Opublikowano 3 sierpnia 20177 l A propo Haagenow, widzieliście to? Działa chyba na zasadzie karcianki Eye of Judgement
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Haagenyn znowu 13,99 w piotrze i pawle, (pipi)ac redukcje Po robocie skocze. Oby były pralinkowe, przecież to masło w gębie <3
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Haagenyn znowu 13,99 w piotrze i pawle, (pipi)ac redukcje Po robocie skocze. Oby były pralinkowe, przecież to masło w gębie <3 moje ulubiene
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Kurwa, czemu musieli zamknąć Piotra i Pawła w Lublinie Widziałeś co tam się działo? To muzeum musiało paść :-) Zaglądaj do Auchan w Felicity, czasami też mają podobną cenę,a wybór o wiele większy.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Byly same pralinki i moze ze dwa Belgian czoklet. Widocznie najgorszy smak wg lokalnej ludności :(
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Kurwa, czemu musieli zamknąć Piotra i Pawła w Lublinie Bo w tym miejscu będzie biedronka. Za droga dla Lublinian. Nie dla psa kiełbasa.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Piotr i Paweł na Wolskiej, kilkaset metrów od Biedronki. Co mogło pójść nie tak? Żelazny biznesplan.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Lody w Ciachu Koral smietankowe z belgijska czekoladą. Drugie po Hagendasach lody przemyslowe o zaebistym smaku smietany.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Dziękówa. Poszukam w żabkach i na BP. W Lublinie niestety nie ma Piotra i Pawła :/
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l U mnie w Lidlu nie ma. Z czego one są? Ile węgli/100g mają? :) Guwno straszne. Ostatni raz tego typu vege scierwa. Puszka stoi od ponad dwoch tygodni i nie moge do tego podejsc. Omijac.
Opublikowano 10 września 20177 l W Biedronce przypadkiem zobaczyłem że mają Noggery. Z 10 lat ich nie jadłem, a to jedne z moich ulubionych. Dobre były ale zapamiętałem je jako jeszcze lepsze. Chociaż może to wspomnienia ulepszyły ich smak.
Opublikowano 13 września 20177 l Te wasze burżujskie lody będą po 16zł w Tesco od czwartku. Haagen Dazs.