Skocz do zawartości

Bully Scholarship Edition X360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mapahz1.png

Pytanko - jak sie dostac do tego wesolego miasteczka? Bo probowalem tam gdzie jest nr 52 jak rowniez o 56 i jakos tam przejsc nie moge :/

WTF - taka slaba grafika a dropy zdarzaja sie czesto. Porazka R* na calej linii... Poprawili modele, dali lepsze textury ale nadal wyglada slabo jak na gre wydana w 2008r...

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
mapahz1.png

Pytanko - jak sie dostac do tego wesolego miasteczka? Bo probowalem tam gdzie jest nr 52 jak rowniez o 56 i jakos tam przejsc nie moge :/

Jedziesz drogą, która biegnie wzdłuż plaży w stronę wesołego miasteczka i na jej końcu masz tunel.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1.Gdzie mogę znaleźć kwiaty, aby je zrywać ? :) Grę już przeszedłem, ale nie moge skojarzyć gdzie je szukać :/

2.Gdzie szukać automatów do gry?

a) Nut Shots

b) Monkey Fling

3. Gdzie moge znaleźć gazety, aby je wrzucać do skrzynek? :) To jest chyba kara jak dobrze pamiętam, ale wole się zapytać prosow

Opublikowano

1. Kwiaty są pod budynkiem dziewcząt chociażby, na trawniku

2. Automaty są w wesołym miasteczku, chyba wszystkie - w sklepie

3. Jest misja (rowerem) by gazety rozwozić, choć ja zawsze podjeżdżałem skuterem, wsiadałem na rower (misja się aktywuje), schodziłem z bike'a i robiłem misję na skuterze

Opublikowano

Gram co prawda w wersję na Wii, ale w tej sprawie to nie ma znaczenia: jak obejść tego $#%$^ strażnika w zakładzie psychiatrycznym? Chodzi mi o gościa który stoi za szybą i kręci tylko głową w lewo i w prawo. Raz mi się udało, ale tak to zawsze mnie spostrzega!

Opublikowano (edytowane)

Na OC nie ma pokazane jak zdobyć te wszystkie ubrania :/ Ja kupiłem wszystko w każdym sklepie + w wesołym miasteczku jakies tam drobiazgi z odzieży, zebrałem wszystko co było możliwe, włączyłem 20 razy alarm, rozwaliłem dynie i za to dostałem ubrania, ale achivment nie chce wskoczyć :/ Mam 91% gry i mi brakuje osiągnie za 100% i za misje zaznaczone niebieskim krzyżykiem, ale to jest jak szukanie igły w stogu siana zaliczyłem tylko 29 na 50, a nie wiem gdzie reszty szukać :/ Tylko trzy osiągnięcia zostały, więc warto by było zdobyć tego calaka, ale kompletnie nie wiem co mam teraz robić :/

Edytowane przez Fuji
Opublikowano

mhmhmmm a możesz mi powiedzieć gdzie znależć to:

Skater Beanie (Gray): Final Cut

Burns & Shades: Piece of Gold Suit Outfit

Wool Hat (Urban Style): Worn In

sa opisy, ale ja nie wiem jak nazywaja sie czesci miasta bo na mapie nie jest to napisane :/

Opublikowano

Moze mapka pomoze ;)

http://www.majhost.com/gallery/Bump500/Stu...n1verysmall.jpg

Osobiscie nie pamietam co i gdzie jak - masto nie jest duze wiec trzeba troche poszukac ew poczytaj forum http://www.xbox360achievements.org/forum/f...splay.php?f=711 bo tez tam wiele cennich rad jest czy innych poradnikow czy posluzyc sie Gamefaqs/Google ;)

Burns & Shades –After spending all your hard earned money buying all the

clothes in all the stores, this is part of the outfit you're rewarded

with.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Genialna ta gierka. Jakoś mi umknął CCE na PS2, a teraz szukałem czegoś taniego i porządnego, no i znalazłem. To jedna z tych gier gdzie nie liczy się oprawa i bajera, grywalność jest przepotężna i nie sposób oderwać się od pada. Bardzo mi się podoba obszar w tej grze, nie jest wielki jak w GTA, ale jest wszystko co trzeba (uwielbiam zwłaszcza wyścigi, koszenie i wesołe miasteczko). Lekcje są świetne, niektóre sprawiły mi trochę kłopotów bo trzeba się spieszyć. No a ten specyficzny humor, coś pięknego. Na 10 godzin grania tylko raz zdarzyła mi się zwiecha (na gimnastyce). Gram bez patcha, czytałem wcześniej o tym problemie, więc bez przerwy robię sejwa i zapamiętuje gdzie co zebrałem. A właśnie, mam jedno pytanko - jak odblokować nowy save point, bo coś tam słyszałem że jest taka opcja?

Jak ktoś nie grał na PS2 i się zastanawia nad gierą, to szczerze polecam, grywalność na 100%.

Opublikowano
aux mógłbyś się krótko rozpisać na czym dokładnie problem polega? I czemu bez patcha, lepiej? Sam niebawem dorwę tą grę i chciałbym wiedzieć na co uważać :)
Opublikowano (edytowane)

Gram bez patcha bo jestem offline. Nie mam możliwości szybkiego i darmowego podłączenia Xboxa do sieci. Każdy kto ma podłączoną konsolę dostanie patcha i chyba nie uświadczy żadnych problemów. W sumie najbardziej mnie razi w tej grze kulawy framerate i ciągłe loadingi. Mogli się bardziej postarać z tą konwersją, ale z drugiej strony dobrze że w ogóle ta gra zawitała na Xboxa. Na liczniku 20 godzin zabawy i dopiero druga zwiecha, więc to akurat nie wkurza.

Edytowane przez aux
Opublikowano

aha, myślałem że jakiegoś konkretnego powodu względem gry nie pobierałeś patcha :)

myślałem też że gra sama w sobie ma jakieś problemy ale jeżeli po patchu jest wszystko ok to git.

Opublikowano
Jak ktoś nie grał na PS2 i się zastanawia nad gierą, to szczerze polecam, grywalność na 100%.

Ja gralem na PS2 a i tak chyba lykne gierke, nowka blaszka 20e no chyba nie ma sie co zastanawiac, z wielka checia sprawdze przygody Hopkinsa w next genowej oprawie :P

Ktos sie orientuje, czy te 8 nowych misji zostalo wplecionych pomiedzy te stare, czy tez wykonujemy je dla jakiejs innej 'frakcji'?

Opublikowano (edytowane)

Z tego co pisali w poradniku na Gry-Online, jakieś nowe misje są pod koniec gry i wykonujemy je dla jakiegoś typka niezwiązanego ze szkołą. I jeszcze w zimie są misje od Mikołaja.

A mnie ostatnio brała cholera. Do 100% zostały mi dwie lekcje muzyki i dwie misje errand. Miałem już dość tej gry, ale głupio się jej pozbywać na 1,5% do setki :) W końcu zaliczyłem muzykę, znalazłem jedną misję errand i sprawdziłem w statystykach że brakuje mi jednego trofeum. Okazało się że wystarczyło wejść do swojego pokoju i wyskoczyło że są wszystkie. Zobaczyłem też w statsach że nie wygrałem jednej gry w wesołym miasteczku. I to był brakujący element do 100%. Źle piszą w poradnikach że trzeba wykonać 50 misji errand, ja wykonałem 49. Widocznie stytystyki są w tej grze płynne i zależne od gracza. A sama gra rewelka, chciałbym żeby zrobili dwójkę. Jakby ktoś chciał kupić odemnie Bullego to zapraszam na Pchli Targ.

Edytowane przez aux