ogqozo 6 533 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Nintendo DS. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Loco Roco też powinno przypaść do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
dameron 1 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Dzięki za porady:) Loco Roco to jej nie dam bo już patapony mi gnębi i wogóle nie dostanę mojego PSP do rąk:) PS. Czy nie uważacie, że czytnik UMD wygląda jak Walkman? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Krótka piłka. Taktyczny RPG podobny do Jeanne D'Arc, ale inny niż Final Fantasy Tactics. Ewentualnie nie koniecznie taktyczny, ale stylem podobny do gry od Level 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Z tych lepiej znanych to zostaje chyba tylko Disgaea? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Poleciłbym Super Robot Taisen MX Portable lub Super Robot Taisen A Portable, ale nie wiem jakie masz podejście do mechów i języka japońskiego. Niemniej jednak pod względem systemu gry są dość podobne. Może nawet SRT jest bardziej rozbudowane od Joanny. Ogólnie jednak podobne założenia - sterta jednostek na mapie, komendy typu move, attack, wait + speciale, kolejność tur itp. Tyle tylko, że ataki są w postaci animowanych scenek. MX był pierwszą częścią jaką przeszedłem w ogóle, a warto dodać, że nie byłem wtedy obeznany z komendami po japońsku. Większość rzeczy bez problemu sam rozpoznałem tak, że później np. działanie "czarów" poznawałem po pojedynczych krzaczkach bądź cyferkach. W sumie to właśnie te Seishiny mogą sprawić największy problem, ale zawsze można zerknąć na jakąś listę (np. tutaj). A w razie czego GameFaqs i po sprawie. - jest Daimos :> A jak nie to Disgaea będzie dobrym wyborem tak czy inaczej, choć jest o wiele wiele bardziej rozbudowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Jaki najlepszy rpg? Oprócz CC bo FFVII nie grałem niestety W tą Valkirie Leneth warto zagrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
dameron 1 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Z RPG Marvel Ultimate Alliance, Valkyrie też niezłe. Jeszcze Monster Hunter Freedom 2. Gra genialna jednak nie dla każdego. Crisis core polecam najmocniej. Radzę jak najszybciej nadrobić zaległości z FFVII bo to grzech nie grać w tą grę Nawet po tylu latach i mimo paskudnej na dzisiejsze czasy grafiki potrafi wciągnąć. PS. Jakie są dobre składanki oldschool'owe na PSP? Edytowane 20 Grudnia 2008 przez dameron Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Poszukuje gier wyścigowych. Wszelkie szutrówki odpadają. Co możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 wipeouty oba są fajne i burnouty, tutaj ze wskazaniem na Dominatora z bardziej przyziemnych to TOCA i Moto GP (choć motóry są dość stare, ale mi sie fajnie grało) ewentualnie można spróbować GT2 na emulatorze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Midnight Cluby oraz Juiced 2 - te drifty zapamiętam na długo Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Daj jej Hot Shots Golf 2 (wersja Europejska nazywa sie chyba Everybody's Golf), wciąga jak diabli, a interfejs jest raczej girl-friendly Poza tym, wszelkie Harvest Moon'y może locoroco? Jako kobieta grająca powiem,że Harvest Moony i Hot shots golf uwielbiam Można przy nich odpocząć. Zwłaszcza po sesyjce w God of War hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Loki! 0 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) Burnout Dominator- jak ta gra wygląda na PSP- szczeka opada . Tales of Eternia- Długie godziny gry- Za(pipi)isty Rpg! Final Fantasy Crsis Core- Tutaj nic nie muszę pisać... Tales of the World: Radiant Mythology - Obejrz Trailer na You Tube i już wiadomo jaką grę kupisz pierwszą... I inne Tales Of... No i nie można zapomnieć o GTA:VC Stories Moje Pytanie czy warto kupić Tekken 5: Dark Ressurection na PSP z myślą o graniu tylko w SinglePlayer? I czy warto kupić STAR OCEAN? Jakoś gra nie zachwyca grafiką... Edytowane 20 Stycznia 2009 przez Loki! Cytuj Odnośnik do komentarza
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zależy czy lubisz Tekkena - jeśli tak, to bierz śmiało - za te kilkadziesiąt zeciorów dostaniesz dość dużo rzeczy do zrobienia. Jednak powszechnie wiadomo, że bijatyki najlepsze są w multajplejerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
genetyk@ 0 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 a jak z Fifa 07, daje rade na małym ekranie? Jak tryb managera ten sam jak w wersji na ixa czy ps2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Jesli chodzi o piły to Pro bodajże 5 dawało rade (wi-fi z kumplami w szkole - bezcenne ) Cytuj Odnośnik do komentarza
genetyk@ 0 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Jesli chodzi o piły to Pro bodajże 5 dawało rade (wi-fi z kumplami w szkole - bezcenne ) a fifka 07? Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 a jak z Fifa 07, daje rade na małym ekranie? Jak tryb managera ten sam jak w wersji na ixa czy ps2? Jak football to tylko najnowsze odsłony, fifa09 i pes09, są lepsze od poprzedniczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 CoO Ta gra jest naprawdę taka płynna? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Tak, a co w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
bamas 1 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 witam! ktora czesc pro evo najlepsza? (chyba, ze jakas inna gra pilkarska jest najlepsza na psp). preferuje arcade'owy stylk gry. tzn moj ulubiony pes to pes4 z ps2. zalezy mi przede wszystkim na plynnosci i przejrzystosci i w miare szybkiej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Najszybszy jest PES5, ale ja polecam PES09 ponieważ jest bardziej realistyczny i nowoczesny(aktualny) Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Co lepsze? wipeout pulse czy pure? Cytuj Odnośnik do komentarza
genetyk@ 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Co lepsze? wipeout pulse czy pure? obydwie są świetne, wiele godzin spędzisz. Zacznij od pierwszej czyli Pure. Jeśli masz mozliwosc polecam wipeot 2097 i wip3out od szaraka. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 popieram przedmowce ;] obie gry mozna wyrwac za grosze na allegro wiec atakuj smiało ;] pulse ma ładniejsza grafike i jest troszke prostrzy... w sumie obie gry na psp sa proste... xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi