Skocz do zawartości

Lody

Desser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

również polecam lody na starowiślnej, wieczne kolejnki do tego przybytku świadczą o jakości :lapka:

also, uwielbiam lody oreo na patyku, są świetne. Te "ciastkowe" zamieszczone stronę wcześniej już nie są tak dobre... 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

To masz przestać lubić, bo ja je lubię.

Dzisiaj jadłem loda snickers

ShotType1_328x328.jpg

O smaku batona snickers. Smakuje jak snickers. Jak ktoś lubi snickersy to będzie mu smakowało. Jak ktoś nie lubi to po ch :wujaszek: uj to czyta.

Edytowane przez Tokar
Opublikowano

Cor, tylko nie wyjeb znowu z tymi Niggerami na rowerze.

Spokojnie, już rok minął od tego feralnego incydentu, sporo się nauczyłem w tym czasie :lapka: I wypraszam sobie, ani razu się wtedy nie wyje'bałem :obama:

Ja tam tylko czekam na Zappy, jeszcze nigdzie ich nie znalazłem, chyba moje ulubione lody, przynajmniej z tych na patyku. Dobre były też te:

lody-oreo.jpg

Zaje'bisty gorzki posmak, szkoda że drogie.

Sorry za taki duży cytat ale jestem na telefonie.

Gdzie te oreo mozna dostać?

Opublikowano

no ja je ostatni raz jadłem w wakacje, więc pewnie w lecie dopiero wjadą, teraz wątpię żeby gdziekolwiek były.

Gość Rozi
Opublikowano

Lubicie Zapy? Bo ja lubię. I Noggery. The best of the best.

Gość yaczes
Opublikowano

sorry jesli juz bylo - wreszcie zrobili kaktusa calego w polewie :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Opublikowano

Zappy i Niggery są wg. mnie najlepszymi lodami od Algidy. A z kolei te ich magnumy to wołają o pomstę do nieba. Małe, drogie, nie to co:

2015-03-18%2B15.28.12.jpg

Z Lidla :cool:

Potwierdzam. Njlepsze podroby magnumow na tej planecie.

Opublikowano

tak woogle 44270_1_5478.jpg

lody-oreo-na-patyku-.jpg

pojawiły się w polsce, ale nigdzie nie moge dostać ;/

w carrefour u mnie maja

I w Żabce. Toblerone to pomyłka, małe i nijakie, słabe jak amerykańskie piwo. Za to Oreo bardzo dobre, czuć ciastka i polewa też jest z ciastek, fajny pomysł. Obydwa robione w PL przez Zieloną Budkę.

Gość ragus
Opublikowano

słodkie jak sam s(pipi)y,syn ale dobre

cukier oblany cukerem w polewie cukrowej