Skocz do zawartości

psytrance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To album na dłuższe przesłuchanie (mowa znowu o Infected Mushroom). Na jednym z poprzednich albumów było sporo gitar i nie podobało mi się to - tutasj są gitary, ale pasują zaje.biście. Utwór Pink Froyd, to na pewno ukłon w stronę Pink Floyd. W ogóle poprzedni album - Friends on Mushroom, to taka radosna rąbanka, pamiętam, że było lato i słuchało się kawałka Where do i belong, jadąc nad jezioro:), ten rege kawałek idealnie pasował do stanu umysłu jaki wówczas był w mojej głowie.
Teraz mamy jesień, długie wieczory, deprechę? No i jest znowu odpowiedni album do pory roku. Ten cały Converting vegetarian 2 to właśnie taka nastrojowa muza. Dajcie mu szansę, ja słucham non stop :), a do wieczornej jazdy autem po mieście, nie znajdziecie nic lepszego :) Nie jest to album, gdzie dobrych utworów jest kilka, a reszta to  "zapchajdziura". Ten album należy słuchać od początku do końca, polecam 9/10 i rekomendacja grzybiarza.

Edytowane przez grzybiarz
  • 5 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Bajki Disneya, mają to do siebie, że często muza jest podkładem do tego co się dzieje. W Tom & Jerry zresztą też jest to widoczne. Tutaj to już przegięcie - cały utwór trzeba oglądać.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

13181700.jpg

Nowy Astrix kosi nawet jakieś komercyjne gówna na beatporcie, więc jest chyba aż za dobrze

LINK

oczywiście volume UPPPP

2016 i jeszcze wrzucacie pirackie linki? tyle opcji odsluchu w necie.

Opublikowano (edytowane)

to niech se kupi za 30 zl plyte.

nie zeby konsolomaniaki ktore wydaja na gry gre 250 zl mieli z tym problem co nie?

sluchasz w chacie? poszukaj kanalow streamujacych muzyke, dzieki ktorym artysci dostaja swoj maly odpal chociaz.

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano

No ja to akurat mam płyt od ch.uja. Wszystko zgrywam do kompa i mam zaje.biście posortowane + kupuję utwory z AppStore, by mieć te brakujące, bonusowe tracki.
Ostatnio dodane:
okladki.jpg

Ale mp3 też pobieram, w sumie teraz w dobie tych serwisów już mniej, może raz na rok coś się pobierze. Ale czasem tak mi Vectra muli, że nawet na Spotify się buforują kawałki:/

ps. o, właśnie - kupiłem składankę honoru:) Nie zbieram składanek, ale miałem ochotę posłuchać, a kupić dziś ich płyt się nie da.

Opublikowano

nie no generalnie troche zenujaca akcja na calym forum, czlowiek wbija do kacika dla brudaskow, mysli ze znajdzie tam dojrzale rozmowy o muzyce, a znajduje tylko linki do bezczelnego pod(pipi)enia czyjegos kawalka ciezkiej pracy.

i po co to tlumaczenie sie grzybi?

youtube'u, soundcloudy, spotify, bandcampy wszedzie, a tutaj linki do zippyshare.

o ile rozumiem bartiza i jego trance, za ktore generalnie nawet dna w slinie bym nie oddal, tak juz kacik Underground to taka solidna grzadka cebuli.

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...