Opublikowano 16 maja 20168 l Co do lodów o smaku batonów, to lion kozacki. Szkoda że kosztuje chyba z 5 zł. We freshu/zabce 3zl w biedronkach 2,50.
Opublikowano 16 maja 20168 l kurde te lody oreo 4zl, nie stac mnie. Z tych milka dobry tylko rozek. 3 cebuliony w Żabce. A na promocji były raz po 2 pińdziesiont.
Opublikowano 16 maja 20168 l 3,99zl pracilem wczoraj, taka jest sugerowana, za to ciastko, nie wiem jak na patyku
Opublikowano 16 maja 20168 l te oreo na patyku są obrzydliwe (głównie przez kawałki niezidentyfikowanej cukrolady), ale lodowe ciastko bardzo polecam
Opublikowano 17 maja 20168 l Ostro z masa lecisz widze gdzie je mozna dostac? LIDL : ) 7.99 wprowadziłem chyba w bład - w tamtym tyg poszło 1 opakowanie, w tym tyg kolejne hehe.
Opublikowano 17 maja 20168 l ja uwielbiam grycany, sorbetow nie cierpie ale lody od nich sa goty ten lidlowy czekoladowy to przeciez klasyk wieloletni, ktory juz lata temu tutaj wklejalem, dziwne, ze ktos je dopiero teraz odkrywa
Opublikowano 17 maja 20168 l ja z sorbetow lubie tylko cytrynowy, reszta smakow w ogole mi nei podchodzi
Opublikowano 17 maja 20168 l Z sorbetow truskawkowy grycan tylko lubie, ale w malych ilosciach bo slodki jak (pipi)
Opublikowano 17 maja 20168 l Magnum double peanut butter Dawno nie jadłem tak pysznego loda. To do dostania w Polszy?
Opublikowano 18 maja 20168 l nie lubie sorbertow, ale sorbert z mango z grycana jest goty. jak wszystkie lody zreszta od nich.
Opublikowano 19 maja 20168 l te oreo na patyku są obrzydliwe (głównie przez kawałki niezidentyfikowanej cukrolady), ale lodowe ciastko bardzo polecam Aż tak bym tych na patyku nie hejtował bo polewa to po prostu czekolada ze zmielonymi Oreo, ale faktycznie kanapka lodowa lepsza jako całość.
Opublikowano 19 maja 20168 l niczym szczegolnym sie ta kanapka nie wyroznia jak za taka cene. Te sa za(pipi)iste i duzo tansze.