BartX 9 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Świetna. Jej wspaniałość polega na tym, że nie będziesz się czuł zagubiony z początku, bo gra jest dedykowana zarówno amatorom jak i profesjonalistom. Polecam. Grafika się nieco już zestarzała (to był tytuł startowy dla PSP), ale miód wprost wylewa się z ekranu Cytuj
Arkady 1 008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Co myślicie o HOT SHOTS GOLF??????? Zakupiłem ostatnio i właśnie do mnie jedzie ta paczuszka:D:D:D Jak wam się ten tytuł podoba???? Mega grywalny tytuł i ani grama nie przesadzam, to była moja pierwsza gra na PSP. Żałuje do dziś, że sprzedałem i grę i konsolkę, ale niedługo to naprawię Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 A która z części Final Fantasy na PSP jest najlepsza I , II , III : Tactic czy może VII : Crisi Core???? Zastanawiam się którą kupić ale nie mogę się zdecydować..... Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 ja bym wybieral miedzy tacticsem a crisis core, ff I i II nie sa warte 120zł moim zdaniem 1 Cytuj
Gość Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 tactics na PSX był MEGA. Jeśli na PSP nie różni się niczym to bierz. Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Witam. Coś mnie dzisiaj naszło na kupno jakiejś platformówki. Nie mogę się zdecydować której : 1. Daxter 2. Ratchet & Clank 3. Medievil Co byście wybrali???? Ja jestem za 3 , ale z chęcią przeczytam co wy byście wybrali... Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Wg. mnie najlepszy jako platforma byłby daxter. Grałem w medievila i za tą cenę naprawdę miła gierka Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 (edytowane) ja bralbym nr 3... te wszystkie daxtery, ratchety czy jak'i do mnie nie przemawiaja... medievila ze wzgledu na sentyment i specyficzny humor serii michale... ty kupujesz czy "kupujesz" gry? tak tylko pytam Edytowane 12 kwietnia 2008 przez Coati Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Coati ja jadę cały czas na oryginałach!!! Kupuje na allegro ( człowiek musi sobie jakoś radzić a co:D) A tak poza tym to ładnie wygląda na półce:D. Myślałem już o przerobieniu ale sam się za to nie wezmę nie chcę zniszczyć konsoli ( nigdy się za takie rzeczy nie zabierałem) . Ale nie jest tak źle 15 lub 16 kwietnia ( nie pamiętam ) strona store.playstation.com ma być zaktualizowana , czyli kilka hitów z PSOne wpadnie ( marzę o MGS ) a tam ceny naprawdę nie są wysokie ( np. Crash za 16 czy 18 zł to nie tak dużo) . Na razie moja kolekcja to : TEKKEN : DR, LOCOROCO, FIFA 06 , HOT SHOTS GOLF, teraz chyba jednak Medievil:D, najwięcej dałem za Tekkena 49 zł.. chyba nie jest tak źle? A ty Coati kupujesz czy " kupujesz"? Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Tutaj nawet flOwa "kupują" Cytuj
Gość Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Takim określeniem sugerujesz że wszyscy kradną PS. Na każdą inna platformę fl0w jest za friko ;/ Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Witam. Coś mnie dzisiaj naszło na kupno jakiejś platformówki. Nie mogę się zdecydować której : 1. Daxter 2. Ratchet & Clank 3. Medievil Co byście wybrali???? Ja jestem za 3 , ale z chęcią przeczytam co wy byście wybrali... Daxter - najbardziej uroczy i najbardziej platformowy Cytuj
