Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Hageny już parę razy widziałem w małych delikatesach, coś jak Społem, albo Merkus. Osobną lodówkę mają 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 129,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W Biedrze od dziś wszystkie smaki Magnum (przynajmniej w teorii, bo wiadomo, że różnie z dostępnością). W tym m.in. nowe z białą czekoladą z migdałami, w formie kanapki, czy z oreo. 

Opublikowano

W Lidlu od jutra Grycan solony karmel - 400 ml za 9.99 zł :nosacz3:

Opublikowano

Magnum cookies nie polecam, polewa strasznie cienka, jakbym jadł jakas tania podrobke.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy zapp jest, cytrynowo-jabłkowy. Fajny taki orzeźwiający. Ponowie nie raz.

Opublikowano

Ostatnio mam smaka na takie, trzeba sprawdzić. Frugo też są spoko nawet.

Opublikowano

Pamiętacie jak kiedys rządziły lody wodne? a teraz rzadko można spotkać. Najlepszy był  biało czerwony zig zag, jezu, nigdy już takiego nie zjem ;/

Calippo chyba nawet do niedawna widziałem.

Z drugiej strony nie ma tez moich ulubionych nie wodnych,  manhattan w biszkopcie i romero ;/

Opublikowano

Nicpoń na patyku z mordą klauna na opakowaniu był najlepszy :fsg: Szkoda, że nie ma nigdzie zdjęcia na necie ;/

Opublikowano

Wyciskane były calippo, solo, cliir.

Z wodnych czasami lubiłem zjeść twistera, troche za słodki był, ale wielki bydlak i 2 zł kosztował. Nie mało, jak kredka chodziło po 50 gr

Opublikowano

Calippo o smaku guarany :obama: Brakuje takich lodów, tylko Frugo takie zostały :/

Opublikowano

Te były najlepsze 

tHj7cSE_Beach-Cola-Eis.jpg

2,50 u złodzieja na dole w delikatesach :[ Ale kurłaa dobre były.

Opublikowano

1371125820_by_cabroneq_500.jpg?137112582

nad morzem tylko kredka

:banderas: 

Opublikowano

Kredki moje ulubione, 50gr sztuka, to bralem po 10 =[

Opublikowano

Kupiłem maszynę do sorbetów, ma jakieś tam inne opcje ale głównie ma służyć do mielenia zamrożonych owoców. Paczka mrożonych truskawek/malin/ananasa + łyżka cukru pudru i zaje.bisty deser wchodzi :lapka:

Opublikowano

Ja się ostatnio zajadam "Lody jak dawniej". W Biedrze kupuje bo mam najbliżej... kurcze serio mi smakują. Zwłaszcza waniliowe i wiśniowe. I szczerze powiem, że chyba bardziej wolę od Grycana bo one trochę za słodkie jak dla mnie (choć bakaliowe tam mają mistrzowskie).

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

lemon%20intense%20patyk2-43.png

Dobry nawet na wpół roztopiony

Opublikowano

Nie no, połączenie smaku mlecznego i cytrynowego to instant rzyganko.

Opublikowano

Ok musze to powiedziec w Good Lood jak znowu będą mieli smak "mleczna cytryna" albo "ciasto cytrynowe" bo było pyszne :p