kazuyoshi 231 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 W dniu 30.12.2017 o 12:39, SetoPL napisał: Witam. Ostatnio wpadł mi w ręce PSP. I w jakie RPG warto zagrać ? Gier jest tyle, że głowa boli. W FFT oraz FF:CC odpada, bo grałem. Lunar: Silver Star Harmony. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 stycznia 2018 Lunar juz nie taki fajny jak sie nie ma 14 lat niestety, probowalem ograc 2 lata temu i infantylnosc mnie zabila. Chyba too old school dla mnie Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 (edytowane) W dniu 12/30/2017 o 13:09, SetoPL napisał: Pomyślimy. Brakuje mi w sumie gry a`la Pokemon. Trochę mnie rozbudowanie Persony przeraża, chociaż grałem tylko w P5, więc może 3 jest inaczej Jest taka gra i nawet jest dobra. Monster Kingdom - Jewel Summoner A no i z dobrych jRPG to jeszcze jest Popolocrois. Bardzo dobra giera. Edytowane 9 lutego 2018 przez MierzejX Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 Jeśli gierki z PSXa wchodzą w grę to jesteś w domu. Chrono Trigger, Chrono Cross, Xenogears, Wild Arms, Front Mission 3... Jest tego w wuj i jeszcze ciut-ciut kawałek. W sumie zazdrość mocno Cytuj
KubaJ 0 Opublikowano 3 czerwca 2019 Opublikowano 3 czerwca 2019 Witam. Poszukuje tytułu gry na PSP Wciągnęła mnie kilka lat temu a nie pamiętam jak się nazywala Chodziło o to że jesteśmy taka mała kropką poruszamy się po ekranie i strzelamy do takiej plamki która w miarę oddanych strzałów zmienia się i przekształca w inne mniejsze i tak kolejne levele Dodam że bardzo fajna wypadająca w ucho melodia... Z góry dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi