Opublikowano 20 kwietnia 20196 l Hageny już parę razy widziałem w małych delikatesach, coś jak Społem, albo Merkus. Osobną lodówkę mają
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l W Biedrze od dziś wszystkie smaki Magnum (przynajmniej w teorii, bo wiadomo, że różnie z dostępnością). W tym m.in. nowe z białą czekoladą z migdałami, w formie kanapki, czy z oreo.
Opublikowano 24 kwietnia 20195 l 13 godzin temu, Rudiok napisał: W Lidlu od jutra Grycan solony karmel - 400 ml za 9.99 zł co trzeba mieć w głowie żeby to jeść i żeby smakowało...
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Magnum cookies nie polecam, polewa strasznie cienka, jakbym jadł jakas tania podrobke.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Nowy zapp jest, cytrynowo-jabłkowy. Fajny taki orzeźwiający. Ponowie nie raz.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Ostatnio mam smaka na takie, trzeba sprawdzić. Frugo też są spoko nawet.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Pamiętacie jak kiedys rządziły lody wodne? a teraz rzadko można spotkać. Najlepszy był biało czerwony zig zag, jezu, nigdy już takiego nie zjem ;/ Calippo chyba nawet do niedawna widziałem. Z drugiej strony nie ma tez moich ulubionych nie wodnych, manhattan w biszkopcie i romero ;/
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Nicpoń na patyku z mordą klauna na opakowaniu był najlepszy Szkoda, że nie ma nigdzie zdjęcia na necie ;/
Opublikowano 11 czerwca 20195 l najlepsze wodne to były takie wyciskane z tubki pomarańczowe nie pamiętam jak się nazywały
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Wyciskane były calippo, solo, cliir. Z wodnych czasami lubiłem zjeść twistera, troche za słodki był, ale wielki bydlak i 2 zł kosztował. Nie mało, jak kredka chodziło po 50 gr
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Calippo o smaku guarany Brakuje takich lodów, tylko Frugo takie zostały
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Te były najlepsze 2,50 u złodzieja na dole w delikatesach Ale kurłaa dobre były.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Kupiłem maszynę do sorbetów, ma jakieś tam inne opcje ale głównie ma służyć do mielenia zamrożonych owoców. Paczka mrożonych truskawek/malin/ananasa + łyżka cukru pudru i zaje.bisty deser wchodzi
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Ja się ostatnio zajadam "Lody jak dawniej". W Biedrze kupuje bo mam najbliżej... kurcze serio mi smakują. Zwłaszcza waniliowe i wiśniowe. I szczerze powiem, że chyba bardziej wolę od Grycana bo one trochę za słodkie jak dla mnie (choć bakaliowe tam mają mistrzowskie). Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Nie no, połączenie smaku mlecznego i cytrynowego to instant rzyganko.
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Ok musze to powiedziec w Good Lood jak znowu będą mieli smak "mleczna cytryna" albo "ciasto cytrynowe" bo było pyszne :p