Gość Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Polecam lody z Lidla, które wystawiają na amerykański tydzień. Dosyć drogie, ale są tego warte. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A ja dziś wpierdalałem big milka waniliowego w polewie czekoladowej a na dworze -10 trochę ludzie dziwnie patrzyli, ale uj z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 sorbety grycana, szczegolnie gruszka, truskawka i czarna porzeczka poezja, no i jego lody pistacjowe <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Te sorbety duże są. Mi starczy na parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Polecam w biedronie zakupic lody od Frugo za 4.99:). Cztery owocowe lody w fajnych pojemnikach, ktore juz mi sluza jako pojemnik na koperek (i do zamrazarki), pojemnik na kukurydze konserwowa (bo w puszkach nie wolno trzymac po otwarciu). Takze polecam bo za cene 4ech lodow, mamy 4pojemniki:)) <oszczedny>. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 polecam rożki KitKat i Lion, serio dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Princessa kokosowa <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 kupilem sobie lody ice mastry w kulkach, smietankowo kawowe za 2, 50. pomimo lekkich problemow technicznych (byly tak zamrozone, ze musialem sciskac pudelko by je rozdrobnic. podczas sciskania odpadlo denko, na szczescie calosc byla tak zamrozona ze lody nie wypadly na podloge) lody są pyszne. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Arietta z biedry, taki Magnum dla plebsu. Dobry i tani. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 mi smakują litrowe czekoladowe z kawałkami czekolady z lidla - takie niebieskie pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Moje ulubione to Grycan (zarówno na bazie śmietany jak i sorbety) i Carte d'Or.Raz też wykosztowałem się na Haagen dazs (chyba 25zł za puszkę 500ml ) i były OK, ale orgazmu brak. Co śmieszne, podczas późniejszego pobytu w USA w hotelowym barze lody tej marki kupiłem za jedyne 5 dolarów (za takie samo opakowanie, a u nas to równowartość połowy dniówki wg minimum krajowego;/) Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Najlepsze lody jak dla mnie to galkowane, a miejsce w którym je znajdziesz to ul. starowiślna w krakowie zawsze mega wielkie kolejki ale jest warto bo takich lodów nie znajdziecie nigdzie co ciekawie moi rodzice tam chodzili za malolata Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Fakt, te ze Starowiślnej są bardzo dobre, ale IMO mocno przereklamowane - w sensie, że nie warto stać w kilometrowej kolejce, tym bardziej, że u Argasińskich (którzy w Krakowie mają lodziarnię na Jana) można dostać równie dobre lody. Z tymi na Starowiślnej to taki trochę mit/legenda, jak z tym, że w hucie tylko biją i gwałcą Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 lenkiewicz w toruniu > inne lody Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 lenkiewicz w toruniu > inne lody Bede w sierpniu to sprobuje. Dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Najlepsze lody to te s(pipi)ysyny co zawsze nad morzem jadłem. Takie z maszyny, kręcone na 30 cm. Lody Soprano, czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Fakt, te ze Starowiślnej są bardzo dobre, ale IMO mocno przereklamowane - w sensie, że nie warto stać w kilometrowej kolejce, tym bardziej, że u Argasińskich (którzy w Krakowie mają lodziarnię na Jana) można dostać równie dobre lody. Z tymi na Starowiślnej to taki trochę mit/legenda, jak z tym, że w hucie tylko biją i gwałcą Dokładnie, ale trzeba przyznać że są mistrzami marketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Wszędzie są jakieś lodziarnie legendy które nie wiadomo czemu ludzie uważają za najlepsze. U mnie to Argasińskich, musiało by mnie pogiąć by za lodami stać w takich kolejkach, jak nie daleko mam pyszne cytrynowo- truskawkowe lody od Lolity Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 lody włoskie nad morzem na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Fakt, te ze Starowiślnej są bardzo dobre, ale IMO mocno przereklamowane - w sensie, że nie warto stać w kilometrowej kolejce, tym bardziej, że u Argasińskich (którzy w Krakowie mają lodziarnię na Jana) można dostać równie dobre lody. Z tymi na Starowiślnej to taki trochę mit/legenda, jak z tym, że w hucie tylko biją i gwałcą Jest to po prostu miejsce kultowe, tak samo jak kiełbaski z nyski argasinscy to moja druga ulubiona lodziarnia:) take czy inaczej IMO jak ktos jest przejazdem lub Z krk a nigdy tam nie byl to warto wstąpić. Lubie takie miejscowki do których chodzilem jak miałem lat 14 i mogę przyjść nadal w wieku 29lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Są takie miejscówki wszędzie. Czasem sie sprawdzają, czasem są mocno przereklamowane. W Rzeszowie, jak ktoś zawita polecam lodziarnię (a raczej okienko w murze) "Myszka" na III-go Maja (i tylko tam, bo jest jeszcze druga myszka obok teatru Siemaszkowej, ale tamto to już nie to samo). W Rzeszowie lody kultowe i tutaj jest to jak najbardziej zasłużone. Najlepsze lody włoskie jakie jadłem, zwłaszcza z podwójną polewą w rożku cukrowym...mniam ! Edytowane 9 Lipca 2013 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Szedłem sobie dziś przez miacho i zaczepiła mnie ankieterka, jako że nie śpieszylo mi sie to dałem sie zaciągnąć żeby wypełnić ankiete o lodach. Rozwaliły mnie pytania: Jakie są pana ulubione lody i dlaczego Cortina? xD Sama zaznaczała oceny maksymalne albo bardzo dobre a ja w tym czasie szamałem loda A najlepsze lody to w Gdańsku nad Motławą w lodziarni "Miś" Wystrój jak i panie sprzedające żywcem przeniesione z okresu PRL'u ale co za tym idzie metoda robienia lodów również, prawdziwe składniki, mleko jaja itp a nie lody z proszku. POLECAM bo to prawdziwa atrakcja w 3mieście! Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Jakoś lodami się nie objadam, ale ostatnio dorwałem takie "dzieło", że mnei powaliło. Lody Koral rolada Cassatte. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć fotografii O.o Nie mniej więcej polecam! Drogie specjalnie nie są, ale położona na zewnątrz czekolada i prawdziwe wiśnie w środku potrafią uzależnić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 kaktus wygrywa temat Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ni ma (pipi)a na Zappa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi