Figlarz 1 272 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Nie ma dropów animki? Jest kamera wide? Cytuj
are91 0 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 (edytowane) W szóstce były (przy rzutach różnych i większym tłumie; nie przeszkadzały tak bardzo). Najbardziej wkurzają dłuuugie loadingi. W 2008 gram z karty i przy 300 mHz więc wszystko śmiga idealnie Kamera wide jest oczywiście Edytowane 15 maja 2008 przez are91 Cytuj
firana140 622 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 Mam zamiar kupić jakies wyścigi w bardziej realistycznych klimatach ;p nie zadne wipeouty czy burnouty co lepsze F1 06 czy Moto GP? Cytuj
are91 0 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 Mam zamiar kupić jakies wyścigi w bardziej realistycznych klimatach ;p nie zadne wipeouty czy burnouty co lepsze F1 06 czy Moto GP? Toca Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 WPIS. Toca jest zaje.bista ;] Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 Ja bym brał NFS:Most Wanted albo Carbon. Cytuj
firana140 622 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 mordek: przecie pisałem że coś realistycznego ;( Cytuj
are91 0 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 mordek: przecie pisałem że coś realistycznego ;( Myślę że nfs carbon jest podobnie realistyczny co f1 06 To że gra traktuje o prawdziwych wyścigach nie znaczy że jest symulatorem. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 Jako że koles u którego kupowałem patapona mnie olał postanoiwłem odpuscic go sobie na razie. Zastanawiam sie nad czyms innym, co byscie powiedzieli o FFT? Długie to? Fajne? Łatwe? Nie miałem jeszcze doczynienia z tym gatunkiem a mam ochotę. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 Jako że koles u którego kupowałem patapona mnie olał postanoiwłem odpuscic go sobie na razie. Zastanawiam sie nad czyms innym, co byscie powiedzieli o FFT? Długie to? Fajne? Łatwe? Nie miałem jeszcze doczynienia z tym gatunkiem a mam ochotę. Jeśli: a) znasz dobrze angielski i nie zrażają Cię szekspirowskie (staroangielskie) zwroty b) nie zrazi Cię archaiczna grafika, która nawet jak jest 2d to jest i tak słaba c) nie przejadły Ci się klimaty rycerskie, gdzie honor ponad wszystko d) masz dużo wolnego czasu To może Ci się spodobać. Mi nie przypadła do gustu wcale i choć próbowałem się przełamać, grać dla pięknych cut-scenek anime, to nie dałem rady. Dla mnie to gra bardzo przereklamowana, chyba tylko freak'i którzy jarali się tą grą 10 lat temu, wciąż czują sentyment. W każdym bądź razie, jak Ci to nie przeszkodzi, to Ci mogę nawet odsprzedać swojego FFT w którego w ogóle nie gram Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 FFT jest swietne. Najlepszy tactics na wszelakie konsole IMO. Jesli nie lubisz rycerzykow to obczaj Disgaea - manga z undeadami, vampirami, zombiakami itd. Mam obie i FFT bardziej mi sie podoba ale Disgaea jest dluzsza. Obie gry do latwych nie naleza, z tym ze Disgaea jest znacznie trudniejsza. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 (edytowane) jak już coś taktycznego to tylko joane d'arc grafika swietna ,cut scenki jeszcze lepsze no nie jest kotletem tak jak fft i disega rajt tylko nie wiem czy da sie kupic:( w polsce:( Edytowane 18 maja 2008 przez czesio83 Cytuj
ashka 219 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 Polemizowałabym ze stwierdzeniem, że Disgaea jest trudniejsza do FFT. IMHO jest prostsza. A Jeanne D'Arc jest na półkach w Saturnie, więc i w necie musi być nabywalna. Z nich wszystkich jest zdecydowanie najbardziej userfriendly, żeby nie napisać, że PROSTA jest ;P Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 Polemizowałabym ze stwierdzeniem, że Disgaea jest trudniejsza do FFT. IMHO jest prostsza. A Jeanne D'Arc jest na półkach w Saturnie, więc i w necie musi być nabywalna. Z nich wszystkich jest zdecydowanie najbardziej userfriendly, żeby nie napisać, że PROSTA jest ;P zdobycie wszystkich secretow,3 sezonu w coloseum (na ktorym poleglem) już łatwe nie jest i nie pakuje sie jednego dream teamu jak w fft,bo teamy sie sa mieszane i praktycznie trzeba pakowac wszystkich <_< a z tym sie zgadzam ze jest najbardziej userfriendly Cytuj
Suavek 4 809 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 jak już coś taktycznego to tylko joane d'arcE, Joanna jest dobrze rozreklamowana i tyle. Nie jest to gra zła ale pod względem systemu pozostaje daleko w tyle za Disgaea i Final Fantasy Tactics. grafika swietnaPaskudne postaci z wodogłowiem... nie jest kotletem tak jak fft i disegaTo że jest grą stworzoną specjalnie dla PSP nie znaczy wcale, że automatycznie przewyższa wspomniane konwersje. System jest ubogi a sama gra prosta. Mnie osobiście znudziło po paru godzinach. Disgaea tymczasem przeciwnie, a i gra się o wiele przyjemniej niż na PS2. Grafika też bardziej czytelna. Osobiście uważam Disgaea za jeden z najlepszych tytułów na PSP. Jedyną przeszkodą na chwilę obecną jest jej cena, która uparcie nie maleje... Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Witam. Czy możecie coś doradzić odnośnie gier strategicznych na PSP??? Jakie są waszym zdaniem najlepsze gry strategiczne na PSP? Nie wiem co wybrać. Cytuj
Suavek 4 809 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 http://www.psxextreme.info/Podrczne-strategie-t58927.html Osobiście najbardziej polecam Disgaea: Afternoon of Darkness. Cytuj
xiii-13 0 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Co zabrać na 3 dniową wycieczkę? Karta 2 GB i wiadome "coś" . PSP dopiero co kupiłem, skończyłem tylko God of War'a. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 gdzie jedziesz na ta wycieczke? zapytamy google'a czy sa tam empiki lub inne sklepy z grami Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 (edytowane) Jak ma Ci ktoś doradzić jak swoje kryteria zamknąłeś na wszystkich grach na psp? Wejdz na gamerankings, czy gamespot i sobie sprawdź all games i ustaw ocenami. Edytowane 27 maja 2008 przez tomsecret1993 Cytuj
Schaboszczak 1 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 szukam jakiegoś fajnego rpg,myślałem nad cc:ff VII.ktoś coś doradzi? Cytuj
ashka 219 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 IMHO najlepszym RPGiem na PSP jest ... port Valkyrie Profile:Lenneth. Ma TAAAAAKĄ fabułę. I rozkłada CC:FF7 na łopatki Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Co myslicie, gdzies za tydzien, dwa kupie pspka. Myślałem o GTA:VCS, MHF 2 i Pataponie, co wybrać na początek? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Zależy. GTA to GTA, chyba wiesz czego sie po tym spodziewasz. Monster Hunter nigdy na oczy nie widziałem, ale znam takiego (pozdro Yano) co gra na PSP bez przerwy tylko w jedną grę . Patapony to za to jedna z ciekawszych, świeższych pozycji na PSP, ale bardzo specyficzna. Wszystkie są dużo warte, powiedz co lubisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi