Opublikowano 25 maja 20159 l Belcanto Premium waniliowe z Biedry Dla mnie właśnie za słodkie, choć sam smak niezły.
Opublikowano 25 maja 20159 l Belcanto Premium waniliowe z Biedry Dla mnie właśnie za słodkie, choć sam smak niezły. A dla mnie to chyba najmniej słodkie waniliowe lody (sklepowe) jakie próbowałem i za to duży plus. Tych np. z Algidy, Zielonej Wódki czy Grycan, nie daje się jeść.
Opublikowano 25 maja 20159 l byłem w carrefurze, piotrze i pawle, almie dwóch żabkach i nie ma za to kupiłem mega słodki, ale ja takie uwielbiam ma takie śmieszne cząstki karmelowe chrupiące w polewie i w środku syrop karmelowy.
Opublikowano 25 maja 20159 l A nie macie wrażenia, że Magnum trochę stracił na jakości? Kiedyś była przepaść między nim i resztą podobnych lodów, a teraz jakoś już nie ma takiego WOW, nie odbiega jakoś mocno choćby od tych Żabkowych w polewie i z orzechami.
Opublikowano 25 maja 20159 l imo raczej konkurencja zbliżyła się do magnuma wydaje mi się odrobine mniejszy niż wcześniej, ale nadal mam efekt "lizania kostki masła na patyku"
Opublikowano 25 maja 20159 l Ja zamiast magnum lubiłem takie na ich modłe w lidlu z ciemną czekoladą i jej kawałkami bo sam magnum za słodki. Edytowane 25 maja 20159 l przez _Be_
Opublikowano 25 maja 20159 l mozna jeszcze dostac niggera? imo najlepszy lod na patyku a juz dosc dlugo go nie widzialem w sklepach Edytowane 25 maja 20159 l przez Qvstra
Opublikowano 25 maja 20159 l A ja magnumów nigdy nie lubiłem bo były dla mnie po prostu za ciężkie i za słodkie.
Opublikowano 25 maja 20159 l To > Magnum. Tak, ten zielony najlepszy. Ostatnio za to zajadam sie tymi:
Opublikowano 25 maja 20159 l Ja tam wolę owocowe, niż czekoladowe czy śmietankowe. Lody mają orzeźwiać.
Opublikowano 25 maja 20159 l Te Toblerone mogą być bomba.. Póki co, dla mnie Magnum wygrywa wszystko.. oprócz tych z różową polewą..
Opublikowano 25 maja 20159 l To > Magnum. No o tych mówiłem wczesniej, ten zielony był kiedyś tam w granatowym opakowaniu bodaj. Zaje.biste.
Opublikowano 25 maja 20159 l A pamięta ktoś tego Niggera, cobw połowie był w czekoladzie, a w połowie sandwich?
Opublikowano 25 maja 20159 l Rany boskie, mdliło mnie zawsze zanim zjadłem połowę. Za to dziś spróbowałem truskawkowego Magnuma w białej czekoladzie, bardzo dobry.
Opublikowano 25 maja 20159 l Twistery te pierwsze kiedyś sztosy, tak samo Calippo z guaraną, teraz Noggery lubię bardzo i kubki z Zielonej Budki chyba o smaku gumy balonowej.