ashka 219 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Takim określeniem sugerujesz że wszyscy kradną Grunt to czytać ze zrozumieniem. Nie napisał "wszyscy", ale nawet gdyby to miał na myśli, to np ja się nie poczułam urażona. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 (edytowane) A ty Coati kupujesz czy " kupujesz"?moja konsola widziala 6 roznych UMD wiec niech to pozostanie moja odpowiedzia Tutaj nawet flOwa "kupują" tak nawet ~flOw~ i wszyscy razem zarzynamy psp. Edytowane 12 kwietnia 2008 przez Coati fałszywe podjebywanie xD Cytuj
Gość Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Takim określeniem sugerujesz że wszyscy kradną Grunt to czytać ze zrozumieniem. Nie napisał "wszyscy", ale nawet gdyby to miał na myśli, to np ja się nie poczułam urażona. Przykład: Jesteście (pipi)a warci... To zdanie też nie zawiera wyrazu "wszyscy" a mimo to sugeruje że mówię o wszystkich. Nie ucz mnie czytania ze zrozumieniem m'kej? Coati: ehhh, i Ty Brutusie przeciwko mnie ;/ Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Coati ja jadę cały czas na oryginałach!!! Kupuje na allegro ( człowiek musi sobie jakoś radzić a co:D) A tak poza tym to ładnie wygląda na półce:D. Podziwiam. U mnie też ładnie na półce wyglądają. Całe 6 UMD Myślałem już o przerobieniu ale sam się za to nie wezmę nie chcę zniszczyć konsoli ( nigdy się za takie rzeczy nie zabierałem) U mnie jednak po roku pazernosć wygrała ze strachem Z platformówek na psp zdecydowanie Daxter. Chociaż ja zawsze wolałam Ratcheta . Obie gry są bardzo dobre. Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Na razie jakoś sobie radzę i nie przerabiam konsoli... Dopóki mi starczy funduszy:D:D:D... Zobaczymy ile wytrzymam:p PSP mam dopiero od ok 3 tygodni... No i oczywiście zobaczymy co zaproponuje nam store.playstation.pl... chyba jednak kupię Medievila (jeżeli będzie w miarę przystępnej cenie na allegro) :P:P Jakoś mi tego klimatu z PSOne brakuje.... Daxter ( albo Ratchet & Clank) będzie drugi... a potem chyba jakieś RPG ( hmm ... FFVII CC , Monster Hunter Freedom 2 , Tales of Eternia ) Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Na razie jakoś sobie radzę i nie przerabiam konsoli... Dopóki mi starczy funduszy:D:D:D... Zobaczymy ile wytrzymam:p PSP mam dopiero od ok 3 tygodni... No i oczywiście zobaczymy co zaproponuje nam store.playstation.pl... chyba jednak kupię Medievila (jeżeli będzie w miarę przystępnej cenie na allegro) :P Jakoś mi tego klimatu z PSOne brakuje.... Daxter ( albo Ratchet & Clank) będzie drugi... a potem chyba jakieś RPG ( hmm ... FFVII CC , Monster Hunter Freedom 2 , Tales of Eternia ) No coż, jesli naprawdę chcesz tego MediEvila to bierz, ale pamietaj, że to czysciutki port i nic więcej, a Daxter to coś naprawdę ŚWIETNEGO i pełnego uroku A jeśli chcesz RPGa - FF Tactics, chyba, że: a) nie lubisz strategicznych RPGów b) nie lubisz FFT c) grałeś w tę grę na PSXie i nie czujesz potrzeby powtórnego romansu I jeszcze MUSISZ mieć Lumines, ot, co Rzekłem Cytuj
