Opublikowano 19 lipca 20177 l Noo te peanut butter z Lidla mega sztos. Tiaaa a jak jeszcze weźmie się relację ceny do sztosiwa to wychodzi mega sztos za mega kasę. Mmmmmm
Opublikowano 19 lipca 20177 l Przechodzę dziś obok Żabki, a tam Grycan za 2 zł z groszami, czy coś takiego. Zachodzę, zaglądam do lodówki a tam opakowanie dosłownie na głębokość łyżki stołowej xd
Opublikowano 20 lipca 20177 l Lody Premium Magnificent z Biedry to jakaś nowość? Pierwszy raz dziś widziałem u siebie, ale moja Biedra to zacofana zawsze.
Opublikowano 20 lipca 20177 l jadłem dziś pierwszy raz balliny straciatella i o mamo ale to dobry szajs jest
Opublikowano 23 lipca 20177 l Lody to najlepsze co moze byc. Ide se sobie do lidelka a tu huy nie ma Balinków straciatella :( bylo jesc wczoraj dwa na raz?!?? Ualny ciulu? Eh.
Opublikowano 24 lipca 20177 l A czemu grzeszysz? Jakaś dietka? Ja keto diety nie trzymam, więc wszystko co tłuste jest dla mnie niezdrowe. ;/
Opublikowano 24 lipca 20177 l A jestem w spartakusie? Nie moja wina ze wygladam lepiej od 90% tego grupowca bez uber rangi :)
Opublikowano 24 lipca 20177 l Bardziej mi chodziło o to Ale zamknij ryj tak? Ewentualnie ic sie brandzluj z brokulem.
Opublikowano 24 lipca 20177 l i jak wygladaja te balliny? skosztowalbym jutro, gdzie ich szukac, jak wygladaja?opowiedz cos wiecej, zaciekawiles mnie ta kwestia
Opublikowano 24 lipca 20177 l kopig prymitywie czy ty musisz robić zamieszanie i napiętą atmosferę rozmowy z półgłówkiem w każdym pie.rdolonym temacie w którym sie pojawiasz? Edytowane 24 lipca 20177 l przez maciucha
Opublikowano 24 lipca 20177 l No taka mam zasade. Ze ktos prymitywnie mnie zaczepia to spuszczam jad tak samo. Pozdro sportowy swirze.
Opublikowano 24 lipca 20177 l koleś ci napisał normalnego posta że nie odkrywasz ameryki z balinami, a ty jak zawsze z ryjem 'ale zamknij morde' albo 'a ty co? pyzda cie boli?'