Skocz do zawartości

Lody

Desser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to szkoda, ze jakośc spada, bo poki co to mio favorito. Pomyslec, ze typ wystartował od 1 małej budki, a teraz chyba z 7 jest w Krakowie. Żyła złota.

Z podobnych lodziarni probowalem Nice Ice na Krupniczej. Nazwa wybitnie inspirowana poprzednikiem. Brak kolejek, smak poprawny, już przełomu w lodach chyba nikt nie wymyśli, trochę jak z pizzeriami.

Dionizetti też bardzo w porządku.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dorwalem te lidlowe Gelatelli master taste Peanut Butter. Jezusku, najlepsze :obama:

Orzechy az chrupią.

i czekolady na(pipi)ane, swietne te lody, cena tez przystepna
Opublikowano

Dorwalem te lidlowe Gelatelli master taste Peanut Butter. Jezusku, najlepsze :obama:

Orzechy az chrupią.

wlasnie jem, faktycznie przekozackie

Opublikowano

nie pamiętam :( ale wierzę, że tak było

od jutra do niedzieli Wrocław, więc musimy spróbować!

Luciano jak 2 dnia byliśmy na tripie nad Solinę jadłeś w kubku lody Korala. Teraz w Biedronce są takie ale...

2ilkkr4.jpg

LITROWE!!!!!! :banderas:

Opublikowano

Widziałem na mieście reklamę Magnumów mocno czekoladiwych z 70 procent kakała, ale nigdzie w sklepach nie widzę :/

Eee nie są złe, ale za słodkie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przetestowałem przez ostatnie tygodnie wszystkie magnumy, zdecydowany zwyciezca to kokosowy, najwiekszy zawod malinowy.

Tego s(pipi)ysyna chcialem sobie kupic, a tu dupa, nie robia ich juz

Romero.jpg

Opublikowano

Orzechy az chrupią.

Kurna, nie jestem wielkim fanem lodów, ale zobaczyłem ostatnio w Lidlu i pomyślałem, że jak forumek poleca to czemu nie (no i pomogło to, że uwielbiam masło orzechowe). Jakie to jest pyszne :banderas: Jak wyciągnę z lodówki to aż ciężko przestać wpyerdalać.

• Plusik 1
Opublikowano

Grycan truskawkowe bardzo dobre. Ostatnio nie ma dnia, żebym lodów nie jadł...

Jak spróbowałem je kilka miesięcy temu, tak do dzisiaj jeśli mam kupić jakieś większe opakowanie lodów to tylko je kupuję. Uzależniłem się chyba.