Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ej, które Ballino z Lidla są warte uwagi, bo nie chce mi się każdego próbować. Póki co pistacja średnia 4/10, jogurt mango 6/10. 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 128,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Polecam  z biedry te czarne rożki pakowane po 4 w pudełku, naprawdę pyszne. Wafelek wybitny.

Opublikowano

Z lidla? Najlepsze lody to na patyku te Almondy produkcji sklepowej. Pakowane po kilka sztuk. :banderas:

Opublikowano

VHvTQ0m_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Absutne GOTY i bezapelacyjny Mesjasz lodów. Nie za słodkie, delikatnie słone momentami. Fajny efekt robią całe orzeszki ziemne i warstwy masła orzechowego, tak na kształt polewy. 

Opublikowano

W netto takie cudo dorwałem, kosztuje chyba 1zł, lekko słone, petarda :banderas:

6FytI2L.jpg

Opublikowano

W Netto często ciekawe wynalazki, warto zaglądać.

Opublikowano

Jeszcze pistacjowy rożek w czarnym waflu od nich petarda.

Opublikowano
2 godziny temu, sprite napisał:

W Lublinie takie dorwałeś? Gdzie?

Niestety nie, jestem w Anglii u znajomych i tam kupiłem. Mam nadzieję, że i w PL niedługo będą. Tutaj była cała półka w Tesco, więc wziąłem na spróbowanie 2 opakowania. Jak wróciłem następnego dnia po więcej, to już nie bylo bo angielskie ulance wszystko wykupiły.

Opublikowano

(pipi)a niech ten urlop sie juz skonczy.

Karmelowe na patyku odkrycie roku dla mnie, a te z ciastkiem korzennym tez dobre.

38839118_644981202554084_29975551931108538851713_206127400253302_467154542860330

Opublikowano

Ja ostatnio odwiedzam Przystanek Kawa, mam obok domu, po drugiej stronie ulicy. Ostatnio jadłem sorbet banan-gruszka i słony orzech, pyszne lody mają. 

Opublikowano

Te amerykanskie z lidla to sa przechuye

comment_CdueRyl9GgeFIZytlqySjysAruFpwoCT

Jadlem cheeky caramel i brownie i sa przepyszne, ale te karmelowe niszcza bardziej. Dla mnie lepsze niz slodkie jak pisda haageny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hageny w lidlu za 2 dyszki. :reggie: posralo? 

Za to Amerykance z 6 zyla no i w sumie za hageny musieliby mi doplacac zebym je wzial.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

one-love-detail-special-page.png

O kur.wa, jakie połączenie. Szkoda, że u nas niedostępne.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hageny w Lidlu po 19.99. Macadamia i słony karmel na pewno. 

Opublikowano

Hageny teraz po 14 zł w Leclercu. Przynajmniej w Lublinie :)

Sporo smaków do wyboru wczoraj było, zapasy zrobione. 

Opublikowano

Lepsze 19.99 niż 29.99 :cebula:

A u nas na wsi Leclerka ni ma :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Haageny w lidlu za 14,99. Makadamia, słony karmel i jagoda u mnie. Pralinowych brak :(