Opublikowano 11 stycznia 201015 l Te numery które nie wzbudziły we mnie jakiejś większej sympatii lecą na skaner bo i tak się kiedyś zniszczą a resztę przechowuje w skoroszytach w iście kolekcjonerskich warunkach niestety nie mam miejsca żeby wszystkie zachować fizycznie
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Ja zawsze czytam obecny numer i kilka poprzednich, które i tak przeczytałem. Mozna powiedzieć, że kolekcjnuje je wraz z kurzem
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Leżą na półce. Waży to wszystko z 200kg i czas chyba gdzieś to przenieść. Chociaż raz na rok lubię sobie poprzeglądać starsze numery i ową wiedzę wykorzystać, tak jak ostatnio w wypomnieniu Ścierze, że miał w 150 nr Extreme'a opublikować kompromitujące rozmowy z Myszaqiem z gg (nr 111 Hyde Park).
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Kolekcjonuje. Każdy numer trzymam w pokoju, razem z innymi gazetami.
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Mi psx-y służą za wiatrochron... Leżą na parapecie i chronią przed zimnem ciągnącym od okna. Oczywiście nie wszystkie bo by mnie także przed promieniami słonecznymi chroniły.. Reszta, starszych numerów śpi w jakimś kartonie na strychu.
Opublikowano 12 stycznia 201015 l Wieksza czesc jest w szafie na strychu. Pozostala reszta lezy pod biurkiem i stolikiem. Ale cos czuje, ze dlugo juz tam nie zabawia bo miejsca mi szkoda...
Opublikowano 24 stycznia 201015 l U mnie wszystkie numery mają swoją szafkę gdzie są łatwo dostępne gdyby mi się zachciało poczytać jakiegoś antyka
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Jako, że kupuje od I numeru to dosyć duża sterta mi się nazbierała. Więc część (do ok. 70 numeru) jest na strychu w kartonie. Druga część w szafie (do chyba 101 numeru) a ostatnia kupka na wierzchu na półkach + poradniki.
Opublikowano 25 stycznia 201015 l DLa wielu to pewnie będzie grzech nie do zniesienia, ale jako że Extrima mam zawsze pod ręką to okładki zużywam jako filtry do spliffów%-) A całą reszta do pudła i do kibla na posiedzenie:D
Opublikowano 6 marca 201015 l Moje leżą jak prawie u wszystkich w szafce. Nie zbieram długo od tego co był Adamek na okładce i mam 2 starsze z Larą Croft i Nathanem Drakiem. Kiedyś miałem jeszcze ale byłem młodszy i wyrzucałem. A teraz kurde żałuję.<_<
Opublikowano 6 marca 201015 l od numeru 5 leżą dumnie na szawce. Nie wyrzucę i nie sprzedam choćbym miał się zezrać. Już raz żałuję sprzedaży amisi 1200.
Opublikowano 6 marca 201015 l Oczywiście na świętą półeczkę, ale kiedyś musiałem wyrzucić część z nich i wyciąłem niektóre strony. Wiem, czuję się z tego winny [Drodzy Zg(Red.)zi, wybaczcie mi] i zaczynam kupno tych numerów.
Opublikowano 8 marca 201015 l W zasadzie z tych psxów które miałem tylko 2 mi się gdzieś zapodziały z czego jestem dumny (z tego że tylko 2 mi się zapodziały). Niestety na półce jest coraz mniej miejsca....... W sumie jak bym sprzedał to bym miał dużo kasy, ale i tak nie sprzedam, nie jestem głupi
Opublikowano 8 marca 201015 l Moje są ułożone w pięknym porządku na trzech półkach,w każdej po kilkadziesiąt kg ,nadal czytam najstarsze moje nr.,również uzupełniam moją kolekcje,brakuje mi do wszystkich nr 40 czasopism.
Opublikowano 29 marca 201015 l mniej więcej co roku przy okazji wiosennych porządków po prostu wyrzucam.Zostawiam sobie tylko kilka najnowszych numerów.Sorry :)Ekstrim to niejedyne czasopismo,które regularnie kupuję i po prostu utonąłbym w powodzi papieru.
Opublikowano 29 marca 201015 l Na półce, nie ma ich zbyt wielu więc i nie ma problemu. Edytowane 29 marca 201015 l przez sosnaa
Opublikowano 29 marca 201015 l Jak sprzedawałem PS2 to kilkadziesiąt numerów poszło do kosza <_< Ostatnich 5 numerów leży w szafce razem z innymi magazynami i komiksami
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l Kiedyś były na specjalnej półce, ale w końcu zaczynało brakować miejsca. Teraz mam półkę na której mieszczą się trzy typy: N+, PE i inne. Edytowane 18 kwietnia 201014 l przez speiderman
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Najnowsze leżą tu i ówdzie (na stoliku, na parapecie, na podłodze z innymi papierami). Trochę starsze chowam do szuflady. Jak się uzbiera 10 czy 20, przenoszę do szafy. W szafie leżą wszystkie stare numery od nr. 5. Trochę to waży.
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Trzymam w segregatorze, a starsze niestety wysyłam do piwnicy... Nie ma miejsca na to wszystko.
Opublikowano 7 lipca 201014 l (...)starsze niestety wysyłam do piwnicy...(...) Nie mów, że do spalenia.
Opublikowano 15 lipca 201014 l Ja od 40 nr mam w szafie,ale miejsce się kończy,tzreba jakieś inne znaleźć