Opublikowano 23 grudnia 20186 l Te po lewej wlasnie o(pipi)awszy, o jezu, o mamusiu. Gesta czekolada na zmianę z chrupiacym ciastkiem, ponad 300kcal na 100g o czyms swiadczy xd
Opublikowano 9 marca 20196 l Jadłem je z 2 lata w Wiedniu, teraz przywedrowaly do zabki, bardzo dobre.
Opublikowano 14 marca 20196 l W Lidlu Haageny o smaku masła orzechowego. Nawet niezłe, ale z tego smaku wciąż moje ulubione Gelatelli.
Opublikowano 14 marca 20196 l slony karmel jest najlepszy, tylko w moim lidlu rzadko kiedy sa, w przeciwienstwie do straciatelli czy kawy ktorych jest od zayebania ;/
Opublikowano 14 marca 20196 l A właśnie @chmurqab, widziałeś w którymś Lidlu te Gelatelli Peanut Butter? Ja od pół roku nie mogę już znaleźć
Opublikowano 14 marca 20196 l No właśnie ni chuja Jestem prawie przekonany, że to co było w zeszłe lato, to jakieś końcówki magazynowe, bo było bardzo trudno znaleźć.
Opublikowano 15 marca 20196 l 6 sztuk za dychę. Problem w tym, że szybko się kończą. Do Lidla do Lidla rampampampam!
Opublikowano 9 kwietnia 20196 l Ten rożek kinder bueno bardzo dobry, ale uwaga nie smakuje jak kinder bueno. Po prostu orzechowy smak.
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Dobre je.baniutkie. Kawałków ciastek nie pożałowali, a strukturą przypominają Oreo, a ja wpyerdalam wszystko co ma Oreo także jestem ukontentowany. Za dyszkę po promocji w Kauflandzie można dostać. Edytowane 16 kwietnia 20196 l przez Bartolinsky
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Magnum Dark Chocolate smaczny, ale 5,50 za koncernowego loda na patyku to jednak trochę niesmak pozostaje. Za tyle to jest porcja lodów naturalnych
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Największa beka cenowa to te nowe lody Kinder, na oko wafelek 4x4 cm, 3.99 xD Najgorsze jak dzieciaki zobaczą.
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l ostatnio magnumy wjeżdżają, co jeden to lepszy ale coś tego malinowego nie widzę
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Czy gdzieś można dostać lody różane. Bo lidl, biedra, auchan i tesco objechane i nie ma. Kiedyś były chyba grycan firmy a teraz nigdzie
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Obczaj w kawiarnio-lodziarniach Grycana. Tam często sprzedają smaki, których w sklepie normalnie nie ma.
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l 14 minut temu, sprite napisał: Obczaj w kawiarnio-lodziarniach Grycana. Tam często sprzedają smaki, których w sklepie normalnie nie ma. sprzedają w pudełku? bo to ma być prezent
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l Nie, na gałki. A tak serio, to lodówki normalnie mają i w nich małe/duże pudełeczka lodów.
Opublikowano 17 kwietnia 20196 l 18 godzin temu, sprite napisał: Nie, na gałki. A tak serio, to lodówki normalnie mają i w nich małe/duże pudełeczka lodów. Dzięki nigdy nie byłem w ich kawiarniach a widzę nawet kilka w olsztynie. Edycja: 3 opakowania zarezerwowane i dzisiaj odbieram Edytowane 18 kwietnia 20196 l przez blantman
Opublikowano 18 kwietnia 20196 l W dniu 16.04.2019 o 22:35, krupek napisał: Magnum Dark Chocolate smaczny, ale 5,50 za koncernowego loda na patyku to jednak trochę niesmak pozostaje. Za tyle to jest porcja lodów naturalnych z koncentratu naturalnego
Opublikowano 20 kwietnia 20196 l Czy ktoś może widział jeszcze ostatnio w Lidlu te Hageny Peanut Butter?
Opublikowano 20 kwietnia 20196 l 11 minut temu, second napisał: Czy ktoś może widział jeszcze ostatnio w Lidlu te Hageny Peanut Butter? We wtorek na Romantycznej brałem. Było jeszcze kilka sztuk.