Gość Grzegosz Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Zróbcie jakiś poradnik dla leszczy do MHF2, bo gierka jest fajna, ale nie umiem w nią grać. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 To nie ten temat, ale masz http://mhf2.wordpress.com/ stare to, ale jest tam coś o skillach (nie czytałem tego jak coś) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 (edytowane) Zróbcie jakiś poradnik dla leszczy do MHF2, bo gierka jest fajna, ale nie umiem w nią grać. trzeba bylo pisac w dopowiednim temacie zresztą poczytaj sobie temat jest tam pełno roznych porad (wyszedl by spory poradnik z tego ;p), od najprostrzych do juz bardziej zaawansowanych wiem ze to kupa stron to przeczytania ale mozesz przelatywac szukajac moich długich postów xD w nich jest sporo informacji (sory ze sie chwale ale taka prawda ;p) albo idz poprostu i zadaj konkretne ptytania w odpowiednim temacie a odpowiem na wszystkie jestem cierpliwy (chociaz moglbys troche przeleciec ten temat, znajdziesz odpowiedzi na prawie wszystkie pytania... po 10 razy XD) obczaj tez to co dał mate, troche rpzydatnych rzeczy tam ejst, chociaz mogą byc nawet troche zbyt skomplikowane na poczatek, wiec mozesz zadac pytania , odpowiem ;p (ale w dobrym temacie ) Edytowane 5 maja 2009 przez Yano Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 na pewno nie Lumines, bo w to mozna grac i 3 godziny Cytuj
shinu 0 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Teraz ja poproszę o pomoc. Skończyłam już trochę gier na PSP. Strzelanki nie przypadły mi do gustu. Po Resistance odechciało mi się wszystkiego. PSP nie jest od tego typu gier Jest w sumie coś ciekawego na PSP? GTA mnie nie interesuje od razu mówię Chodzi mi o tytuły takie bardziej poświęcone tylko PSP. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Jest w sumie coś ciekawego na PSP? w sumie jest ale oprocz tego ze nie chcesz gta i strzelanek to nie bardzo wiemy jakie gry lubisz i co warto polecać ;p no i w co juz grałaś ;p ff crisis core? remake ff tactic? albo harvest moona? moze monster hunter zwłaszcza ze teraz mozna zassać demko i sobie zobaczyc czy gra pasi, chociaz tak na serio to ciezko jest to poznać po samym demie ;p Cytuj
shinu 0 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 ahh... Zapomniałam napisać Tak to jest jak pisze się późno W sumie to dobra przygodówka lub akcja ewentualnym erpegiem nie pogardzę Nie wiem dlaczego ale np. właśnie w resistance w ogóle nie czułam klimatu Pamiętam jak grałam u narzeczonego w pracy na PS3 w resistance 1 i 2 i tam klimat trzymał (mimo że grało się w sklepie ) ale wersja PSP mnie nie przekonuje. Może dam szanse kiedyś jak mój Tomek skończy Będę musiała jutro usiąść i poszperać. Aktualnie w sumie myślę o TDU ewentualnie może w końcu ten silent hil Ale nie wiem. Na przenośne konsolki ciężko mi znaleźć dobrą grę Na xklocka było łatwiej Co do "fajnali" to w sumie tylko Crysis Core mnie interesuje ale pytanie "czy warto". Kilka filmików widziałam. Recka taka sobie. Wypowiedzi na forum różne. Za to czas gry spory Cytuj
winner 183 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Jeanne D'Arc - przeszło 30h rozbudowanej fabularnie zabawy, i 2x tyle na masterowaniu. Będę powtarzał do znudzenia, że to jeden z najlepszych tytułów na PSP oraz gra z najlepiej opowiedzianą fabułą od lat. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 (edytowane) w fajnala możesz smiało uderzać jeśli lubisz finale i nie tylko oczywiscie Po nim nabrałem większej checi na FF7 i sam cykl FF7 zaczął mi sie bardziej podobać przez tą gre jakos. w joanne nie grałem wiec nic nie mówie, widziałem tylko screeny. Remake tacticsa nie polecam, jakos nie przypadł mi do gustu przez kilka niedociagnięć. Wole pierwszą wersje z psxa. Edytowane 26 maja 2009 przez Plugawy Cytuj
shinu 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 (edytowane) Ok mam fajnala Zobaczymy co z tego będzie Edit: Crysis Core taki se szczerze mówiąc. Że tak zapytam, jakie gry byście polecili aby skończyć na PSP? Mówię tutaj ogólnie o wszystkich grach Edytowane 26 maja 2009 przez shinu Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 ok polece na szybko z pamieci.. loco roco, mgs'y, silen hill origins, wipeout, ridge racer, exit, killzone liberation, syphon filter 1/2, tekken, lumines, dj max 2, god of war, patapon, gta... + do tego rpg i gry sportowe w ktore nie gram ;] Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 NFS Carbon i Most Wanted, no i oczywiście Burnouty o których CoATI jakoś zapomniał. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 zapomnial, bo gral w to na: pc i ps2 ;] Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 NFS Carbon i Most Wanted, no i oczywiście Burnouty o których CoATI jakoś zapomniał. Nfs to ścierwo. Ja polecam Midnight Club LA, Tony Hawk Project 8, Pes-y oraz Resistance. Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 NFS Carbon i Most Wanted, no i oczywiście Burnouty o których CoATI jakoś zapomniał. Nfs to ścierwo. Ja polecam Midnight Club LA, Tony Hawk Project 8, Pes-y oraz Resistance. Akurat Most Wanted i Carbon OTC były grami ciekawymi w wersji na PSP, czego nie można powiedzieć o kontynuacjach. Najlepszą grą w tych klimatach jest MC (3, albo LA, wg mnie nawet lepsza) Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 a jakis dobry szuter pokazał się na psp ? Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 a co rozumiesz przes slowo szuter? fps? shoot 'em up? tps? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Pewnie jakakolwiek szczelanka. Resistance. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 haha sorry, rozmawiali tam wyzej o wyscigach, chodzilo mi o jakies dobre szutrowe scigalki, WRC Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 haha sorry, rozmawiali tam wyzej o wyscigach, chodzilo mi o jakies dobre szutrowe scigalki, WRC WRC własnie. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 a ja mam pytanie na temat nba ? ktore wziasc nba live czy nba inside ? i to samo tyczy sie wyscigow szutrowych wrc, colin, czy sega rally revo ? Cytuj
are91 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 a ja mam pytanie na temat nba ? ktore wziasc nba live czy nba inside ? i to samo tyczy sie wyscigow szutrowych wrc, colin, czy sega rally revo ? Nba live. Choć inside ma fajny tryb conquest. imo obie sa takie sobie. w colina nie grałem, wrc i sega sa glupie. sega w ogole nie ma klimatu rajdow, wrc to okropna arcadowka. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Jest na psp jakaś dobra strzelanka ? Od razu zastrzegam ,że nie lubię Resistance i Medal of Honor. Cytuj
are91 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Jest na psp jakaś dobra strzelanka ? Od razu zastrzegam ,że nie lubię Resistance i Medal of Honor. W call of duty da się grać Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 albo metal slug anthology Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi