Skocz do zawartości

Co robicie ze swoimi PSXami...

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam jak połowa z was na półeczce ułożone po kolei, choć zastanawiam sie czy by ich do segregatora nie wrzucić, bo zajmują za dużo miejsca...

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 28 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Połowa kolekcji leży w szafie razem z Neo Plusami, zaś ulubione numery trzymam pod ręką (czyli na oknie). To głównie wybrane egzemplarze z lat 98-06 + najnowsze. Uwielbiam do nich wracać. Nie potrafił

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

U mnie wszystkie numery mają swoją szafkę gdzie są łatwo dostępne gdyby mi się zachciało poczytać jakiegoś antyka

• Coś koło 500 czasopism o grach (wszelakiej maści) wrzuciłem w kilka dużych pudeł, które poleciały do "składzika". PSX Extreme i CD-Action trzymam w pokoju Nie sprzedaje i nie wyrzucam niczego, co ma

Opublikowano

utylizuję.

kiedyś zbierałem i uzbierałem kilka ładnych roczników. ale w związku z tym, że generalnie już do archiwalnych numerów nie wracam, to postanowiłem się ich pozbyć. a kontenery na papier okazały się być najlepszym miejscem do tego celu ; ]

Opublikowano

utylizuję.

kiedyś zbierałem i uzbierałem kilka ładnych roczników. ale w związku z tym, że generalnie już do archiwalnych numerów nie wracam, to postanowiłem się ich pozbyć. a kontenery na papier okazały się być najlepszym miejscem do tego celu ; ]

shame on u

Zbieram i czasem wracam do czasów psx`a czy nawet xbox`a czytając artykuły, recki.

Opublikowano

Część leży ładnie poukładana w segregatorach, część wala się po podłodze. Czasem lubię sobie poczytać starsze numery na klopie.

Opublikowano

Lądują na strychu, jak cała makulatura

Opublikowano

Ja po każdym przeczytaniu Extrima odkładam go na kupkę :) Jak się uzbiera 10-15 to wyrzucam :) I sytuacja się powtarza. :D

Opublikowano

Jak się uzbiera 10-15 to wyrzucam :) I sytuacja się powtarza. :D

Pójdziesz za to do piekła.

Opublikowano

Każdy numer leży sobie na honorowym miejscu (tzn. za szklaną szybą szafki), dumnie prężąc się przed znajomymi. No i setny leży w kibelku, jubileusz trza w końcu uczcić ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja magazynuje na półce.

A żona ciągle pyta: po co mi to?

ja a mam tak samo... z zona i z polka :)

Opublikowano

U mnie Extrimy leżą na szafce, niekoniecznie uporządkowane, bo jak wyciągnę coś z dna kolumny to potem nie chce mi się wkładać, a i czasami się jakiś egzemplarz uszkodzi :/ A numery od 130 wzwyż leżą na półce koło łóżka, bo nie chce mi nigdy ich ułożyć na w/w szafce :D Raz na pół roku wszystko ogarniam i układam chronologicznie i jest git.

Nigdy mi nie przyszło do głowy żeby pozbyć się któregokolwiek egzemplarza Extrima, chyba że jest w opłakanym stanie (na szczęście niewiele takich). Żebym bardziej dbał o gazetki kiedy byłem gówniarzem...

A stare sprzęty? 2 zdechłe PSXy leżą pod telewizorem za szafką, podobnie jak jedno PS2. Drugie jeszcze żyje i od czasu do czasu na nim popykam, choć ostatnimi czasy preferuję PSP. Zachowam to wszystko dla potomnych i kiedyś pochwalę się dzieciom, że ich stary się na tym wychował :)

Edytowane przez nero

Opublikowano

Ja PSXy trzymam w biurku, ale muszę znaleźć jakąś półkę, bo tam już miejsca nie ma. Ostatni numer ledwie się zmieścił xP

Opublikowano

6-7 zawsze leży przy kiblu, i w zależności od humoru wybieram, któryś do poczytania podczas sesji siedząco-skupiających, reszta natomiast leży w szafce :whistling:

Opublikowano

U mnie mają stałe miejsce w szafce, poukładane numerycznie.

Opublikowano

po jakims czasie zwiedzaja hasiok, a co mam z nimi zrobic ;)

Opublikowano

Ano są w piwnicy pochowane w reklamówkach... :teehee:

ciężkie to, że hej :rolleyes:

jak tylko cena makulatury pójdzie w górę to 8) zrobię z nich pożytek :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zazwyczaj po przeczytaniu ląduje w koszu... ale obecnie, że jest "sezon" zimowy świetnie sprawuje się jako zabezpieczenie podłogi podczas pastowania butów. :D

Opublikowano

lądują na strychu, jak cała makulatura

Opublikowano

Okladka swietna na ustnik do bata :) reszta na strych

Opublikowano

Wszystkie w idealnym stanie leżą w szafce i od czasu do czasu przeglądam jakieś starsze numery.Tylko jeden egzemplarz musiałem wyrzucić bo oblałem go kawą :whistling:

Opublikowano

Składam elegancko na półce :D W czasie remontu wszystkie musiałem dać do piwnicy i niestety kilka nieźle zmokło... :/