Skocz do zawartości

psytrance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem gdzie to wkleic a tutaj chyba najbardziej pasuje.

Noidz - portugalska grupa grająca instrumentalny, industrialny rock/metal wymieszany z muzyką trance.Dosc mocno to do S.U.N Project podobne lub do Infected Mushroms.

http://music.myspace...lbumid=14247147

http://rs649.rapidsh...scape_2008_.rar

Edytowane przez El Loco Chocko
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Dość ciekawe są też dokonania Diffraction (czasami dodają do klimatów psy nieco d'n'b), Cubensis Theory, Synphonetic, Hujaboy, Nissimyani (bardzo podobne do 1200 Mics, ale to chyba dobrze) czy Talamasca (album "Zodiac" to jeden z moich ulubionych LP psytrance ever).

Mam u siebie dokładnie 1054 utworki GOA/psychotrance, to jakby co, to mogę ewentualnie coś u siebie poszukać potrzebującym. :)

Edytowane przez Luna
Opublikowano

No tak jak Talamasca, to również Shpongle, Astral Projection, niektóre rzeczy Infected Mushroom, 1200 Micrograms, GMS, Saafi Brothers... Swego czasu mocno się tym zasłuchiwałem i szczerze polecem jeśli ktoś jeszcze lubi takie stare, dobre klimaty :)

Opublikowano

A jak Ci się shponglowaty psy-chill podoba, to sobie posłuchaj Red Budda (np. album "Siddhartha In Space"). Bardzo fajny, nie tylko na trzeźwo.

_hypnosis__by_MenInASuitcase.gif

Opublikowano

To ja polecę trochę psy-chillu: Carbon Based Lifeforms (przekozak - widziałem na żywo), Younger Brother (projekt Simona Posforda ze Shpongle), H.U.V.A. Network, Shulman, The Infinity Project.

Miód na duszę ta muzyka.

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

jest moze jakis taki dokument-guru ktory najlepiej przedstawi mi jasne i ciemne strony tego gatunku? znajomy pokazal mi niedawno jakies syte goatrance i musze przyznac ze bylem pod wrazeniem

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

żyje tu ktoś jeszcze :P? szukam jakies takiego chill psytrancu, Shpongle juz przekatowałem. Bardziej szukam czegoś w stylu

lub

czyli bez szybkiej stopy, bardziej klimaty takie hmm nastawione na podróż :D