Opublikowano 21 października 201014 l ostatnia jaką mam to : Geisha [2009] Maudit a Minuit czyżbym o czymś nie wiedział?
Opublikowano 21 października 201014 l materiał pierwsza klasa, ale do black cobry to się nie umywa . no, ale takie numery jak "bondage death", "love theme from reich here, reich now" czy mocarne "[sevensevensever]" paluszki lizać. także dołączam się do apelu Samuela666 o pozostałe płyty.
Opublikowano 21 października 201014 l No moim zdaniem obie kapele równie dobre, ale to na koncert Geishy bym leciał nawet do szkopków. The Men Who Could Read Their Own Minds kawałekoja(pipi)e
Opublikowano 21 października 201014 l ale już tak serioserio to mam tylko to co wkleiłem bo niedawno w ataku szału wyje.bałem całą muzę właściwie więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś poratował sznurami
Opublikowano 1 listopada 201014 l W skrocie: zespol sie rozpadl i zaczal grac techno. To by bylo na tyle.
Opublikowano 1 listopada 201014 l haha, (pipi)a, rzeczywiscie, zmienili nazwe na jakas naukowa grupe odkrywkową , i graja gabbe ;o huehue
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l no wku.rwiłem się, że mam za dużo muzyki na dysku i nie wiem co słuchać i wykasowałem wszystko. lepiej mi znajdź gdzie mogę geishy posłuchać bo o tej kapeli chyba internet zapomniał.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Nie znam, ale wiem co czujesz bo sam boję się brać za porządki z muzą, tyle że mi szkoda cokolwiek usunąć
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Nie znam, ale wiem co czujesz bo sam boję się brać za porządki z muzą, tyle że mi szkoda cokolwiek usunąć to poznaj Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez _Milan_
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l siedemsiedemsiedemsiedemsiedemsiedemsiedemsiedemsiedemsiedem za(pipi)o.ngo - całe dysko na bandcampie. chyba mój ulubiony numer: http://geishanoiseresearchgroup.bandcamp.com/track/love-theme-from-reich-here-reich-now Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 2 września 201410 l 777 Lesopolosa Reich Here, Reich Now Jezu, (pipi) A weź wrzuć, proszę.