Skocz do zawartości

Twórczość aka A może coś własnej produkcji?

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odyn, niewiem czemu Ci ludzie jarają się Twoimi nagrywkami. Masz kłopoty z rytmem, wadę wymowy, ściśnięty wokal, zero pojęcia o obróbce wokalu i teksty o niczym.

Opublikowano

Z ostatnim zarzutem się nie zgadzam, gdyś wiedział co to ICP czy inny horrorrap to byś rozkminił o co be.

Opublikowano

zajawka odynem powodowana jest tęsknotą do starych dobrych czasów nagłego ataku spawacza i skubidubi liroya. czasów nieskrępowanego offbeatu i tekstów o niczym.

ale fakt nie ma przesłania - kciuk w dół.

Opublikowano
Odyn, niewiem czemu Ci ludzie jarają się Twoimi nagrywkami. Masz kłopoty z rytmem, wadę wymowy, ściśnięty wokal, zero pojęcia o obróbce wokalu i teksty o niczym.

Tez nie mam pojecia ;)) cale techniczne (pipi) u mnie lezy, spiewalem w zyciu tyle razy, ile jest kawalkow, a teksty to nieprzemyslane, przepisane na kartke fristajle zazwyczaj. Ludzie chca tego sluchac to wrzucam, a i ja sie przy tym dobrze bawie, wiec (pipi)i mnie szczerze powiedziawszy ;]

BTW fajny mateiral ;) przyjze sie blizej :>

A wada wymowy to co konkretnie?bo ja tam u siebie tylko (pipi)owa barwe glosu widze, ktora i mi nie lezy ;P

Opublikowano

Kolego, seplenisz, jak Donald Tusk

Wskocz tu na scenę, to rozpieprzę ci mózg

Sam masz wadę wymowy, kaleko oralny

Zejdź tylko ze sceny, to ci w ryja walnę

Opublikowano

Nie no serio, nie czaje zarzutu z wada wymowy ,jedyny ktory mnie zabolal, (pipi)a 25 lat mi nikt nie stwierdzil XD Moze ziomek lekarzem zostan a nie raperem ;)

A jeszcze odnosnie jakosci, mikrofon kiedys taki za 10zl, teraz do singstara + zintegrowana dzwiekowka. A wokal scisniety coraz mniej bo poznalem moc przepony ;x

A przekazu nie ma, bo nie jestem dobrym przykladem dla mlodzierzy. Ale specjalnie dla was wrzuce "j.eb.a.c policje" w ktoryms kawalku :*

Opublikowano

Prawie jak Ignac z verby.

6378403.jpg

91639550ic7.jpg

no, nie zupełnie.

Opublikowano

Prawie jak Ignac z verby.

6378403.jpg

91639550ic7.jpg

no, nie zupełnie.

"moglismy dojsc najdalej ze wszystkich a teraz kazdy z nas szuka drugiego w snach" :idea:

Opublikowano

Odyn zapodasz tekstem? Mi także sie podoba i niezwracam uwagi na mankamenty. Fajnie jest to że podchodzi do tego z jajem i dystansem a nie jest tak jak lwia część polskiego undergroundu, niczym się nie wyrózniająca.

Opublikowano
Twoja wada wymowy objawia się brakiem dykcji. wsysysysy sssyssaasacanie itp. Nie niszcz bitów cypressów.

Niezysysnicsce wiesysysyej zadnysysysgo. Ale obiecac nie moge

Opublikowano

Odyn wyraźnie slychać jak łapiesz oddech, nie możesz nagrywac po zwrotce?

Opublikowano
Odyn wyraźnie slychać jak łapiesz oddech, nie możesz nagrywac po zwrotce?

A sie czepiali ze niewyraznie i ze wada wymowy. Dziekuje ;*

Generalnie to jest tak men, ze spiewalem z 15 raz w zyciu, porownujac do pierwszych kawalkow to i tak chyba lepiej troche. A co do nagrywania po zwrotce, to niestety, kazda nowa nagrywka na mikrofonie od singstara brzmi inaczej, i zamiast mowic o oddechu ktos by pytal ilu typa jest w kapeli ;) Zintegrowana dzwiekowka tez nie pomaga (dobrze ze juz nie przesuwa se randomowo wokalu wzgledem podkladu zaraz po nagraniu ;)) Ale po nowym roku se (pipi)ne mica za 300, rzuce narkotyki i bede sie uczyl spiewac.