CoATI 1 050 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 flat out, motorstorm? Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Jemu chyba chodzi i jakiś klon Elastomanii na PSP. Jak możesz odpalać homebrew, to sprawdź X-Moto, bo chyba jest właśnie takim klonem i ewentualnie Jellycar - wygląda jak coś pomiędzy Elastomanią i Loco Roco. Bodajże pierwsza część to chyba też homebrew był, a druga to minis... Edytowane 27 Września 2011 przez Accoun Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Która piłeczka jest najlepsza na PSP? Odpaliłem PES2012 ale bez super cancela to żadna frajda dla mnie FF: CC jest takie dobre jak niektórzy tu piszą? Niech mnie kto zachęci do tego, bo nie wiem czy mam sobie psuć wizerunek 7ki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Crisis Core łykaj śmiało, jest króciutka, ale klimat siódemki jest trzeba obiektywnie stwierdzić i historyjka nie głupia Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Siemka 1. Która gra hodowlana lub Harvest Moon jest najlepszy na psp? 2. Jakie gry wykorzystują kamerkę psp? Eye Pet i cos jeszcze? Target 10letnia siostrzenica. 3. Co polecicie w klimatach h'n'slash watego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keczup 5 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 AD.1. Nie mam pojęcia, tego typu gry zbytnio mnie nie interesują. AD.2. Invizimals AD.3. Może to nie jest typowy h'n's, ale możesz spróbować Lord of Arcana. Na PSS jest do zassania demo, by sprawdzić sobie jak wygląda w praniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kszaqu 12 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Zamówiłem: Soul Calibur (z sentymentu) Monster Hunter (z Miłości) MGS PW (z konieczności) Czym mógłbym jeszcze umilić sobie czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 patapon 1, 2 lub 3? GTA ktores? (LCS, VCS, CW) jakas strategia turowa a'la jeanne d'arc, ff tactics? albo skoro lubisz MH, to moze god eaters albo lord of arcana? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja za to polecam Pursuit Force:Extreme Justice,bardzo dobra produkcja,jednak trochę niedoceniona.Myślę,że o Loco Roco słyszałeś,z bijatyk to jeszcze Tekken DR (polecam również część szóstą),z wyścigów wybrałbym Burnout Legends,albo Dominator,a także Motorstorm Arctic Edge.Strzelanin nie było zbyt wiele,jednak Killzone Liberation i Resistance Retribution,to dobre gry spędziłem nad nimi dużo czasu,a z bardziej wesołych gier,czyli platformówek brałbym 2 części z universum Jaka & Daxtera,to samo się tyczy Ratcheta & Clanka.A z RPG to jeszcze Phantasy Star i Star Ocean. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kszaqu 12 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Myślałem o Motorstormie, a w Bournouta już kiedys grałem na PSP Dziękuję za pomoc A nie wiecie jak jest z Personą 3 na PSP ? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Oj niestety ,z tego co się orientuje ,to na PSP,żadna część nie ukazała się w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 sega rally czy wrc? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Obie gry jakościowo są podobne ,jednak mi zdecydowanie bardziej do gustu przypadła Sega Rally,przyjemniej się jeździ(bardziej arcade'owo)wybór samochodów ociupinkę lepszy(choć różnic w osiągach praktycznie nie ma,) trasy też niczego sobie i jeżeli cię to zainteresuje ,to również od strony graficznej prezentuje się trochę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Czy monster hunter 2 freedom będzie "do ogarnięcia" przez debiutanta ?Jak jest z tzw "upierdliwością"" gry?Lubię gry trudnle, ale odrzucaja mnie gry w których trzeba do bossa nałazić się pół godziny, bez mozliwości sejwowania po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 na poczatku bedziesz mial problem z zabiciem kut-ku nawet gra nie wybacza bledow, bedziesz klal, rzucal psp o sciane, gryzl ekran, nie spal po nocach, bedziesz caly czas myslal o zamordowaniu bliskich i zakopaniu psp z MHF2 1km pod ziemia zeby nigdy wiecej nie probowac grac a tak serio, to bierz, ale nie MHF2 tylko MHFU, to to samo co 2 tylko ze znacznie ulepszone, wiecej broni, itemow, potworow i w ogole na maxa dopasiona wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zachęciłeś mnie, nie powiem Nie wiem, która wersja jest do sciągnięcia z poziomu PS Vity, ale chyba właśnie United.Powiedz mi Rayos jeszcze jak możesz jak jest z ogarnięciem systemu walki i craftowania itemów, broni i zbroi dla kogoś, kto nie grał w poprzednie części.Czytałem, że w tym wzgledzie gra jest mega rozbudowana(jakies ulepszanie farmy itd.) Przy okazji, czy ktoś miał jakieś problemy grajac w te grę na Vicie?(zakupiłem fighting fantasy i okazuje się, że nawet nie ma mozliwości ściągnięcia gry na PS Vita mimo, ze kupiłem z poziomu PS Vity) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 system walki, no coz, dla kazdej broni jest inny musisz niestety sam to wszystko ogarnac, ogrom zbroi i broni i w ogole dekoracji itd itp moze na poczatku przytloczyc ale jak cos to zawsze jest forum Monster Huntera na PSXe (tak, tutaj ;P), ew monsterhunter.wikia.com na poczatku ejst ciezko, ale potem zaczniesz wszystko ogarniac ew rzucisz w diably te gre Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Te PSP-owe Tenchu to jakieś w miarę dobre? Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez Accoun Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 jak dorwiesz w jakiejś bardzo atrakcyjnej cenie to warto pograc, chociaz grafa nieco pokraczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Miał ktoś styczność z kolekcją EA? Mają np. Wing Commandera lub Syndicate, ale da się grać? Konwersje w miarę porządne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 football manager handheld 2013, warto kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 IL2-Sturomovik na Psp warte pogrania jest? Bo mam ochote na jakas samolotówke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Podobno SOCOM jest niezły, ale od którego zacząć? Jak stoją przenośne Ghost Recony? Cytuj Odnośnik do komentarza
MPBossu 1 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Podobno SOCOM jest niezły, ale od którego zacząć? Jak stoją przenośne Ghost Recony? SOCOM 2 i 3 sa bardzo dobre, wiecej czasu spedzilem przed 3 Ghost Recon wedlug mnie slaby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Czy na PSP jest jakaś gra podobna do Advance Wars lub Front Mission ? Turowa strategia ale nie fantasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi