Skocz do zawartości

Lody

Desser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Belcanto Premium waniliowe z Biedry :banderas:

Dla mnie właśnie za słodkie, choć sam smak niezły.

A dla mnie to chyba najmniej słodkie waniliowe lody (sklepowe) jakie próbowałem i za to duży plus. Tych np. z Algidy, Zielonej Wódki czy Grycan, nie daje się jeść.

Gość Orzeszek
Opublikowano

byłem w carrefurze, piotrze i pawle, almie dwóch żabkach i nie ma :/ za to kupiłem

Algida-Magnum-First-Kiss-Creme-Brulee-li

mega słodki, ale ja takie uwielbiam :obama: ma takie śmieszne cząstki karmelowe chrupiące w polewie i w środku syrop karmelowy.

Opublikowano

A nie macie wrażenia, że Magnum trochę stracił na jakości? Kiedyś była przepaść między nim i resztą podobnych lodów, a teraz jakoś już nie ma takiego WOW, nie odbiega jakoś mocno choćby od tych Żabkowych w polewie i z orzechami.

• Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

imo raczej konkurencja zbliżyła się do magnuma :P wydaje mi się odrobine mniejszy niż wcześniej, ale nadal mam efekt "lizania kostki masła na patyku"

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

Ja zamiast magnum lubiłem takie na ich modłe w lidlu z ciemną czekoladą i jej kawałkami bo sam magnum za słodki. 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

mozna jeszcze dostac niggera?

Algida-Nogger-toffi-karmel-90ml-Full.jpg

imo najlepszy lod na patyku a juz dosc dlugo go nie widzialem w sklepach

Edytowane przez Qvstra
Gość _Be_
Opublikowano

933_01_2006.jpg

To > Magnum.

No o tych mówiłem wczesniej, ten zielony był kiedyś tam w granatowym opakowaniu bodaj. Zaje.biste. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

ten magnum o smaku szampana to był niezły bełt, piekło nie jedzenie

Gość Rozi
Opublikowano

Twistery te pierwsze kiedyś sztosy, tak samo Calippo z guaraną, teraz Noggery lubię bardzo i kubki z Zielonej Budki chyba o smaku gumy balonowej.