Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Teraz już nawet w kąciku smakosza będzie terror miensniakuw :(

- ostatnio spróbowałem fajne kanapki w McD, nazywają się big mac

- ale to nic nowego, klasyczna oferta

- chuj w dupe twojej matce smieciu

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 128,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ktoś się wbił na konto Kobikowi.

Żby nie było offtopa to dziś prawilnie Grycany czekoladowe z czarną kawą.

Opublikowano

i jak wygladaja te balliny? skosztowalbym jutro, gdzie ich szukac, jak wygladaja?opowiedz cos wiecej, zaciekawiles mnie ta kwestia

W zamrazarce, naprzeciw produktow z nabialem. Zazwyczaj.

Opublikowano

Lody o smaku słony karmel w lodziarni "Słony karmel" ku.rwa jakie to dobre, mają też inne smaki ale nie próbowałem bo zawsze biorę te xD, są takie dobre że aż ku.tasy z nieba lecą. Nie wiem czy to jakaś sieciówka ale widziałem 2 lokale w Gdańsku i Gdynii. Kiedyś przy niedzieli z ciekawości kupiłem w sklepie Carde D'or o tym samym smaku ale to jakby gó.wno z miodem porównywać. Polecam, aż mi benis stoi jak o nich myśle.

Edytowane przez Bjały

Opublikowano

ciasteczkowe maja tez dobre, nie takie super jak w cukierni Sowa, ale i tak kozak

Opublikowano

W Sowie mają dobre lody? Nigdy nie próbowałem, bo myślałem, że to coś pokroju Zielonej Budki. Trzeba będzie nadrobić.

Opublikowano

W sowie smak cookies to petarda i galki wielkie nakladaja. Innych smakow nie jadlem, chodze tylko na te. 

Opublikowano

Lody o smaku słony karmel w lodziarni "Słony karmel" ku.rwa jakie to dobre, mają też inne smaki ale nie próbowałem bo zawsze biorę te xD, są takie dobre że aż ku.tasy z nieba lecą. Nie wiem czy to jakaś sieciówka ale widziałem 2 lokale w Gdańsku i Gdynii. Kiedyś przy niedzieli z ciekawości kupiłem w sklepie Carde D'or o tym samym smaku ale to jakby gó.wno z miodem porównywać. Polecam, aż mi benis stoi jak o nich myśle.

Są Manhattany maslo orzechowe słony carmel i imo miazga jak na koncernowe lody

Opublikowano

I co ten lidel odpyerdala z brakiem w ogole ale to WE OGÓLE brak ballinów. Zawód.

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

u mnie w lidlu SOM

a w promocji od dzis lody uesej w lidlu 

Opublikowano

Czarny sezam i fasola azuki z Lidla. Pierwsze dobre, drugie zbyt mdłe jak dla mnie.

Opublikowano

Najlepsze lody jakie jadłem do tej pory to jagoda z Hagena(jak ktoś lubi owocowe oczywiście).Minus tylko cena,lepiej czekać na promo bo 25 zeta za 500 ml to żart.Ostatnio testowałem dużo i nadal najbardziej mi wchodzi jogurtowy Ballineo i te Lidlowe NEO(oreo).Sadzę się jeszcze na kawowe Hageny,ale ciężko je dostać.

Opublikowano

Lody z sowy robią na prawdziwym mleku jako jedyne, które w życiu jadłem.

Mam nietolerancję laktozy i brzuch bolał mnie tylko po tych od sowy :lapka:

Opublikowano

Grycany jadłem i nic z tych rzeczy, bo brzuch mnie po nich nie bolał.

Musze spróbować jeszcze te Hageny :lapka:

Opublikowano

Ostatnio kupiłem te, bardzo mi smakowały choć wg mojej 7 letniej córki za dużo ciasteczek. Wczoraj kupiłem o innym smaku, bardzo dobrze mi wchodzą i do tego ta promka w auchan za chyba 8.99 :)

jd-smiet_z-ciasteczkami-900ml.jpg

Opublikowano

We fresh market rzucili ben & jerrys, 100ml za 7,5zl, za biedny jestem, zostaje przy haagenach za 15zł z promocji

Opublikowano

Jadłem na stacji wracając z Krakowa b&y ciasteczkowe,dobre ale nie za tają kasę.To już lepiej dać 15 zeta za 500 ml Daim.

Opublikowano

Haagenyn znowu 13,99 w piotrze i pawle, (pipi)ac redukcje