winner 183 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Jest na psp jakaś dobra strzelanka ? Od razu zastrzegam ,że nie lubię Resistance i Medal of Honor. SOCOM FTB 1 i 2 (na multi cieszą się ogromnym zainteresowaniem) Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 sprawdzilem oba nba i jezeli ktos sie waha to polecam jednak nba 09 inside Cytuj
Di 839 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Jakie są must-have'y dla PSP i dlaczego nimi są? (pytanie w związku ze zbliżającymi się wakacjami ) Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Nie ma czegoś takiego jak must-have. Wszystko zależy od Twoich upodobań. Ktoś Ci zaraz pewnie powie, że np. w LocoRoco, Metal Gear Solid Portable Ops czy inny Chains of Olympus trzeba zagrać, które moim zdaniem są przereklamowane. Ja gustuję w RPG i Strategiach i moim zdaniem zdecydowanie należy zagrać w Disgaea: Afternoon of Darkness, Jeanne d'Arc czy też Metal Gear Acid. Garstka tytułów, a zabawy zapewnią na kilkadziesiąt godzin. Jeśli podobał Ci się Final Fantasy VII i masz do niego sentyment to bardzo prawdopodobne, że Ci się spodoba Crisis Core. Jak lubisz gry logiczne to Puzzle Quest będzie świetnym wyborem, zakładając, że jeszcze nie grałeś na innej platformie. Cytuj
winner 183 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Akurat Final Fantasy nie warty swej ceny - zbyt liniowy, bez polotu i szybko nuży, ale też polecam Jeanne D'Arc, MGA czy MGS, jeżeli lubisz to też GTA obie części, GoW, etc. Wymienione były już te tytuły na stronie wcześniej bo ktoś już pytał. Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Lumines człowieku, Lumines. Podstawa posiadania PSP. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Jakie są must-have'y dla PSP i dlaczego nimi są? (pytanie w związku ze zbliżającymi się wakacjami ) Final Fantasy Tactics - jeśli nie grałeś w oryginał z PSXa to przeżyjesz jedną z lepszych przygód w historii elektronicznej rozgrywki, moim zdaniem i zdaniem wielu ;] Disgaea - jak masz kilkadziesiąt (set?) godzin wolnego czasu, lubisz zabawne gry i proste systemy które zarazem pozwalają na kombinowanie, to świetny tRPG Monster Hunter - hate it or love it, jak Cie wciągnie to teoretycznie nie ma końca, jak nie to odstawisz na półkę po godzinie Wipeouty - świetne OSTy, świetne trasy (zwłaszcza Pure), po prostu najlepsze future racery na psp co tam jeszcze... Syphon Filter - nie grałem ale podobno świetna gra, a mając w pamięci części z PSXa sam się dziwię że jeszcze w nie nie grałem ;P no i Patapon, Lumines i Loco Roco - niby popierdółki które z powodzeniem mogłyby ukazać się na "dziecinnym" DSie a wciągają lepiej od niejednej "dużej" gry God of War nie polecę bo jest zbyt krótkie ;/// 3 godziny 34 minuty na hard? :FFFFFFFF Cytuj
dameron 1 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Może troche nietypowe. Szukam jakieś symulatora wędkowania. Anglojęzycznego ofkoz. Przypomniały mi się czasy PSX'a jak zagrywałem się całymi dniami w coś takiego (nie pamiętam już nazwy) i taka chcica mnie wzięła, że już nie daję rady... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 google znalazło takie gry (moze jest wiecej) Rapala Trophies Reel Fishing: The Great Outdoors Reel Fishing: Life & Nature w zadną z nich nie gralem, polecam obczaic filmiki na jutubie zeby zobaczyc czy sa fajne Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Jest na psp jakaś dobra strzelanka ? Od razu zastrzegam ,że nie lubię Resistance i Medal of Honor. Pursuit Force: Extreme Justice. W skrócie, paczka pełna akcji. Główny wątek nie jest długi, ale jest tam wszystko co powinno się mieścić w dobrym przedstawieniu akcji Przede wszystkim pościgi + strzelanie + skakanie z auta na auto (jak w Matrixie: Reaktywacja na autostradzie, normalnie ), jest fabuła na poziomie z polskim dubbingiem, który jednak nie jest taki zły (nawet powiem, że jest jednym z lepszych). Do tego strzelanie z działka pokładowego, osłanianie ludzi ze snajperki, czy typowa strzelanina TPP. To i tak czubek góry lodowej Polecam, jeśli po prostu lubisz czystą rozwałkę, bez logicznych układanek Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Czy polecilibyście mi jakiegoś dobrego jRPG na PSP? Tylko nie Jeanne D'Arc, coś innego naprawdę takiego... japońskiego i niech to nie będzie turówka . Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Brave Story: A New Traveler. Final Fantasy, Final Fantasy II. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Poszukuję bijatyk. Od razu zastrzegam, że nie kręci mnie Naruto, Sruto i inne Dragon Balle Chodzi o bardziej realne walki, coś typu UFC, Fight Night, Def Jam. Wrestlingi niestety ale również odpadają. Ma ktoś może jakieś propozycje? Szukałem po sieci, ale tak: UFC nie ma na PSP, FN przeszedłem na PS2, Def Jam aktualnie męczę, Tekken pękł już dawno... Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Nie, również odpadają akrobacje pokroju SF. Chodzi o normalne bicie po mordach bez żadnych czarów, magii itp Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Masz wymagania... SmackDown to dobra gra. Oprócz tego co wymieniłeś nic innego nie znajdziesz. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 no to emulator psx'a i gry na niego Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 no to emulator psx'a i gry na niego No tylko to mi pozostaje i UFC z PSX'a Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 jakies samolociki gdzie leci sie w gore lub lewo ktos zna? taki typ gier chyba ma nawet jakas swoja nazwe? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Shoot 'em up [scrolling shooter] Platypus, Strikers 1945 Plus Portable, Xyanide Resurrection, Star Soldier, Zero Choaniki, Sengoku Cannon: Sengoku Ace Episode III wypisalem tylko dostepne na psp gry tego typu. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 dzieki coati, obczaje sobie 1945 - na yt najlepiej wyglada Cytuj
ashka 219 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Striker ma b. słabe recenzje. Demo Xyanide jest do pobrania w PSN Store, sam się możesz przekonać, jaki to gniot. Dobrych shmupsów jest mało, sprawdź Gradius Collection - port, ale za to grywalny. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 przeszedlem go wczoraj, w sensie na 1000 kontynuacjach, za trudna jest jak dla mnie ta gra. sciagne sobie to od ciebie dziewczyno Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Polećcie mi jakieś gry z DOBRĄ fabułą (nic infantylnego), gatunek gier dowolny. Troszkę "szerokie" wymagania, ale ciekaw jestem wszystkich propozycji. SH Origins nie polecajcie, jakoś mi nie pasuje. Możliwe ew. gry na PSX (działające na PSP). Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 z dobra fabula bedzie trudno... killzone, syphon filtery, mgs, shinobido tales of the ninja, castlevania, gow, Harvey Birdman, FF7CC, pop revelation, resistance, dissidia.... + do tego jakies rpg. co do gier z psx... no to wszystkie dzialaja [poza 2 grami] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi