krupek 15 493 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Lody proteinowe teraz już wszędzie są, widziałem w Lidlu i większych marketach. W Biedrze chyba tylko nie ma. 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 19 minut temu, Sedrak napisał: A gdzie w ogóle takie rzeczy można dostać? Te konkretnie w Lidlu. Lody proteinowe na ogół smakują słabo, ale te są na prawdę dobre. Najważniejsze, że nie mają cukru w składzie więc mają mało kcal. W Lidlu są jeszcze Nick's, też spoko chociaż droższe (~20ziko za kubek). 1 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Dzięki za cynk. Ja ostatnio tylko biedronkę i żabkę odwiedzam, ale to zajrzę to Lidla. Lody ogólnie jak na słodycze mają mało kalorii, a jeszcze wersja proteinowa to już w ogóle bajka. Ja teraz jak pojebany tymi puddingami się zajadam. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Puddingi, proteinowe serki homogenizowane i napoje białkowe z Lidla wchodzą jak złoto 1 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 13 godzin temu, smoo napisał: Ale to jest dobre Jak na lody "fit" proteinowe, to aż byłem w szoku. Szkoda że cholernie trudno dostać u mnie :/. U mnie leza caly czas, są jeszcze chyba czekoladowe z maslem orzechowym Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia Od jakiegoś czasu sa już lody tej marki w lidlu, rzucają różne smaki, wczesniej chyba byla pistacja. Dopiero teraz się skusiłem na porzeczkowe i to chyba najlepsze lody sklepowe jakie jadłem. Smakuja jak z jakiejs hipsterskiej lodziarni, skład dosyć prosty, na pierwszym miejscu mleko, śmietanka i owoce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi