Opublikowano 14 września 200915 l Ja mam jak połowa z was na półeczce ułożone po kolei, choć zastanawiam sie czy by ich do segregatora nie wrzucić, bo zajmują za dużo miejsca...
Opublikowano 13 października 200915 l utylizuję. kiedyś zbierałem i uzbierałem kilka ładnych roczników. ale w związku z tym, że generalnie już do archiwalnych numerów nie wracam, to postanowiłem się ich pozbyć. a kontenery na papier okazały się być najlepszym miejscem do tego celu ; ]
Opublikowano 13 października 200915 l utylizuję. kiedyś zbierałem i uzbierałem kilka ładnych roczników. ale w związku z tym, że generalnie już do archiwalnych numerów nie wracam, to postanowiłem się ich pozbyć. a kontenery na papier okazały się być najlepszym miejscem do tego celu ; ] shame on u Zbieram i czasem wracam do czasów psx`a czy nawet xbox`a czytając artykuły, recki.
Opublikowano 13 października 200915 l Część leży ładnie poukładana w segregatorach, część wala się po podłodze. Czasem lubię sobie poczytać starsze numery na klopie.
Opublikowano 14 października 200915 l Ja po każdym przeczytaniu Extrima odkładam go na kupkę Jak się uzbiera 10-15 to wyrzucam I sytuacja się powtarza.
Opublikowano 14 października 200915 l Jak się uzbiera 10-15 to wyrzucam I sytuacja się powtarza. Pójdziesz za to do piekła.
Opublikowano 19 października 200915 l Każdy numer leży sobie na honorowym miejscu (tzn. za szklaną szybą szafki), dumnie prężąc się przed znajomymi. No i setny leży w kibelku, jubileusz trza w końcu uczcić
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Ja magazynuje na półce. A żona ciągle pyta: po co mi to? ja a mam tak samo... z zona i z polka
Opublikowano 3 grudnia 200915 l U mnie Extrimy leżą na szafce, niekoniecznie uporządkowane, bo jak wyciągnę coś z dna kolumny to potem nie chce mi się wkładać, a i czasami się jakiś egzemplarz uszkodzi A numery od 130 wzwyż leżą na półce koło łóżka, bo nie chce mi nigdy ich ułożyć na w/w szafce Raz na pół roku wszystko ogarniam i układam chronologicznie i jest git. Nigdy mi nie przyszło do głowy żeby pozbyć się któregokolwiek egzemplarza Extrima, chyba że jest w opłakanym stanie (na szczęście niewiele takich). Żebym bardziej dbał o gazetki kiedy byłem gówniarzem... A stare sprzęty? 2 zdechłe PSXy leżą pod telewizorem za szafką, podobnie jak jedno PS2. Drugie jeszcze żyje i od czasu do czasu na nim popykam, choć ostatnimi czasy preferuję PSP. Zachowam to wszystko dla potomnych i kiedyś pochwalę się dzieciom, że ich stary się na tym wychował Edytowane 3 grudnia 200915 l przez nero
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Ja PSXy trzymam w biurku, ale muszę znaleźć jakąś półkę, bo tam już miejsca nie ma. Ostatni numer ledwie się zmieścił xP
Opublikowano 6 grudnia 200915 l 6-7 zawsze leży przy kiblu, i w zależności od humoru wybieram, któryś do poczytania podczas sesji siedząco-skupiających, reszta natomiast leży w szafce
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Ano są w piwnicy pochowane w reklamówkach... ciężkie to, że hej jak tylko cena makulatury pójdzie w górę to 8) zrobię z nich pożytek
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Zazwyczaj po przeczytaniu ląduje w koszu... ale obecnie, że jest "sezon" zimowy świetnie sprawuje się jako zabezpieczenie podłogi podczas pastowania butów.
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Wszystkie w idealnym stanie leżą w szafce i od czasu do czasu przeglądam jakieś starsze numery.Tylko jeden egzemplarz musiałem wyrzucić bo oblałem go kawą
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Składam elegancko na półce W czasie remontu wszystkie musiałem dać do piwnicy i niestety kilka nieźle zmokło...