Tori 12 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Romero- lofciam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 nesqik-małe ale na prawde dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Lodowe ciacho z biedronki i wszelkiej maści lody tofii . Jadł ktoś kit kata ?? Jadlem. Chujowy. Poza tym ten kit kat wetkniety do loda niezbyt pasuje, lepiej zjesc osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) lod czekoladowy nawet dobryt w tym kit kacie ale baton twardy i wafelek srednio smaczny Kiedys byly lody daniel i maryla, niezle tylko prawie zawsze sie rozpadały:P Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez Hide999 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 No dokładnie. Jak dla mnie Kitkat dobry jest, tylko niepotrzebnie wrzucili tam tego wafla, trochę średnio pasuje, ale wtedy cenę mogą znacznie podnieść ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Carte dor jest chyba najlepsze z tych droższych lodów- advokat, wiśniowe, jogurtowe, czekoladowe i różne inne. Wszystkie rządzą, tylko te sorbetowe są chu.jowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 WIŚNIOWE CARTE DOR wymiatają, mogę opierdzielić cały liter za jednym posiedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Kit kat to przereklamowane gó.wno. Jedynie co odróżmia go od zwykłego czekoladowego rożka to własnie ten pie.przony wafelek w środku. Zdecydowanie nie warto patrząc pod kątem ceny. Uwielbiam Big Milka Algidy, moge go jeść jeden za drugim No Cart dory rządzą szczególnie wiśniowe mm Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 W cart dorach wiśniowych fajne są te wypestkowane wiśnie, bardzo smakowe. Własnie mam w zamrażalniku advocata- miodzio A co do kit kata- zgadzam się z kolegą powyżej, zwykłe czekoladowe lody imo strasznie mulące z 5 centymetrowym wafelkiem w środku... bezsensu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 UP Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Frutti z korala zaje,biste wodne lody za 1,30;] Cytuj Odnośnik do komentarza
mortis 2 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) najlpesze lody to zdecydowanie noggery i twistery innych praktycznie nie jadam ;p Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez mortis Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Cała masa jest lodów, które można uznać za smaczne. Ja tam najbardziej tęsknię za lodami Bambino, które za szczyla się kupowało po pięćdziesiąt groszy... Ewentualnie jak już, to można było przyszaleć i kupić z czekoladą za 60 groszy. W tej chwili to chętnie poliżę Twistera, Noggera, Big Milka... w sumie to dawno lodów nie jadłem. Poza McFlurry, które jest też całkiem dobre, ale w (pipi) drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 przed chwila sie zajadalem olimpijska korala (taka duza rolada) i jest naprawde niezla, szkoda tylko ze jednym z 5 smakow (+cos ala nadzienie) jest czekoladowy ktorego niecierpie, poza tym wypas Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 jak dla mnie to tylko bajki Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 najlpesze lody to zdecydowanie noggery i twistery innych praktycznie nie jadam ;p +1 W zależności od tego na co mam ochotę biorę kwaśnego Twistera albo słodkiego Noggera. Kocham je Poza wyżej wymienionymi dobrymi i tanimi lodami są Oskary. Dają radę, kiedy w kieszeni nie ma zbyt dużo hajsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Sam tłuszcz, pi.erdole - wolę tablicę czekolady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Sam tłuszcz, pi.erdole - wolę tablicę czekolady. Aha. Nie no w taką pogodę jak dzisiaj to tylko Big Milk, ewentualnie "pałeczka" za 40gr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 uwlebialem "kredki" od algidy, odkad ich nie produkuja to lodow prawie nie jadam Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ostatnio kupiłem lody Haagen-Dazs. Smak: belgijska czekolada. Myślałem, że poczęstuję jakąś laskę i zaszpanuję tą marką, ale akurat żadnej w domu nie było, więc sam zjadłem całe pudełko. Carte d'Or. Ile razy widzę tę nazwę, to się zastanawiam, jak tak można nazwać lody. Osobiście uważam, że kiedy wymyśla się nazwę dla marki, nie powinno się używać określeń, które w slangu czarnych ziomali oznaczają (pipi)ę. Być może jednak jest to skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Aktualnie moje ulubione lody to Nigger Toffi i Zapp. Kiedyś - Calippo Energy, ten z kofeiną Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 I tak wszelkiej maści wodniste lody są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Choć lody z zielonej budki straciły ostatnio nieco na smaku to i tak mi smakują! :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Generalnie nigdy nie przepadałem za lodami, przynajmniej do czasu, aż nie spróbowałem śmietankowych Adelie z wiórkami czekoladowymi. Niebo w pysku. Edytowane 11 Października 2009 przez Kazuo Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 nie ma takich Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi