Opublikowano 5 czerwca 20186 l Były u mnie ze 3 smaki, ale jak zobaczylem kokos, to sie nie przygladalem dalej ;p
Opublikowano 5 czerwca 20186 l 43 minuty temu, apollo napisał: W moim były tylko karmelowe, więc szkoda mi kasy było. A są w lidlu czasami pralinowe? Bo bym wtedy walczył jak ludzie przed świętami o karpia. Ojezu, pralinowe hageny wyjadalbym wkladajac caly ryj do pojemnika.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Spróbowałem w końcu te Hageny, sernik z truskawkami. Cena jest konkretna ale no ja (pipi)ę, nie wierzę, że to 'kubełkowe' lody z marketu Genialny smak i gęstość, ciężko je nawet wyciągnąć z tego kubełka łyżką. Jakie jeszcze smaki polecacie?
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Polecam w biedronce te Szklane pucharki zostają. Teraz są jeszcze kawowe w takich owalnych opakowaniach. Jeszcze widziałem bananowe z czymś tam, ale kawowe petarda. 11,99.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Dzis sie nie pierdole w tancu. Btw lody takie 5/10 jak na Ben & Jerry.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l No marka mocno przehajpowana. W tej cenie lepiej kupić Grycana czekoladowe, a najlepiej chalwowe
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 16.06.2018 o 11:23, mcp napisał: Spróbowałem w końcu te Hageny, sernik z truskawkami. Cena jest konkretna ale no ja (pipi)ę, nie wierzę, że to 'kubełkowe' lody z marketu Genialny smak i gęstość, ciężko je nawet wyciągnąć z tego kubełka łyżką. Jakie jeszcze smaki polecacie? kolejny nawrócony. makadamia, brownie, słony karmel. ale sernikowych nic nie przebija. najlepsze lody. w berlinie je zarlem w rożku z dodatkami to myslalem, ze mi oczy wywroci.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ty jesz jakieś Hageny kubełkowe a masz pod nosem najlepszą lodziarnię na świecie - Lenkiewicza. W tym roku już dwa razy byłem w Toruniewie specjalnie dla tych lodów, zresztą wystarczy spojrzeć gdzie na rynku są trzy najdłuższe kolejki i od razu wiadomo gdzie są najlepsze lody. Hageny ok ale imo to namiastka Lenkiewicza.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Peanut Butter Cup są cudowne, ale jeszcze lepsze są Strawberry Cheesecake
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Peanutt Butter Cup maja dwie wady. Smak szybko sie nudzi i przez butter cups mroza sie na kamien.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ok, pralinowe Hageny odhaczone, też bardzo dobre ale jednak sernik z truskawkami lepszy. Tak czy inaczej to najlepsze lody kubełkowe jakie jadłem.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 10 godzin temu, mcp napisał: Ty jesz jakieś Hageny kubełkowe a masz pod nosem najlepszą lodziarnię na świecie - Lenkiewicza. W tym roku już dwa razy byłem w Toruniewie specjalnie dla tych lodów, zresztą wystarczy spojrzeć gdzie na rynku są trzy najdłuższe kolejki i od razu wiadomo gdzie są najlepsze lody. Hageny ok ale imo to namiastka Lenkiewicza. lenkiewicz zajmuje kilka kolejnych pozycji po sernikowych hagenach.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 07:14, iluck85 napisał: No marka mocno przehajpowana. W tej cenie lepiej kupić Grycana czekoladowe, a najlepiej chalwowe jp2co ben&jerrys fantastyczne - chyba jeszcze nie trafiłem na takie, które by mi nie smakowały. A ostatnio te mi bardzo podeszły
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Aldi tez dorobil sie swoich lodow premium na śmietance. 500 ml 10 pln. Mieli aktualnie dwa rodzaje ciastkowych, karmel, brownie. Obadam zaraz cookie dough i porownam z lidlowskimi Edyt: no i calkiem dobre, ale mniej smietankowe niz Lidl czy Haageny. Słodkie od ciastek. Mogą być. Edytowane 30 czerwca 20186 l przez _Red_
Opublikowano 11 lipca 20186 l Ej ziomeczki z Lublina, gdzie można kupić Ben&Jerry i pralinowe Haageny? Tę drugą firmę kupowałem w Auchanie ostatnio, ale pralinowych nie było. Wywołuje @sprite, na pewno wiesz.
Opublikowano 11 lipca 20186 l W tesco czy kerfurze widywalem pralinowe hageny. Bendżery bralem w żabce swego czasu.