FARMEROS 2 080 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Mistrzostwo, wiecej ! Coraz lepsze flow masz Odyn, napyerdalasz ladnie. Dwa nowe kawałki kopią suty po równo ;] Cytuj
Odyn 0 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Yayy a mowilem mamusi ze bede raperem ;D thx za dobre slowa, pracuje caly czas ;D Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 http://www.wrzuta.pl/audio/jP7Arb2ezh/ Pogromcy B-tonu, czyli ja + Odyn. Pod własny bit. Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 (edytowane) Tutaj twórczość (10+6=16 songów) mojego znajomego Perola. Wraz z chłopakami tworzy kawałki we własnym studiu nagraniowym. Naprawdę imponujące... http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=697048 Edytowane 19 października 2008 przez sir_ryszard Cytuj
Gość Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 zajebiste. maja chlopaki cos do kupienia lub na necie? Cytuj
przema 0 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Odyn, niewiem czemu Ci ludzie jarają się Twoimi nagrywkami. Masz kłopoty z rytmem, wadę wymowy, ściśnięty wokal, zero pojęcia o obróbce wokalu i teksty o niczym. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Z ostatnim zarzutem się nie zgadzam, gdyś wiedział co to ICP czy inny horrorrap to byś rozkminił o co be. Cytuj
Gość tk Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 zajawka odynem powodowana jest tęsknotą do starych dobrych czasów nagłego ataku spawacza i skubidubi liroya. czasów nieskrępowanego offbeatu i tekstów o niczym. ale fakt nie ma przesłania - kciuk w dół. Cytuj
przema 0 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Z ostatnim zarzutem się nie zgadzam, gdyś wiedział co to ICP czy inny horrorrap to byś rozkminił o co be. człowieku, ja tworze horror rap http://www.virtus3.nazwa.pl/frezz/PrzeCinek_EP.rar, a gdzie tam odynowi do insane clown posse. Cytuj
Odyn 0 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Odyn, niewiem czemu Ci ludzie jarają się Twoimi nagrywkami. Masz kłopoty z rytmem, wadę wymowy, ściśnięty wokal, zero pojęcia o obróbce wokalu i teksty o niczym. Tez nie mam pojecia ) cale techniczne (pipi) u mnie lezy, spiewalem w zyciu tyle razy, ile jest kawalkow, a teksty to nieprzemyslane, przepisane na kartke fristajle zazwyczaj. Ludzie chca tego sluchac to wrzucam, a i ja sie przy tym dobrze bawie, wiec (pipi)i mnie szczerze powiedziawszy ;] BTW fajny mateiral przyjze sie blizej :> A wada wymowy to co konkretnie?bo ja tam u siebie tylko (pipi)owa barwe glosu widze, ktora i mi nie lezy ;P Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 proponuje pojedynek na rapy Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Kolego, seplenisz, jak Donald Tusk Wskocz tu na scenę, to rozpieprzę ci mózg Sam masz wadę wymowy, kaleko oralny Zejdź tylko ze sceny, to ci w ryja walnę Cytuj
Odyn 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Nie no serio, nie czaje zarzutu z wada wymowy ,jedyny ktory mnie zabolal, (pipi)a 25 lat mi nikt nie stwierdzil XD Moze ziomek lekarzem zostan a nie raperem A jeszcze odnosnie jakosci, mikrofon kiedys taki za 10zl, teraz do singstara + zintegrowana dzwiekowka. A wokal scisniety coraz mniej bo poznalem moc przepony ;x A przekazu nie ma, bo nie jestem dobrym przykladem dla mlodzierzy. Ale specjalnie dla was wrzuce "j.eb.a.c policje" w ktoryms kawalku :* Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Kolego, seplenisz, jak Donald Tusk Wskocz tu na scenę, to rozpieprzę ci mózg Sam masz wadę wymowy, kaleko oralny Zejdź tylko ze sceny, to ci w ryja walnę Prawie jak Ignac z verby. Cytuj
Blok 6 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Kolego, seplenisz, jak Donald Tusk Wskocz tu na scenę, to rozpieprzę ci mózg Sam masz wadę wymowy, kaleko oralny Zejdź tylko ze sceny, to ci w ryja walnę Prawie jak Ignac z verby. no, nie zupełnie. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Odyn całkiem całkiem. 100xlepiej niż niby profesjonalny i legalny Żurom xD pozdro Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Kolego, seplenisz, jak Donald Tusk Wskocz tu na scenę, to rozpieprzę ci mózg Sam masz wadę wymowy, kaleko oralny Zejdź tylko ze sceny, to ci w ryja walnę Prawie jak Ignac z verby. no, nie zupełnie. "moglismy dojsc najdalej ze wszystkich a teraz kazdy z nas szuka drugiego w snach" :idea: Cytuj
Odyn 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Cod dla milosnikow offbitu, tekstow o niczym i wad wymowy ;D do odsluchu : http://www.wrzuta.pl/audio/8O6FAKrBXF/krwa...e_-_krwawe_lale i do downloadu : http://www.wrzuta.pl/aud/file/8O6FAKrBXF/k...e_-_krwawe_lale Cytuj
przema 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Twoja wada wymowy objawia się brakiem dykcji. wsysysysy sssyssaasacanie itp. Nie niszcz bitów cypressów. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Mi tam sie podoba, proste i z przeslaniem : D Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Odyn zapodasz tekstem? Mi także sie podoba i niezwracam uwagi na mankamenty. Fajnie jest to że podchodzi do tego z jajem i dystansem a nie jest tak jak lwia część polskiego undergroundu, niczym się nie wyrózniająca. Cytuj
Odyn 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Twoja wada wymowy objawia się brakiem dykcji. wsysysysy sssyssaasacanie itp. Nie niszcz bitów cypressów. Niezysysnicsce wiesysysyej zadnysysysgo. Ale obiecac nie moge Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Odyn wyraźnie slychać jak łapiesz oddech, nie możesz nagrywac po zwrotce? Cytuj
Odyn 0 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Odyn wyraźnie slychać jak łapiesz oddech, nie możesz nagrywac po zwrotce? A sie czepiali ze niewyraznie i ze wada wymowy. Dziekuje ;* Generalnie to jest tak men, ze spiewalem z 15 raz w zyciu, porownujac do pierwszych kawalkow to i tak chyba lepiej troche. A co do nagrywania po zwrotce, to niestety, kazda nowa nagrywka na mikrofonie od singstara brzmi inaczej, i zamiast mowic o oddechu ktos by pytal ilu typa jest w kapeli Zintegrowana dzwiekowka tez nie pomaga (dobrze ze juz nie przesuwa se randomowo wokalu wzgledem podkladu zaraz po nagraniu ) Ale po nowym roku se (pipi)ne mica za 300, rzuce narkotyki i bede sie uczyl spiewac. Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Odyn wyraźnie slychać jak łapiesz oddech, nie możesz nagrywac po zwrotce? Wdechy sie zwykle wycina, chyba, że gada na wdechu, to sie już za wiele nie zdziała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi