Skocz do zawartości

Lody

Desser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pralines_s.png

dobrze, ze mam silna wole, bo w przeciwnym razie zjadlbym cale opakowanie na raz. są niesamowite

Kupiłem, cenę zobaczyłem dopiero przy kasie 21.99 za taki mały kubeczek. No, mam nadzieję, że chociaż będą smakowały, bo czaiłem się też na lody "Milka".
Opublikowano

Zawsze w PL chyba byly drogie. W almie bywaly po 20-pare pln, tylko ciekawe z czego to wynika. To przemysłowe lody, a nie krecone w budce na śmietanie.

Opublikowano (edytowane)

hageny zawsze w polsce byly mega drogie, kiedys w wakacje wklejalem tu promo na te pol litrowe za 12zl w kaufflandzie i to byla najtansza cena jaka pamietam na te lody ever

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

I...ile? xd to juz wolę Manhattan kupić w jakiejś promocji

No myślałem, ze po poście Dżakubu przeskoczyliśmy na Manhatany i trochę się dziwiłem, że trzeba na jakieś promocje polować w ich przypadku.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Haagen-Dazs nie ma oficjalnego przedstawiciela w polsce, jest duza firma w polsce co importuje tego typu rarytasy do polskich sklepów stąd ta cena, mają sieciówkę kuchnia świta i zaopatrują tez duze markety i delikatesy. lody nie mają polskiego opakowania tylko naklejke z składem i ostrzezeniem o alergiach. BIZNES

Opublikowano

Manhattany bywaja po ~12 jak i po 15. Jak ktoś patrzy na ceny przed zakupem to różnica znacząca dlatego żek napisał , że z promocyji. Nazwij mnie biedakiem, ale jak mam u siebie w sklepie puszkę pepsi po 1,50 i widzę gdzie indziej po dwa ziko to... no nie kupie, ni luja. 

Choć cena tych lodów mogła się zmienić , bo ostatnio z dwa lata temu kupowałem.

Opublikowano

hageeny zaczeli by robic w polsce, a nie importowac od razu pewnie jakosc poszlaby na pysk - to juz wole dwa razy w roku jak najdzie mi ochota dac te 20zl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hehe u mnie to samo. W piątke kupiłem w Pipie. Nie było polecanych tu parlin i kremu to wziąłem sernik z tryskawkami (w sumie też je ktoś wspominał). Bożesz ty mój jakie to było dobre. Zdecydowanie najlepsze lody w "pudełku" jakie jadłem w życiu. Tam był duże kawałki sernik. No, a co tych smaków było w tej lodówce, to już moje. Muszę wszystkie spróbować. Jedynie ta cena 19,99 za 0,5 l to niezły ćwiek. Postanowienie noworoczne, co piątek na zakupach brać kubeczek aby sprawdzić wszystkie smaki.