Gość ragus Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Dzisiaj jadłem Tomblerone - nie tak niesamowite jak Oreo ale też dobre. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Ja czasami kupuje Carte D'Or w pudelku o smaku tiramisu,bardzo dobre sa, chetnie bym sprobowal Oreo,ale niestety nie widzialem ich jeszcze w sklepie. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Jezuniu, te lody o smaku masła orzechowegoi z Lidla, dzisiaj kupiłem 5 opakowań bo s(pipi)ysyny dali je na tydzień amerykański tylko. Polecam, normalnie masło orzechowe snickers wróciło i mrozi morde. 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 25 czerwca 2015 Opublikowano 25 czerwca 2015 Kurna, byłem dziś obok Lidla, a nic nie wiedziałem o takim wynalazku. Pi.erdolicie o jakichś Pepsi z etykietą z PRLu, a nikt o takich rarytasach nie wspomina... 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 Zjadłbym sobie loda typu lodolizak. Wiecie, te takie wodne, w plastikowych workach (był w sklepiku szkolnym), albo na patyku takie seledynowe. Wiem, że to woda mrożona, ale smakowały, a teraz jakoś ciężko dostać. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Te zappy są przehajpowane. Kiedyś kupiłem jeszcze za dzieciaka i oprócz fajnego wyglądu to smakują zupełnie nijak owocowo.powodem moze byc to ze sa o smaku toffi nie pamiętam, żeby to tofii było, ale fakt słodkie Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Dostałem dziś w końcu Oreo, ale muszą odleżeć w zamrażarce, bo ledwo do domu doniosłem. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Kto jest/bedzie w poznaniu MUSI pójść na Plac Wolności i przy okrąglaku ma tradycyjną lodziarnię. Za 4pln jedne z najlepszych lodów ever o smaku oreo. Maja w ofercie też bezglutenowy wafelek i wegańskie lody Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Oreo na patyku IOTY. Wersja w ciastku już średnia. Ciastko ma za mocny smak i zabija całego loda. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Te zappy są przehajpowane. Kiedyś kupiłem jeszcze za dzieciaka i oprócz fajnego wyglądu to smakują zupełnie nijak owocowo.powodem moze byc to ze sa o smaku toffi nie pamiętam, żeby to tofii było, ale fakt słodkie Zappy nie jest o smaku toffi tylko karmelu. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Takie coś sobie ostatnio kupiłem i bardzo dobre to było, polecam. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 jadłem tego oreo na patyku, zdziwliem sie że "polewa" dosyć mocno przypominała ciastko zarówno smakiem jak i konsystencją, a nie była zwykłą czekoladą. całkiem fajna opcja chociaz jednak troche za słodkie dla mnie Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 mi ciastkowe oreo super smakowalo ale ja bym tego lodem w sumie nie nazwal, przez te duze ciastko i dosc specyficzny smak i konsystencje warsty lodowej mialem wrazenie, ze jem jakas turbo wypasiona wariacje lodowej kanapki od kindera Cytuj
Kosmos 2 749 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Ja polecam lody jak dawniej w kubeczku. Chyba najbardziej prawdziwy lód sklepowy, zbliżony smakiem do tych gałkowanych Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Mam 20 zł jadę po kilka szt. Oreo na patyku <3 Te lody jak dawniej też słodkie ale dobre. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Wydaje mi się czy znowu Nogger podrożał? Dzisiaj sobie wziąłem, podchodzę do kasy a tu 3 zł. Kiedyś chyba po 2.50 chodził. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Lody z cukierni Sowa o smaku Cookie, jakie to dobre, a te gałki po 2,5zł nawalaja takie kopiaste ze inne lodziarnie moga sie schowac. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 W weekend jadłem w Ustce lody bez cukru, robione na miejscu w cukierni. Mega dobre, gałka 5 zł, a raczej gała, bo była wielkości co najmniej 2,5 zwykłej. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Cor, tylko nie wyjeb znowu z tymi Niggerami na rowerze. Spokojnie, już rok minął od tego feralnego incydentu, sporo się nauczyłem w tym czasie I wypraszam sobie, ani razu się wtedy nie wyje'bałem Ja tam tylko czekam na Zappy, jeszcze nigdzie ich nie znalazłem, chyba moje ulubione lody, przynajmniej z tych na patyku. Dobre były też te: Zaje'bisty gorzki posmak, szkoda że drogie. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 W weekend jadłem w Ustce lody bez cukru, robione na miejscu w cukierni. Mega dobre, gałka 5 zł, a raczej gała, bo była wielkości co najmniej 2,5 zwykłej.Idz sobie do Kwaśniaka w Gdyni, smaki takie jak konopie indyjskie, kukułka czy kokos z pomarancza sztos. https://www.facebook.com/ukwasniaka/?fref=ts dzieciaki właściciela mają otwierać drugą lodziarnie we Wrzeszczu to bedziesz mial chyba blizej. 1 Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 smaku Cookie, jakie to dobre Nie wiem czy to takie same, ale wyjątkowo lubię smaki cookies z kawałkami ciastek. Niezdrowe, zwykle cholernie słodkie, że wypada wodą popijać, ale jakie smaczne. 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Ech, jak ja tęsknię za Ben&Jerry's te smaki, te połączenia (karmel z solą, sernik, cookies właśnie). Czy zauważyliście, że w każdym niemal mieście jest jakaś stara lodziarnia z tradycjami, do której zawsze się ustawiają kolejki? Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Tak jest, w KRK GOTY lody są na Starowiślnej, polecam jak ktoś nie miał okazji spróbować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi