Shen 9 610 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Te z algidy, oryginalne to nazywały sie kolorki i byly truskawkowo pomaranczowe. 50gr sztuka, kupowalem zawsze po 10 Jeszcze byly mleczne mini milki i platfusy w ksztalcie stopy, no i zapp Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ja odkryłem obok Lidlowych z migdałami na patyku,nowe smaku copa cabany o smaku kawy,toffi i jeszcze 2 jakieś,pyszna mieszanka,muszę tylko wywalać sosy kawowe i toffi bo są dla mnie zbyt słodkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 a ja kompletnie nie lubie tych wodnych lodów, w zeszłym roku kupilem o smaku czarnego frugo (bo sam napój bardzo lubie) , ale kurde ledwo zjadłem tego loda, poprostu zamrożona woda o lekko słodkim smaku, kompletnie nie moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wiadomo, wodne lody nie są na śmietanie, nie ma tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mango sorbet jest wyje.bongo z lidla. Ogólnie w poprzedni weekend ile ja się lodów wegańskich nażarłem to bania mała. Zielony talerz miał wyje.bane smaki moi faworyci: masło orzechowe, czekolada belgijska, malina z bazylią a do tego wegańska bita smietana. Orgazm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 wegańska bita smietana TO NIE JEST ŚMIETANA!!!!!!11111!!!!!11O1O1=12122111111112112MDSJKNSFDKSMnkdskjfdsklsdlksdd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 właśnie sobie uświadomiłem ze nie jadłem nigdy lodów o smaku masła orzechowego. Bluber jakiej marki są te lody czy sam je zrobiłeś? w googlach guvno jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 jak bardzo drogo za te wegańskie lody? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) jezeli mniej niz 10zł za 0,5 litra to cena do przełknięcia w piotrze i pawle pod domem mam lody 0,5 litrowe jakiejś marki za 32zł. chyba ze to te wegańskie. albo łatwo samemu je zrobić. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 właśnie sobie uświadomiłem ze nie jadłem nigdy lodów o smaku masła orzechowego. Bluber jakiej marki są te lody czy sam je zrobiłeś? w googlach guvno jest To były robione przez Zielony Talerz czyli tylko w krakówie dostaniesz je, 2,5zł za gałkę. jezeli mniej niz 10zł za 0,5 litra to cena do przełknięcia w piotrze i pawle pod domem mam lody 0,5 litrowe jakiejś marki za 32zł. chyba ze to te wegańskie. albo łatwo samemu je zrobić. Pewnie chodzi ci o te ryżowe są ok, ale nie umywają się do tych od zielonego talerza (pewnien moderator fpe potwierdzi) więc nawet ich nie kupuj chyba, że nie tolerujesz laktozy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Potwierdzam, sorbet mango z lidla jest świetny, zjadłem pół litra na raz. Są jeszcze o smaku truskawki, maliny i czarnej porzeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Mövenpick - Crème Brûlée z Kauflanda to mój nr 1 tego lata. Sorbet ostatnio wcinałem z cytrynowy z Zielonej Budki. Strasznie sztuczny smak, nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Mango sorbet jest wyje.bongo z lidla. Ogólnie w poprzedni weekend ile ja się lodów wegańskich nażarłem to bania mała. Zielony talerz miał wyje.bane smaki moi faworyci: masło orzechowe, czekolada belgijska, malina z bazylią a do tego wegańska bita smietana. Orgazm.na etykiecie jest informacja, ze produkt może zawierać śladowe ilości mleka... Jak żyć ze świadomością, że przez ciebie jakaś krowa została wydojona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Mango sorbet jest wyje.bongo z lidla. Ogólnie w poprzedni weekend ile ja się lodów wegańskich nażarłem to bania mała. Zielony talerz miał wyje.bane smaki moi faworyci: masło orzechowe, czekolada belgijska, malina z bazylią a do tego wegańska bita smietana. Orgazm.na etykiecie jest informacja, ze produkt może zawierać śladowe ilości mleka... Jak żyć ze świadomością, że przez ciebie jakaś krowa została wydojona? hehe to tak nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 847 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nie? To już nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Kupiłem lody Inne smak malinowy. 80 g mrożonej wody w małych kuleczkach. Fajnie, że ma 30 kcal takie opakowanie, ciekawa opcja dla liczących kalorie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dzisiaj szamałem cudowne lody o smaku wasabi. Jak zwykle Szczepańskim Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Mam depresję przed poniedziałkową i z racji tego Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Zielona Budka sorbet gruszkowy. Niebo w gębie. Dawno nie jadłem czegoś tak dobrego. Jak cos to ok 9 zł za kubek 500g. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 tak woogle pojawiły się w polsce, ale nigdzie nie moge dostać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Czujè że mogą być na stacjach Shell. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 kumpel w osiedlowym sklepiku dorwał, ale nie będe dymał do piaseczna po "LODA" Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Powtorze sie jak co roku, ze w Lidlu maja zaje.biste lody. Szkoda, ze nie na juz rozkow maslankowo cytrynowych bo byly przekozackie jak ktos lubi mleczno kwasne smaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 820 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Belcanto Premium waniliowe z Biedry Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 tak woogle pojawiły się w polsce, ale nigdzie nie moge dostać ;/ w carrefour u mnie maja Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi