Jędrek 3 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 Gdzie teraz najtaniej kupic Bulliego? Cytuj
nelson 4 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 widzialem dzis w lodzkim mm, w galeri lodzkiej za 179zl... Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 taniej jest na extrimowskim sklepie - 149zł. Cytuj
elimiko 1 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 taniej jest na extrimowskim sklepie - 149zł. Taa... to zerknij na status dostawy przy tej grze, juz od dnia premiery robia ludzi w banana (pisalem o tym strone wczesniej). Najpewniej jest zamowic w angielskim sklepie game.co.uk, koszt gry wynosi tam po przeliczeniu 140 zł + wysylka 15 zł. Takze nawet taniej niz w sklepie PE Paczka idzie do Polski od 3 do 5 dni - nie mam pytan. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b99285747573bfb0.html O_O Podczas loadingu zaraz po filmiku w samochodzie nie slyszac czytania plyty i caly czas wywala ten blad O co chodzi? Cytuj
nelson 4 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 moim zdaniem masz cos z laserem zakurzony lub siada, bo zakladam ze plyty porysowanej nie masz. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 Konsole mam od swiat i gram max 5h tygodniowo Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 taniej jest na extrimowskim sklepie - 149zł. Taa... to zerknij na status dostawy przy tej grze, juz od dnia premiery robia ludzi w banana (pisalem o tym strone wczesniej). Najpewniej jest zamowic w angielskim sklepie game.co.uk, koszt gry wynosi tam po przeliczeniu 140 zł + wysylka 15 zł. Takze nawet taniej niz w sklepie PE Paczka idzie do Polski od 3 do 5 dni - nie mam pytan. W banana nie robią bo było troche egzemplarzów Bully i ja sam kupiłem ostatni... W środe powinienem mieć swoją kopie, mam nadzieje, że nie będzie z nią żadnych problemów . Cytuj
elimiko 1 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 To wiem, ale zerknij na 3 strone tego tematu to zrozumiesz o co mi chodzi z tym "robieniem w banana". Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 W banana nie robią bo było troche egzemplarzów Bully i ja sam kupiłem ostatni... szkoda tylko, ze w dniu premiery dwa razy w ciagu dnia przesuneli date wysylki (i samej premiery tez) nie informujac tych, ktorzy juz zlozyli zamowienia. nie bylem jedynym ktory po takiej akcji zrezygnowal z zakupu u nich. gre zamowiona z UK dostalem taniej i szybciej. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 dzis zakupilem, nie mialem zadnej zwiechy jeszcze a z 2 godziny gram, misje troche monotonne... mam nadzieje ze to sie troche rozwienie. gra na 6+ max 7 Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 W banana nie robią bo było troche egzemplarzów Bully i ja sam kupiłem ostatni... szkoda tylko, ze w dniu premiery dwa razy w ciagu dnia przesuneli date wysylki (i samej premiery tez) nie informujac tych, ktorzy juz zlozyli zamowienia. nie bylem jedynym ktory po takiej akcji zrezygnowal z zakupu u nich. gre zamowiona z UK dostalem taniej i szybciej. Podstawa to informacja dla klienta. Przyzwyczaiłem się, że jakiekolwiek zmiany w zamówieniu docierają do mnie od sklepu. Tu tego nie było i zrobiłem to co Jiloo. W sumie to razem zamawialiśmy. Gra z UK dotarła szybko i sprawnie. To lubię, choć powtarzam, wolałbym dać zarobić polskiej firmie, ale jak nie dbają o mnie to ja nie dbam o nich. Proste. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 W banana nie robią bo było troche egzemplarzów Bully i ja sam kupiłem ostatni... szkoda tylko, ze w dniu premiery dwa razy w ciagu dnia przesuneli date wysylki (i samej premiery tez) nie informujac tych, ktorzy juz zlozyli zamowienia. nie bylem jedynym ktory po takiej akcji zrezygnowal z zakupu u nich. gre zamowiona z UK dostalem taniej i szybciej. Podstawa to informacja dla klienta. Przyzwyczaiłem się, że jakiekolwiek zmiany w zamówieniu docierają do mnie od sklepu. Tu tego nie było i zrobiłem to co Jiloo. W sumie to razem zamawialiśmy. Gra z UK dotarła szybko i sprawnie. To lubię, choć powtarzam, wolałbym dać zarobić polskiej firmie, ale jak nie dbają o mnie to ja nie dbam o nich. Proste. Wracając do tematu. Ostatni raz zamawiałem pre-ordera ze skelpu PE. Cena była atrakcyjna, ale paczka doszła dopiero dziś. Mimo, że zamówienie składałem koło 3 marca. Lekko się tym zdenerwowałem. Dla prównania w ultimie gra była dostępna odrazu 7 marca, co prawda za 20 zł więcej, ale jednak. W dodatku nie dostałem (jak inni) żadnej informacji, na temat przesunięcia premiery - nic. Już nie mogę się doczekać, aż dorwę się do grania na dobre <_< Cytuj
shy4 53 Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 Pytanko do tych co graja/przeszli, gra jest trudna? czy prosta? chodzi mi ogolnie o rozgrywke jak i o achievementy^^" Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Grałem na PS2 to była w miarę prosta, ale zrobienie jej na 100% było czasochłonne. Co nie zmienia faktu, że zamierzam przejść też i n a klocu. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 W jakiej częstotliwości występują u was zwiechy ? Wczoraj grałem łącznie ze 3h i nic. Dziś pograłem z godzinę i już dwa razy musiałem robić reset. Teraz co chwile nerwowo latam do save house'a Przecież to jest śmieszne, płaci się za grę to mogła by się chociaż już nie wieszać. Kiedy wychodzi ta łatka ? Cytuj
shy4 53 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Kroolik to luzki ze czasochlonne, mi to pasuje...ale ogolnie sie zastanawiam czy gra jest przyjemna bo mam sobie ochote w to popykac ale nie wiem czy jest sens inwestowac w wersje x360 ...bo tego ten w Polsce zostawilem nieodpakowana sztuke na ps2.. Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 hmm powiem tak - grałem w Canis Canem Edit na ps2 i teraz gram w Bully na xboxie 360 i muszę przyznać, że gra jest świetna. To takie GTA w szkole. Lekcje są ciekawe - można się z nich co nieco nauczyć (ee, zaraz - gdzie lezy ta Dania? ;] ) no i misje również dają radę. Razi jedynie w oko framerate, czasami spada u mnie ostro... No i tekstury - we wstępnym filmiku palce pryncypała przypominają gigantyczne zapałki dla dzieci morderców - podsumowując: chwilami widać, że to port z ps2, jednak są momenty, których czarnula by nie pociągła (wesołe miasteczko ładnie wypada). Słowem: 8/10. Polecam tym, którym dobrze kojarzy się tematyka GTA i chcieliby nieco porozrabiać na terenach szkoły ("gacie na główkę" i takie tam ) Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Ja kupiłem w ciemno. Swego czasu gra mi przeżuła mózg i mam zamiar przeżyć to jeszcze raz. Nie ma to jak zglanować mięśniaka Jeśli nadal do niektórych nie trafiają argumenty (zwiechy? będzie łatka, ja przeżyję) to Rockstar i nic dodawać nie trzeba. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 mam z 15 % gry dopiero i nie mialem zadnej zwiechy az sam sie dziwie co innym tak sie wiesza. a 360 mam od stycznia 2006. ale wracajac do samej gry, jakie sa slowa w lekcj english?? bo odgadlem well, moll i cos tam jeszcze Cytuj
wrog 609 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Jest ich trochę: MEW, OWL, WOE, LOW, MOW, OWE, ELM, WELL, MOLE, MEOW, MOLL, MEWL, MELLOW Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 tutaj słów szukajcie - jest 99% ;]: http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/928128/45478 a ogólnie stąd też się nieco rzeczy pokrywa: http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/928128.html Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Duzo jest nowosci wzgledem wersji na ps2? zastanawiam sie, czy nie kupic, bo gra byla dobra, ale ukonczyc jej nie zdolalem Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 mam z 15 % gry dopiero i nie mialem zadnej zwiechy az sam sie dziwie co innym tak sie wiesza. a 360 mam od stycznia 2006. ale wracajac do samej gry, jakie sa slowa w lekcj english?? bo odgadlem well, moll i cos tam jeszcze Jeśli komuś nie chcę się przewijać całego poradnika to wkleje słowka z angielskiego. Sam mam z nimi problem Więc jeśli już kończą się pomysły na nowe wyrazy to zerkam. Nie ja to układałem tylko wzięte z któregoś poradnika. Chyba gamesfaq, nie pamiętam. Level 1 - L E W M L O ELM LOW MELLOW MEOW MEW MEWL MOLE MOLL MOW OWE OWL WELL WOE Level 2 - H S G F T I FIG FIGHT FIGHTS FIGS FISH FIST FIT FITS GIFT GIFTS GIST HIS HIT HITS IFS ITS SHIFT SIFT SIGH SIGHT SIT THIS Level 3 - S L E M S I ELM ELMS ISLE ISLES LEI LEIS LESS LIE LIES LIME LIMES MESS MIL MILE MILES MISE MISS SEMI SLIM SLIME SLIMES SLIMS SMILE SMILES Level 4 - R A N Y C O ACORN ANY ARC CAN CAR CARNY CAY CON CORN CORNY COY CRAYON CRONY CYAN NARY NAY NOR OAR ORCA RACY RAN RAY RAYON ROAN YARN YON Level 5 - G A E D R G AGE ARE AGED DAG DAGGER DARE DEAR DRAG DREG EAR EGAD EGG GAD GAG GAGE GAR GEAR GRADE RAD RAG RAGE RAGED RAGGED RED READ Cytuj
elimiko 1 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 (edytowane) Hmm troche ponad godzina grania i pierwsza calkowita zwiecha - konieczny restart konsoli. Patch naprawde jest szybko potrzebny, bo wlasnie popsulo mi to 20 min. postepu w grze. Tak to i godziny mozna stracic na frustrujacym powtarzaniu wykonanych przed momentem zadań. Niemniej rozgrywka zasysa mocno i nie trudno wczuc sie w hooliganskie klimaty. Szkolne lata sie przypominają Edytowane 19 marca 2008 przez elimiko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi