Opublikowano 12 września 20159 l Jest już cała płyta w itunes Music, obczajcie na Spotify, czy YT. Mowa o nowym albumie Infected Mushroom z 2015 roku.
Opublikowano 12 września 20159 l No jest, converting vegetarians 2! http://hitfile.net/3Uwy/www.NewAlbumReleases.net_Infected%20Mushroom%20-%20Converting%20Vegetarians%20II%20(2015).rar.html http://rapidgator.net/file/e387e7339dc7d780e648d1681478fe37/www.NewAlbumReleases.net_Infected_Mushroom_-_Converting_Vegetarians_II_(2015).rar.html 320kbps Jaram się w opór, chociaż jeszcze nie włączyłem.
Opublikowano 15 września 20159 l Dość taka zmuła na płycie. Dalej Vicious Delicious będzie numerem jeden, a na drugim miejscu chyba Converting Vegetarians.
Opublikowano 17 września 20159 l Okej, 3 pierwsze kawałki zaorać, za to 'Animatronica' super. Teraz leci 'Feelings' i jest okej. Zobaczymy jak dalej.
Opublikowano 23 września 20159 l To album na dłuższe przesłuchanie (mowa znowu o Infected Mushroom). Na jednym z poprzednich albumów było sporo gitar i nie podobało mi się to - tutasj są gitary, ale pasują zaje.biście. Utwór Pink Froyd, to na pewno ukłon w stronę Pink Floyd. W ogóle poprzedni album - Friends on Mushroom, to taka radosna rąbanka, pamiętam, że było lato i słuchało się kawałka Where do i belong, jadąc nad jezioro:), ten rege kawałek idealnie pasował do stanu umysłu jaki wówczas był w mojej głowie.Teraz mamy jesień, długie wieczory, deprechę? No i jest znowu odpowiedni album do pory roku. Ten cały Converting vegetarian 2 to właśnie taka nastrojowa muza. Dajcie mu szansę, ja słucham non stop , a do wieczornej jazdy autem po mieście, nie znajdziecie nic lepszego Nie jest to album, gdzie dobrych utworów jest kilka, a reszta to "zapchajdziura". Ten album należy słuchać od początku do końca, polecam 9/10 i rekomendacja grzybiarza. Edytowane 23 września 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 23 września 20159 l No niestety, ale są ewidentne zapchajdziury albo ja nie zrozumiałem wizji twórców.
Opublikowano 23 września 20159 l może na końcu, w sumie słucham głównie w aucie, a tam są lepsze doznania:) no i ostatnie trzy kawałki już jestem w domu przed forumkiem
Opublikowano 13 marca 20169 l Nowy Astrix kosi nawet jakieś komercyjne gówna na beatporcie, więc jest chyba aż za dobrze LINK oczywiście volume UPPPP
Opublikowano 30 lipca 20168 l Bajki Disneya, mają to do siebie, że często muza jest podkładem do tego co się dzieje. W Tom & Jerry zresztą też jest to widoczne. Tutaj to już przegięcie - cały utwór trzeba oglądać.
Opublikowano 30 lipca 20168 l Nowy Astrix kosi nawet jakieś komercyjne gówna na beatporcie, więc jest chyba aż za dobrze LINK oczywiście volume UPPPP O, biorę.
Opublikowano 2 września 20168 l Nowy Astrix kosi nawet jakieś komercyjne gówna na beatporcie, więc jest chyba aż za dobrze LINK oczywiście volume UPPPP 2016 i jeszcze wrzucacie pirackie linki? tyle opcji odsluchu w necie.
Opublikowano 2 września 20168 l a jak ktoś chce se w samochodzie słuchać i nie ma pakietu danych wykupionych, ani połączenia bt z audio w aucie?
Opublikowano 2 września 20168 l to niech se kupi za 30 zl plyte. nie zeby konsolomaniaki ktore wydaja na gry gre 250 zl mieli z tym problem co nie? sluchasz w chacie? poszukaj kanalow streamujacych muzyke, dzieki ktorym artysci dostaja swoj maly odpal chociaz. Edytowane 2 września 20168 l przez Najtmer
Opublikowano 2 września 20168 l No ja to akurat mam płyt od ch.uja. Wszystko zgrywam do kompa i mam zaje.biście posortowane + kupuję utwory z AppStore, by mieć te brakujące, bonusowe tracki.Ostatnio dodane:Ale mp3 też pobieram, w sumie teraz w dobie tych serwisów już mniej, może raz na rok coś się pobierze. Ale czasem tak mi Vectra muli, że nawet na Spotify się buforują kawałki:/ ps. o, właśnie - kupiłem składankę honoru:) Nie zbieram składanek, ale miałem ochotę posłuchać, a kupić dziś ich płyt się nie da.
Opublikowano 2 września 20168 l nie no generalnie troche zenujaca akcja na calym forum, czlowiek wbija do kacika dla brudaskow, mysli ze znajdzie tam dojrzale rozmowy o muzyce, a znajduje tylko linki do bezczelnego pod(pipi)enia czyjegos kawalka ciezkiej pracy. i po co to tlumaczenie sie grzybi? youtube'u, soundcloudy, spotify, bandcampy wszedzie, a tutaj linki do zippyshare. o ile rozumiem bartiza i jego trance, za ktore generalnie nawet dna w slinie bym nie oddal, tak juz kacik Underground to taka solidna grzadka cebuli.
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Strasznie nie wygodnie tak jest z tym zippem, sporify chyba najlepsze rozwiązanie. Kioski
Opublikowano 26 stycznia 20178 l Grzybi, patrz co wyszło: https://www.youtube.com/watch?v=CAty7ydCS5Y :banana: