Opublikowano 4 kwietnia 200916 l everybody golf 2 obsluguje chociaz jak wlazlem na servery to nikogo nie znalazlem (tylko raz probowalem)
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l Resistance Retribution, bo świeżak to powinien jeszcze mieć dość sporą bazę graczy.
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Masa wozów, fajne zniszczenia i ogrom wszystkiego - Colin 2005. Mniej wszystkiego, ale fun nie gorszy (gra jest tańsza) - WRC
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l polecił by ktos jakiegos rpga, albo action rpga, ewentualnie hack&slash w nie-japonskim stylu fantasy? ostatnio sporo gram w rpgi ale dosc mam ratowania swiata rozowaymi dzieciaczkami chcial bym cos w stylu warhammera/baldura itp , zachodnie fantasy, a nie jrpg Edytowane 14 kwietnia 200915 l przez Yano
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l X men 2: Rise of a Apocalypse ew. Marvel Ultimate Alliance.Obydwa tytuły praktycznie mają taką samą mechanikę rozgrywki.
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Dungeon Siege odradzam, masa bugów freezujących konsolę, debilne rozwiązania i fabuła jak z mało ambitnego fantasy. Jedna z niewielu gier na PSP, którą nie przeszedłem z powodu rozgrywki. Za to przy Untoldzie bawiłem się świetnie, to naprawdę pure h'n's z nastawieniem na sieczkę. Bierz w ciemno, jak nie grałeś
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Dungeon Siege odradzam, masa bugów freezujących konsolę, debilne rozwiązania i fabuła jak z mało ambitnego fantasy. Jedna z niewielu gier na PSP, którą nie przeszedłem z powodu rozgrywki. Za to przy Untoldzie bawiłem się świetnie, to naprawdę pure h'n's z nastawieniem na sieczkę. Bierz w ciemno, jak nie grałeś Mam całkiem odwrotne mniemanie nt obu w/w gier :F. To pewnie kwestia gustu, ale ja najbardziej polecam Dungeon Siege.
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l juz pare dni temu obczaiłem obie przyznam ze dungeon bardziej mi podpasowal, pogralem wszystkimi postaciami nawet ;p (do ok 10-20lvlu), calkiem fajny chociaz po paru godzinach robi sie monotonny a untold tez obczailem postacie ale po 5 min a nie godizn nie wiem czemu ale mniej mi sie spodobalo najbardziej mi sie podobal baldur dark alliance na ps2, szkoda ze nie ma porta
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Polecicie jakąś popierdółkę na 2 - 3 min jak czekam na autobus ? Locoroco ani patapona nie chce.
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l Hot Pixel !! Giera wymiata, cos w stylu Bishi Bashi Special z PSXa w sam raz na krótkie sesje i masa humoru w uproszczonej ale fajnej grafie gameplay Edytowane 24 kwietnia 200915 l przez Plugawy
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l fifa street 2! najlpesza wg. gra na ta konsole wlaczasz sobie meczyk na 5 minut i juz ;p
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Me and My Katamari. Plansze akurat są często na czas - 5 minut No i rozgrywka bardzo przyjemna i nieskomplikowana Co do Dungeon Siege, najbardziej wku.rwiało mnie to, że z każdym wejściem na plansze jakąś, resetowały się stworki. Nawet jak town portal zrobiłem i wróciłem, to je.bło mnie na początek planszy i znów miałem wszystkie stworki tam gdzie były. To po ch.uja ten town portal? Tak samo jak nie mogłem używać golemów, bo gra się zawieszała całkowicie (co jest potwierdzone w opiniach i recenzjach) a i momentów takich miała wiele. Do tego mag tak naprawdę jak miał używać innej magii, to czary z trzech drzewek wyglądały identycznie, ale miały inny kolor (geez, takie coś to na NES czy SNES, a nie na nowoczesnej konsoli). No i fabuła - dark druid, ojej. Do Untolda podszedłem z mniejszymi co prawda wymaganiami, ale pozytywnie mnie zaskoczył. Muzyka - wpierw wkurzała, ale potem jak przysłuchałem się dłużej, to wpadała w ucho po prostu! Fabuła nie jest jakaś specjalna, nie ma dialogów mówionych, ale co tam. Jest za to dużo potworków, po prostu sieka bez ogródek, a town portal można robić bez zwojów i w dowolnym momencie. Wychodzę z planszy, dozbrajam się i kontynuuje siekę. Pure h'n's
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Tak samo jak nie mogłem używać golemów, bo gra się zawieszała całkowicie (co jest potwierdzone w opiniach i recenzjach) a i momentów takich miała wiele. U mnie na wersji EUR nic takiego się nie zdarzyło ani razu podczas kilku dziesięcio godzinnej zabawy.
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Me and My Katamari. Plansze akurat są często na czas - 5 minut No i rozgrywka bardzo przyjemna i nieskomplikowana Tylko pierwsze plansze są na 5 minut. Poza tym trza doliczyć loadingi, bo te są dosyć częste i długawe. IMHO Katamari odpada na 5-minutowe granie. Co innego oba Untold Legends i Field Commander - budzisz konsole, biegniesz do przodu / przesuwasz jednostki ile dasz radę, save masz non stop dostępny, pyk, usypiasz konsolę i idziesz walczyć o miejsce siedzące.
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Ja potrzebuje info bardziej nt. jakiegoś dobrego horroru na PSP. Jest coś takiego?
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Tylko Silent Hill: Origins. Recenzje ma mieszane. Ale ogólnie to całkiem fajny tytuł i na pewno obowiązkowy do oblookania dla każdego posiadacza PSP. Oprócz niego masz jeszcze 3 części RE i SH z PSX'a.
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Tylko Silent Hill: Origins. Recenzje ma mieszane. Ale ogólnie to całkiem fajny tytuł i na pewno obowiązkowy do oblookania dla każdego posiadacza PSP. Oprócz niego masz jeszcze 3 części RE i SH z PSX'a. To skończone było na PSXie Dorwę tego Silenta. Zobaczymy ile to warte. Po przeczytaniu kilku recenzji trochę się przekonałam
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Dorwę tego Silenta. Zobaczymy ile to warte. Po przeczytaniu kilku recenzji trochę się przekonałam Moim zdaniem warto, ja mam ochotę zagrać w to jeszcze raz. Trzeba tylko pamiętać, że gra ma jedną wadę - jest dość krótka. Ale trzyma klimat.
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Dorwę tego Silenta. Zobaczymy ile to warte. Po przeczytaniu kilku recenzji trochę się przekonałam Moim zdaniem warto, ja mam ochotę zagrać w to jeszcze raz. Trzeba tylko pamiętać, że gra ma jedną wadę - jest dość krótka. Ale trzyma klimat. Krótka tzn? Kupić takie cudo: http://www.allegro.pl/item616258591_2_gry_...origins_yu.html Czy może samego Silenta za 60zł?
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Obecnie w produkcji jest jeszcze świetnie zapowiadające się Ushiro, które wg zapewnień twórców będzie horrorem o dość oryginalnym gameplay'u (jRPG). Niemniej jednak nie ma żadnych informacji na temat premiery w Japonii, o reszcie świata nie wspominając (pewnie 2010 dopiero). Jeśli chodzi o SH Origins to choć nie jest produkcją złą, to jednak patrząc przez pryzmat poprzednich części na PS2 i PSX ciężko wypatrywać w nim mocnych, zaskakujących momentów. Dla mnie gra na jedno, góra dwa przejścia. Krótka tzn?W praktyce jakieś 5-6h. Na liczniku będzie coś koło 4h zapewne. Podany przez Ciebie zestaw prezentuje się obiecująco. MGS Portable Ops kosztuje 59zł nówka, więc oferta warta rozpatrzenia. Edytowane 27 kwietnia 200915 l przez Suavek