Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Noo te peanut butter z Lidla mega sztos.

Tiaaa a jak jeszcze weźmie się relację ceny do sztosiwa to wychodzi mega sztos za mega kasę. Mmmmmm

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 128,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Przechodzę dziś obok Żabki, a tam Grycan za 2 zł z groszami, czy coś takiego. Zachodzę, zaglądam do lodówki a tam opakowanie dosłownie na głębokość łyżki stołowej xd

Opublikowano

W sumie spoko opcja jak bardzo przypili.

Opublikowano

Lody Premium Magnificent z Biedry to jakaś nowość? Pierwszy raz dziś widziałem u siebie, ale moja Biedra to zacofana zawsze.

Opublikowano

jadłem dziś pierwszy raz balliny straciatella i o  mamo ale to dobry szajs jest :banderas:

Opublikowano

19404011_1_640x640.jpg?identifier=3318e7

Wiem, ze grzesze. Chociaz 3 lyzki stolowe musialem. ;/

Opublikowano

A czemu grzeszysz? Jakaś dietka?

Opublikowano

Lody to najlepsze co moze byc. Ide se sobie do lidelka a tu huy nie ma Balinków straciatella :( bylo jesc wczoraj dwa na raz?!?? Ualny ciulu? Eh.

Opublikowano

A czemu grzeszysz? Jakaś dietka?

Ja keto diety nie trzymam, więc wszystko co tłuste jest dla mnie niezdrowe. ;/

Opublikowano

kobik w 2017 mysli ze pierwszy odkryl ze balliny rox xdddd

Opublikowano

kobik co jutro odkryjesz w lidlu? ze paczki i pieczywo maja mrozone?

Opublikowano

i jak wygladaja te balliny? skosztowalbym jutro, gdzie ich szukac, jak wygladaja?opowiedz cos wiecej, zaciekawiles mnie ta kwestia

Opublikowano

kopig prymitywie czy ty musisz robić zamieszanie i napiętą atmosferę rozmowy z półgłówkiem w każdym pie.rdolonym temacie w którym sie pojawiasz?

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

koleś ci napisał normalnego posta że nie odkrywasz ameryki z balinami, a ty jak zawsze z ryjem 'ale zamknij morde' albo 'a ty co? pyzda cie boli?' 

:dynia: