Skocz do zawartości

Twórczość aka A może coś własnej produkcji?

Featured Replies

Opublikowano

Żeby nie było. W żadnym razie nie jestem lewakiem i nie popieram komuchów, po prostu sie interesuje to dla bani nawine o tym kawałek, się wczuje w role c'nie chłopaki ;(

Edytowane przez Pelipe

• Odpowiedzi 241
  • Wyświetleń 16,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dynio, dostalem PW, wysle cos jak ogarne burdel na kompie. Jak ktos lubi spokojne klimaty, lub cos w stylu TripHopu to wlasnie skleiłem teledysk pod swoj kawalek.   http://www.youtube.com/watch?v=p9

• Zrobiłem sam od nowa na potrzeby spontanów itd. jak ktoś sie jeszcze jara Rasmentalism to brać.

• chu.j, kac spontan zawsze ok

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem sam od nowa na potrzeby spontanów itd. jak ktoś sie jeszcze jara Rasmentalism to brać.

Edytowane przez Pelipe

Opublikowano

Jest to przed ostatni kawałek z mojej EP wspólnie z Ventisem... Elo!

Opublikowano

mastering spier.dolony po całości i troche marne te bragga. Rozwijaj się, lirykę popraw, bo trochę pierd/olenie o niczym.

Edytowane przez Pelipe

Opublikowano

O miło, że ktoś się odezwał... w tym tracku bardziej chodziło mi o technike ;) którą ćwiczę i czuje poprawę:) Działam dalej! Pozdro:)

Opublikowano

Spoko. Jak już powiedziane mastering leży. Nie słychać za bardzo wersów. No ale w ogólnym rozrachunku bardzo fajnie. Kawałek potwierdza tylko moją tezę, że dobry bit potrafi być bardzo pomocny przy pisaniu tekstu.

No i trochę wkur.wia mnie twój głos, no ale to już kwestia upodobania.

Opublikowano
prawdźcie to! Pozdro :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dynio albo ktos, moze (pipi)nal bys cos do moich bitow ? jak cos to pw