Opublikowano 25 maja 20168 l Potęgowane niepokojącą miną królika na opakowaniu. I tym w jaki sposób trzyma tego loda. I tym co znajduje się na jego czubku. Ciekawe czy furry fandom przerobił już ten temat. edi: Tak, przerobił TO MOŻE ZMIENIĆ TWOJE ŻYCIE, JEŚLI NIE JESTEŚ NA TO GOTOWY, TO NIE POLLETZAM Edytowane 25 maja 20168 l przez Tokar
Opublikowano 27 maja 20168 l No i tak kupiłem sobie lody, a przede mną baba brała jakąś sałatę, do której nie mogli znaleźć kodu.I takie lody potem jadłem. Przez sałatę!!!
Opublikowano 27 maja 20168 l Współczujemy Grzybu, z pewnością odciśnie to trwały ślad na twojej psychice.
Opublikowano 27 maja 20168 l Jak ja bym chciał znowu zamienić się w 100 kg tłuszczowego Hulka i to pożerać jedno po drugim.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Lody Panda z Ice-Mastry w wersji czekoladowo-śmietankowej. Ciekawa forma, ale smak w sumie przeciętny. Nawet nie wiem, ile kosztowały. Zjadłbym jakiegoś Magnuma z orzechami, ale dawno nigdzie w pobliżu nie mogę trafić. Smuteczek
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Ano, była. Smak dzieciństwa Również dawno, daawno nigdzie jej nie widziałem. Edytowane 1 czerwca 20168 l przez Frantik
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Nigdy nie lubiłem pand, zwykłe śmietankowo czekoladowe lody z rozjechanym ryjem pandy.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Mi tam smakuje. Aż sobie ostatnio kupiłem drugi raz. Tylko cena z dupy.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l dla mnie słabizna, mało czuc to maslo, juz ten czekoladowy mi bardziej smakowal
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Mi magnumy nie smakują, zawsze były za ciężkie, na tyle że po prostu niesmaczne
Opublikowano 17 czerwca 20168 l kupilem te oreo na patyku, o ile te w formie ciastka jest wporzo to te na patyku to dla mnie 1/10, nigdy tak slodkich lodow nie jadlem, juz wole kilogram cukru wsadzic do zamrazarki
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Jakie macie ciekawe smaki w tym roku? Moje nowe hity: - róża, - gorgonzola z prażonymi orzechami, - mango z czerwonym pieprzem, - makowe.