are91 0 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Na razie jakoś sobie radzę i nie przerabiam konsoli... Dopóki mi starczy funduszy:D:D:D... Zobaczymy ile wytrzymam:p PSP mam dopiero od ok 3 tygodni... No i oczywiście zobaczymy co zaproponuje nam store.playstation.pl... chyba jednak kupię Medievila (jeżeli będzie w miarę przystępnej cenie na allegro) :P:P Jakoś mi tego klimatu z PSOne brakuje.... Daxter ( albo Ratchet & Clank) będzie drugi... a potem chyba jakieś RPG ( hmm ... FFVII CC , Monster Hunter Freedom 2 , Tales of Eternia ) Trzeba przyznac że jesteś w dobrej sytuacji. Masz psp od niedawna więc starsze tytuły są dla ciebie bardzo atrakcyjne, a kosztują niezwykle mało Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 (edytowane) No coż, jesli naprawdę chcesz tego MediEvila to bierz, ale pamietaj, że to czysciutki port i nic więcej, a Daxter to coś naprawdę ŚWIETNEGO i pełnego uroku A jeśli chcesz RPGa - FF Tactics, chyba, że: a) nie lubisz strategicznych RPGów b) nie lubisz FFT c) grałeś w tę grę na PSXie i nie czujesz potrzeby powtórnego romansu I jeszcze MUSISZ mieć Lumines, ot, co Rzekłem a) uwielbiam RPG ( ale na PSP są drogie FF po 110 zł!!!) b) uwielbiam FF ( miałem VII na PSOne) c) grałem w FF VII i czuję potrzebę powtórnego romansu:D Na Lumines poluje od dawna na Allegro ale lipa poniżej 90-100 zł nie schodzi:( Ile jestes w stanie dac za lumines w zastepczym opakowaniu [sam umd] ?? - Coati Edytowane 13 kwietnia 2008 przez Coati Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 are 91 masz rację:D Planuje dokupić jeszcze te pozycje: 1. Smash Tennis Court 3 ( byłem ostatnio w MM i mieli to po .... 199 zł !!! I kto tu z kogo robi IDIOTÓW???) na allegro po 35 zł!? 2. Jakieś Wyścigi tylko nie Arcadówki ( np Ridge Racer -> nie podoba mi się ) np. Wipeout lub jakiś NFS 3. Jak mówiłem wcześniej Platformówka ( Medievil ) 4. Lumines 5. I ...... coś jeszcze najlepiej dobry RPG:D:D:D Cytuj
are91 0 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 are 91 masz rację:D Planuje dokupić jeszcze te pozycje:1. Smash Tennis Court 3 ( byłem ostatnio w MM i mieli to po .... 199 zł !!! I kto tu z kogo robi IDIOTÓW???) na allegro po 35 zł!? 2. Jakieś Wyścigi tylko nie Arcadówki ( np Ridge Racer -> nie podoba mi się ) np. Wipeout lub jakiś NFS 3. Jak mówiłem wcześniej Platformówka ( Medievil ) 4. Lumines 5. I ...... coś jeszcze najlepiej dobry RPG:D:D:D Wydaje mi się że Wipeout i nfs to właśnie arcadówki Medievil nie jest raczej szczytem gatunku, Daxter i Ratchet są lepsze. Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Jeżeli Ridge racer odpada to polecam Wipeouta Pure i Burnout Legends/Dominator. NFS MW trzyma poziom chociaż mnie osobiście juz się ta seria przejadła. Z rpg: FF7 CC, Jeanne D'arc, Brave Story. warto zagrać w killzone Liberation (polski dubbing rządzi: 'Giń sz*m*ato z ISA!!!" ) Cytuj
ashka 219 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Z rpg: FF7 CC, Jeanne D'arc, Brave Story. Brave Story można regularnie za małe pieniądze wyrwać na allegro. PoporoCrois i Tales of Eternia również. Wydaje mi się, że warto je zaliczyć zanim wyda się kupę pieniędzy na nowości w stylu FF7CC. Wipeout i Burnout to klasyki = brać, brać, brać Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 2. Jakieś Wyścigi tylko nie Arcadówki ( np Ridge Racer -> nie podoba mi się ) np. Wipeout lub jakiś NFS NFSy (wszystkie) odradzam - lipencja straszna A z RPGów to właśnie ostatnio kumple mi tu pierdzą (pozdro Grz3chu i Seph ) jak to Jeanne D'Arc (aka Joaśka) nie jest za(pipi)ista... musze w to zagrać. I ponoć trzeba sprawdzić Disgae'e... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi