Opublikowano 20 października 200816 l Dzięki za porady:) Loco Roco to jej nie dam bo już patapony mi gnębi i wogóle nie dostanę mojego PSP do rąk:) PS. Czy nie uważacie, że czytnik UMD wygląda jak Walkman?
Opublikowano 3 listopada 200816 l Krótka piłka. Taktyczny RPG podobny do Jeanne D'Arc, ale inny niż Final Fantasy Tactics. Ewentualnie nie koniecznie taktyczny, ale stylem podobny do gry od Level 5.
Opublikowano 11 listopada 200816 l Poleciłbym Super Robot Taisen MX Portable lub Super Robot Taisen A Portable, ale nie wiem jakie masz podejście do mechów i języka japońskiego. Niemniej jednak pod względem systemu gry są dość podobne. Może nawet SRT jest bardziej rozbudowane od Joanny. Ogólnie jednak podobne założenia - sterta jednostek na mapie, komendy typu move, attack, wait + speciale, kolejność tur itp. Tyle tylko, że ataki są w postaci animowanych scenek. MX był pierwszą częścią jaką przeszedłem w ogóle, a warto dodać, że nie byłem wtedy obeznany z komendami po japońsku. Większość rzeczy bez problemu sam rozpoznałem tak, że później np. działanie "czarów" poznawałem po pojedynczych krzaczkach bądź cyferkach. W sumie to właśnie te Seishiny mogą sprawić największy problem, ale zawsze można zerknąć na jakąś listę (np. tutaj). A w razie czego GameFaqs i po sprawie. - jest Daimos :> A jak nie to Disgaea będzie dobrym wyborem tak czy inaczej, choć jest o wiele wiele bardziej rozbudowana.
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Jaki najlepszy rpg? Oprócz CC bo FFVII nie grałem niestety W tą Valkirie Leneth warto zagrać?
Opublikowano 20 grudnia 200816 l Z RPG Marvel Ultimate Alliance, Valkyrie też niezłe. Jeszcze Monster Hunter Freedom 2. Gra genialna jednak nie dla każdego. Crisis core polecam najmocniej. Radzę jak najszybciej nadrobić zaległości z FFVII bo to grzech nie grać w tą grę Nawet po tylu latach i mimo paskudnej na dzisiejsze czasy grafiki potrafi wciągnąć. PS. Jakie są dobre składanki oldschool'owe na PSP? Edytowane 20 grudnia 200816 l przez dameron
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Poszukuje gier wyścigowych. Wszelkie szutrówki odpadają. Co możecie polecić?
Opublikowano 23 grudnia 200816 l wipeouty oba są fajne i burnouty, tutaj ze wskazaniem na Dominatora z bardziej przyziemnych to TOCA i Moto GP (choć motóry są dość stare, ale mi sie fajnie grało) ewentualnie można spróbować GT2 na emulatorze ;D
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Daj jej Hot Shots Golf 2 (wersja Europejska nazywa sie chyba Everybody's Golf), wciąga jak diabli, a interfejs jest raczej girl-friendly Poza tym, wszelkie Harvest Moon'y może locoroco? Jako kobieta grająca powiem,że Harvest Moony i Hot shots golf uwielbiam Można przy nich odpocząć. Zwłaszcza po sesyjce w God of War hehe
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Burnout Dominator- jak ta gra wygląda na PSP- szczeka opada . Tales of Eternia- Długie godziny gry- Za(pipi)isty Rpg! Final Fantasy Crsis Core- Tutaj nic nie muszę pisać... Tales of the World: Radiant Mythology - Obejrz Trailer na You Tube i już wiadomo jaką grę kupisz pierwszą... I inne Tales Of... No i nie można zapomnieć o GTA:VC Stories Moje Pytanie czy warto kupić Tekken 5: Dark Ressurection na PSP z myślą o graniu tylko w SinglePlayer? I czy warto kupić STAR OCEAN? Jakoś gra nie zachwyca grafiką... Edytowane 20 stycznia 200916 l przez Loki!
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Zależy czy lubisz Tekkena - jeśli tak, to bierz śmiało - za te kilkadziesiąt zeciorów dostaniesz dość dużo rzeczy do zrobienia. Jednak powszechnie wiadomo, że bijatyki najlepsze są w multajplejerze.
Opublikowano 20 stycznia 200916 l a jak z Fifa 07, daje rade na małym ekranie? Jak tryb managera ten sam jak w wersji na ixa czy ps2?
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Jesli chodzi o piły to Pro bodajże 5 dawało rade (wi-fi z kumplami w szkole - bezcenne )
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Jesli chodzi o piły to Pro bodajże 5 dawało rade (wi-fi z kumplami w szkole - bezcenne ) a fifka 07?
Opublikowano 22 stycznia 200916 l a jak z Fifa 07, daje rade na małym ekranie? Jak tryb managera ten sam jak w wersji na ixa czy ps2? Jak football to tylko najnowsze odsłony, fifa09 i pes09, są lepsze od poprzedniczek
Opublikowano 26 stycznia 200916 l witam! ktora czesc pro evo najlepsza? (chyba, ze jakas inna gra pilkarska jest najlepsza na psp). preferuje arcade'owy stylk gry. tzn moj ulubiony pes to pes4 z ps2. zalezy mi przede wszystkim na plynnosci i przejrzystosci i w miare szybkiej grze.
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Najszybszy jest PES5, ale ja polecam PES09 ponieważ jest bardziej realistyczny i nowoczesny(aktualny)
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Co lepsze? wipeout pulse czy pure? obydwie są świetne, wiele godzin spędzisz. Zacznij od pierwszej czyli Pure. Jeśli masz mozliwosc polecam wipeot 2097 i wip3out od szaraka.
Opublikowano 26 stycznia 200916 l popieram przedmowce ;] obie gry mozna wyrwac za grosze na allegro wiec atakuj smiało ;] pulse ma ładniejsza grafike i jest troszke prostrzy... w sumie obie gry na psp sa proste... xD