 polaków i tak ma wyniki wyższe od mojego. Spróbuj dojść do wersji Hard. Tam zaczynają się schody. Ja mam jakieś 107 mln na Arcade Easy, ale nie sprawia mi przyjemności granie na tak niskim poziomie. Klasyfikuję się na jakimś 500 miejscu. W wersji Normal mam pierwsze miejsce na liście swoich friendsów i to mi wystarczy by być dumną Jak można uzyskać 10x multiplier ? Maksymalnie miałem jedynie 6x Wystarczy nie ginąć przez kilka leveli. Ja też kiedyś myślałam,że taki multiplier jest niemożliwy do osiągnięcia. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 gdzie jest ten splt screen coop ? bo ja widze tylko zwyklego (mam dodatek) Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 gdzie jest ten splt screen coop ? bo ja widze tylko zwyklego (mam dodatek) W 2 dodatku, który został na razie z tego co wiem cofnięty. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 to byl platny dodatek ? wiadomo kiedy "wroci" ? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 4,99$ o ile dobrze pamiętam. Dokladnie tyle kosztowal, nuki zrobilem zostaly jeszcze 2 trofea do zdobycia;) Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 przed chwila włączyłem SS wersję DEMO z polskiego PSStore i pojawił się komunikat że jest do pobrania patch 4.0 troche mnie dziwi że patch jest dostępny tez dla wersji demonstracyjnej Cytuj
mayer18 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Mi się ten patch zainstalował bezproblemowo,zaraz po sciągnięciu fw2.40. PS.kupię od kogoś ten dodatek gg:6352587 Cytuj
Binek 0 Opublikowano 10 lipca 2008 Opublikowano 10 lipca 2008 Kto mnie poratuje OST z Stardusta, bardzo mi na tym, zależy, szczególnie poluję na kawałek lecący na planecie Coventina. Tyle siedziałem i nie mogę znaleźć ... :( Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Kto mnie poratuje OST z Stardusta, bardzo mi na tym, zależy, szczególnie poluję na kawałek lecący na planecie Coventina. Tyle siedziałem i nie mogę znaleźć ... :( Dolaczam sie do prosby Nigdzie nie moge znalesc OST'a z Stardusta(szczegolnie muzyczka z dwoch pierwszych planet mi sie podoba), a chcialbym ich posluchac. Btw. nie wiem po co dawali "custom soundtrack" w grze, w ktorej muzyka jest naprawde swietna (fajnie jest jednak miec wybor ) Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 przed chwila włączyłem SS wersję DEMO z polskiego PSStore i pojawił się komunikat że jest do pobrania patch 4.0 troche mnie dziwi że patch jest dostępny tez dla wersji demonstracyjnej Skoro jest patch do wersji demo, to może orientuje się ktoś czy jakieś wybrane Trofea można zdobyć też w wersji demonstracyjnej? Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 probowalem. nie udalo sie. zdobylem 5 tokenow na boost i nie zdobylem "kubezka". Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 przed chwila włączyłem SS wersję DEMO z polskiego PSStore i pojawił się komunikat że jest do pobrania patch 4.0 troche mnie dziwi że patch jest dostępny tez dla wersji demonstracyjnej Skoro jest patch do wersji demo, to może orientuje się ktoś czy jakieś wybrane Trofea można zdobyć też w wersji demonstracyjnej? nie da się , łyknąłem na booscie ponad 5 tokenów i nie pojawił się żaden komunikat o pucharku Trzeba sie zaopatrzec w full wersję Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 http://forums.ffshrine.org/showthread.php?t=48008 Muzyczkia. xD Nie ściągałem, ale na tym forum wszystko działa, więc do dzieła Cytuj
Binek 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Niech mnie ktoś poinformuje w jaki sposób mam odblokować ostatnia planete Segomo, przeszedłem Arcade'a i nadal jest zablokowana. Cytuj
YETI 10 982 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Ma ktoś ten najnowszy dodatek, pojawił się wczoraj. Może ktoś napisac co zawiera (co-op dla 4 graczy?) Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 (edytowane) Ma ktoś ten najnowszy dodatek, pojawił się wczoraj. Może ktoś napisac co zawiera (co-op dla 4 graczy?) stary co-op dla dwoch graczy (a przynajmniej nie zauwazylem zeby mozna bylo w wiecej grac), split coop (tez dla dwoch) - czyli cos baardzo pozytywnego, bo oryginalny coop byl skopany - wie chyba kazdy kto gral, ze nie mozna bylo wyleciec gdzies dalej bo druga osoba nas "ciagnela" - tutaj mozna normalnie robic co sie chce, i dzieki temu fajnie sie gra, nawet gdy druga osoba jest slaba. do tego chyba najwazniejsza rzecz - split versus (dla maks 4 graczy), z kilkoma roznymi trybami, duza iloscia map, i zmienionym gameplayem (inne bronie, zmieniony sposob w jaki porusza sie statek) - nie mialem jeszcze okazji dluzej testowac, ale zapowiada sie swietnie, a nie tylko jako dodana na sile bzdurke no i muzyka symfoniczna - jest swietna, bardzo dynamiczna i pasujaca do gry :] Edytowane 17 lipca 2008 przez Deadeye Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Ma ktoś ten najnowszy dodatek, pojawił się wczoraj. Może ktoś napisac co zawiera (co-op dla 4 graczy?) stary co-op dla dwoch graczy (a przynajmniej nie zauwazylem zeby mozna bylo w wiecej grac), split coop (tez dla dwoch) - czyli cos baardzo pozytywnego, bo oryginalny coop byl skopany - wie chyba kazdy kto gral, ze nie mozna bylo wyleciec gdzies dalej bo druga osoba nas "ciagnela" - tutaj mozna normalnie robic co sie chce, i dzieki temu fajnie sie gra, nawet gdy druga osoba jest slaba. do tego chyba najwazniejsza rzecz - split versus (dla maks 4 graczy), z kilkoma roznymi trybami, duza iloscia map, i zmienionym gameplayem (inne bronie, zmieniony sposob w jaki porusza sie statek) - nie mialem jeszcze okazji dluzej testowac, ale zapowiada sie swietnie, a nie tylko jako dodana na sile bzdurke no i muzyka symfoniczna - jest swietna, bardzo dynamiczna i pasujaca do gry :] Do tego jeszcze mozliwosc "budowania" wlasnych statkow. Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Niech mnie ktoś poinformuje w jaki sposób mam odblokować ostatnia planete Segomo, przeszedłem Arcade'a i nadal jest zablokowana. Wystarczy przejsc w arcade 4ta planete, ale na normalu, nie easy. A jeszcze jedno pytanko - w endless sie pojawiaja zielone bomby z licznikiem, gdy sie je rozwali odpowiednia ilosc razy, to pojawia sie grupa zielonych bomb, ktore latwo sie rozwala. Ale czy wplywa to na cos, szybkosc pojawienia sie nuke'ow czy cos? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi