wet_willy 2 166 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 OMG Sa B&J w Polsce O_O Cherry Garcia i Pfish Food to uniesienie porównywalne do stosunku płciowego z Magdalena Środa Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Czyli, że chÓjowe czy co? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Szkoda ze tego nie ma w Polsce 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 sierpnia 2013 Opublikowano 18 sierpnia 2013 widze weganizm nie jest dla biedaków Pomyśl dlaczego. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Opublikowano 19 sierpnia 2013 Bo można zarobić na dziwakach? 4 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 a moje ulubione lody na ulicy (paczkowane to oczywiscie grycan) to lody świderki nie mylić ze zwykłymi włoskimi lodami ktore mają diametralnie różny smak i konsystencje i są wg mnie znacznie słabsze 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 co te (pipi)y zrobiły z carte dor sernikowe z polewa malinową (((((( zmienione opakowanie a w srodku .... kawałki serniczka na wierzchu a nie w srodku. Czy nie ma już świetości na tym świecie? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 ja od paru lat w.pierdalam praktycznie tylko swiderki z lodow, aaaa jeszcze czasem wpadna litrowe lody czekoladowe z lidla - nobblissina czy jakos tak, z kawalkimi prawdziwej czekolady, w tym roku jeszcze nie jadlem ale w poprzednich "klasa" Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 tak dawno nie jadłem pistacjowych lodów... chyba polecę do sklepu. Tylko czy będa smakować jak kiedys w Mielnie? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 jak weźmiesz pistacjowe grycana to beda nawet lepsze niż w mielnie, tylko że z jakiegoś powodu pistacjowe są dosyć rzadko spotykane, nie każdy sklep ma akurat ten smak grycana Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 dorwałam te pistacjowe ostatnio we fresh markecie i były to chyba najlepsze o takim smaku, jakie dotąd jadłam. świderków nie lubię, bo są jakieś takie "zbite". wolę klasyczne włoskie, za puszystość. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 u mnie nie ma, wyślesz mi 2 litry? Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 jak weźmiesz pistacjowe grycana to beda nawet lepsze niż w mielnie, tylko że z jakiegoś powodu pistacjowe są dosyć rzadko spotykane, nie każdy sklep ma akurat ten smak grycana Najlepiej iść do lodziarni grycana, tam mają wszystkie smaki ;p akurat mam jedna blisko. Cytuj
Kosmos 2 742 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 (edytowane) pamiętacie te lody ? Dziś udało mi się kupić, w całych lodach tylko kilka gram cukru. Dobre, ale dosyć chemiczne no i z aspartamem. btw, jutro z okazji dnia dziecka, kulka grycana za złotówkę Edytowane 31 maja 2014 przez Cosmos Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 te pistacjowe grycany ch,ujowe się okazały, polecam łykać z tesco twixy lodowe pakowane po 6 sztuk, uzależniają, top topów. Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 To co polecisz z pistacjowych lodów? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 no żadnych, bo innych nie widziałem, a po grycanach mi przeszła ochota. Zbyt puszyste jak dla mnie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 Ja bakaliowe od grycana lubię. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 (edytowane) w ogole grycan to obecnie najlepsza marka lodów jeśli ktoś zna lepsze to czekam na propozycje kiedyś widziałem jakiś artykuł wideo o tym że grycan naprawde przykłada się do robienia lodów i wychodzi mu to bardzo dobrze, wszelakie algidy albo zielone budki mają znacznie gorsze lody, a nie wspominam nawet o jakichś iglotexach i innych no-name'ach grycan poprostu robi świetne lody (chociaż przyznam że kilka razy trafiłem na kiepskie egzemplarze, ale zakładam ze to wina słabego przechowywania w danym sklepie (kiepskie zamrażalki) Edytowane 19 czerwca 2014 przez Yano 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 (edytowane) w ogole grycan to obecnie najlepsza marka lodów jeśli ktoś zna lepsze to czekam na propozycje kiedyś widziałem jakiś artykuł wideo o tym że grycan naprawde przykłada się do robienia lodów i wychodzi mu to bardzo dobrze, wszelakie algidy albo zielone budki mają znacznie gorsze lody, a nie wspominam nawet o jakichś iglotexach i innych no-name'ach grycan poprostu robi świetne lody (chociaż przyznam że kilka razy trafiłem na kiepskie egzemplarze, ale zakładam ze to wina słabego przechowywania w danym sklepie (kiepskie zamrażalki) ja lubie bardzo movenpicki ( tak się pisze?), a ostatnio jadłem pistacjowe z zieonej budki i mi bardziej smakowały od grycana. Edytowane 19 czerwca 2014 przez _Milan_ Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 w ogole grycan to obecnie najlepsza marka lodów jeśli ktoś zna lepsze to czekam na propozycje kiedyś widziałem jakiś artykuł wideo o tym że grycan naprawde przykłada się do robienia lodów i wychodzi mu to bardzo dobrze, wszelakie algidy albo zielone budki mają znacznie gorsze lody, a nie wspominam nawet o jakichś iglotexach i innych no-name'ach grycan poprostu robi świetne lody (chociaż przyznam że kilka razy trafiłem na kiepskie egzemplarze, ale zakładam ze to wina słabego przechowywania w danym sklepie (kiepskie zamrażalki) No podbijam. Siedzę teraz w chacie po mega dłutowaniu dolnej ósemki. Nie mogę nic żreć, same papki srapki no i lody. Trochę tego zjadłem przez ostatnie 4 dni i faktycznie obecnie lody Grycana biją inne na głowę, mówię oczywiście o takich szeroko dostępny, bo pewno jakieś małe lokalne cukiernie / lodziarnie mogą być lepsze. Grycan malaga GOTY! Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 Z Grycana lubię o smaku białej czekolady i miętowe, ale te drugie to chyba z każdej firmy lubię. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 Z Grycana lubię o smaku białej czekolady i miętowe, ale te drugie to chyba z każdej firmy lubię. No ja te o smaku białej czekolady muszę sprawdzić oraz o smaku chałwy, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi