Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 128,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Lepiej niz gdyby pachniala znaczkami, a sasiad byl listonoszem.

A co za motyw z michem frontmenem?

Opublikowano

To i (pipi) nie śmierdzi rybą. To jest oznaka infekcji bakteryjnej, tudzież grzybiczej. :lapka:

Albo posiadaczka psiochy dawno jej nie myła. Od razu infekcja musi być, fatalista.

Opublikowano

Znam odpowiedź, ale mimo to zapytam: dlaczego użyłeś terminu "fatalista" w tym konkretnym przypadku?

Opublikowano

a zadowolą Cię niezrozumiale dwie emotki i pozdrowienia?

Opublikowano

już wiem gdzie sie podział nogger (nigger) sandwich, dostał reskina, zmniejszyli o połowę i nazwali go magnum sandwich jest w biedrze za 2,99

Opublikowano

Ja nie wiem, nie mogę już jeść tych Magnumów, ani słodkich jak cyc Oreo. ;/ Wolę już świderki od Korala, nie tak słodkie, a polewy rewelacyjne smaki mają i konsystencję. 

274704456c723ef1362a.jpg

<3

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w kauflandach od paru dni promocja na pol litrowe haagen dazn za 12zl

Edytowane przez Ficuś

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pralines_s.png

dobrze, ze mam silna wole, bo w przeciwnym razie zjadlbym cale opakowanie na raz. są niesamowite 

Opublikowano

Aż se kupię na Mikołaja.Tyle zachwytów słyszę nad tymi Haagen-Dazs ale zawsze cena mnie odstrasza.

Opublikowano

Te akurat sa za(pipi)iste, cale opakowanie na jedno posiedzenie wjechalo

Opublikowano

Gdzie do dostania? PiP?, Tesco?

Opublikowano

Grycanki robią dzis galki po 1zł z okazji nikolausa

Opublikowano

Dobrze, że mam w diecie 4000kcal to sobie może kupię te hagen dasz jak tak zachwalacie :sir: