Shen 9 620 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Dla mnie nic specjalnego, słabo czuc maslo orzechowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Ja dziś jadłem Magnuma Peanut Butter, może być, ale bez szału. Zwykły, kokosowy, albo truskawkowy o wiele lepszy. W Biedrze teraz też są jakieś rożki, niby naturalne lody na śmietanie, w waflu nawet oleju palmowego nie ma. Trzeba obczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 no jeszcze mnie kręci magnum podwójnie malinowy, ale nigdzie go jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Z lodów przemysłowych w tym sezonie muszę spróbować kaktusa w rożku (sentyment), malinowe Magnum i Oreo Peanut Butter kanapka, a tak to tylko i wyłącznie Dionizetti (na maśle, mega tłuste, mega wyraziste, ale przez to mulące, więc 2 gałki na raz to max) i Tiffany (nieprzesłodzone jak w Good Lood, świetna konsystencja, wyraziste i oryginalne smaki, z sorbetami różnie, ale zazwyczaj dają radę) w Krakowie i Lody Naturalne w Zakopcu (zaskakująco dobre jak na coś słodkiego co można kupić na Krupówkach, ostatnio byłem zszokowany jakością truskawki). Co do Good Lood to nie pojmuję tej szajby (kolejki w ich lokalach są prawie jak na Starowiślnej- kolejny niezrozumiały fenomen), ogólnie spoko, ale słodkie jak jasna cholera i faktura najwyżej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Jadłem dzisiaj kaktusa w rożku. Bardzo smakowity, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Dla mnie nic specjalnego, słabo czuc maslo orzechowe. Potwierdzam.Spodziewałem się czegoś lepszego za tę cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 gdzie są te pyszne skur.wysyny, nie mogę ich znaleźć w tym roku ;///////////////////////////////////////////////////////// Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Przeczytałem "bidulo" :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 gdzie są te pyszne skur.wysyny, nie mogę ich znaleźć w tym roku ;///////////////////////////////////////////////////////// U mnie, zapraszam. Dzieciaki najczęściej wyjadają środek i wyrzucają resztę, nie ma się im co dziwić, okropieństwo. W tym sezonie doszła wersja ananasowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 A ja dziś znalazłem kaktusa w rożku i musze powiedzieć że średniak, wersja na patyku lepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Czy to jest jeszcze w sprzedaży? Albo to: Najlepsza rzecz na upały, achhhhhhhhhhhh. Pamiętam, że kiedyś były Calippo o smaku guarany, czy coś w ten deseń. Zaje.biście gorzkie. Tak jak grejpfrut. Uwielbiam lody grejpfrutowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Z lodów przemysłowych w tym sezonie muszę spróbować kaktusa w rożku (sentyment), malinowe Magnum i Oreo Peanut Butter kanapka, a tak to tylko i wyłącznie Dionizetti (na maśle, mega tłuste, mega wyraziste, ale przez to mulące, więc 2 gałki na raz to max) i Tiffany (nieprzesłodzone jak w Good Lood, świetna konsystencja, wyraziste i oryginalne smaki, z sorbetami różnie, ale zazwyczaj dają radę) w Krakowie i Lody Naturalne w Zakopcu (zaskakująco dobre jak na coś słodkiego co można kupić na Krupówkach, ostatnio byłem zszokowany jakością truskawki). Co do Good Lood to nie pojmuję tej szajby (kolejki w ich lokalach są prawie jak na Starowiślnej- kolejny niezrozumiały fenomen), ogólnie spoko, ale słodkie jak jasna cholera i faktura najwyżej ok. jeśli to te same lody na wage na krupówkach o których myśle, no to chyba jedne z najlepszych lodów rzemieślniczych, jak nie najlepsze jakie w zyciu jadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Czy to jest jeszcze w sprzedaży? Albo to: Najlepsza rzecz na upały, achhhhhhhhhhhh. Pamiętam, że kiedyś były Calippo o smaku guarany, czy coś w ten deseń. Zaje.biście gorzkie. Tak jak grejpfrut. Uwielbiam lody grejpfrutowe. Koral ma tego typu lody Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 (edytowane) według oficjalnej strony calippo jest w sprzedaży http://www.podzielsieradoscia.com/Brand/MAX.aspx http://www.podzielsieradoscia.com/Products/ProductDetail.aspx?bid=176053&sid=396104&pid=1207597 Edytowane 19 maja 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 O skur,wysyn. Wita nas gorzką chrupiąca czekoladą, potem smak masła orzechowyego taki w sam raz słodko słony, a na końcu słodki wafelek. 10/10 Orzech nawet do niego nie startuj, bo znając twoje zamiłowanie do DONATÓW orzechowych z biedry, tutaj przepadniesz. Wpis xddd No skorupka czekoladowa goty a smak stonowany nie ulepek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Czy to jest jeszcze w sprzedaży? Albo to: Najlepsza rzecz na upały, achhhhhhhhhhhh. Pamiętam, że kiedyś były Calippo o smaku guarany, czy coś w ten deseń. Zaje.biście gorzkie. Tak jak grejpfrut. Uwielbiam lody grejpfrutowe. to już lepiej sobie sok owocowy zamrozić Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Większość lodów tego typu z wierzchu miało jakiś taki żel o bogatszym smaku, a potem to już sr.aka bez smaku, zamrożona woda. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 te są goty, klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Osiem takich małych lodzików - 9.99. Trochę się nie opyla, bo w smaku przeciętne. Lód śmietankowy, oblany mleczną czekoladą, w środku też jakieś kulki czekoladowe. A sam wafelek dość tłusty, pewnie olej palmowy był w składzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Te magnum double raspberry bardzo spoko - gruba warstwa czekolady, w smaku jak zamrożone delicje malinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 W Biedrze są. Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 O skur,wysyn. Wita nas gorzką chrupiąca czekoladą, potem smak masła orzechowyego taki w sam raz słodko słony, a na końcu słodki wafelek. 10/10 Orzech nawet do niego nie startuj, bo znając twoje zamiłowanie do DONATÓW orzechowych z biedry, tutaj przepadniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Te magnum double raspberry bardzo spoko - gruba warstwa czekolady, w smaku jak zamrożone delicje malinowe. 5.49 mnie skur.wiel kosztował, ale było warto Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Do lidlow wróciły lody z tygodnia amerykańskiego w tym boskie tuuduuduuuuum o smaku masła orzechowego cena 6,99 za 500ml Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi